Algemene indruk11111
Helpdesk1.51.51.51.51.5
Energieprijzen2.52.52.52.52.5
Overstapproces11111
Energierekening1.51.51.51.51.5
Reclames11111
Bereikbaarheid1.51.51.51.51.5
Klachtafhandeling11111

Atoomstroom

Overstappen naar Atoomstroom? Lees eerst Atoomstroom ervaringen. Wat vinden andere mensen van Atoomstroom en wat vindt u zelf van Atoomstroom? Plaats een beoordeling over Atoomstroom. Beschrijf Atoomstroom in uw woorden.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Atoomstroom tarieven 2016 vergelijken

Wilt u de energieprijzen van Atoomstroom vergelijken om te weten wie de goedkoopste energieleverancier is? Ga dan ook even naar Energievergelijking.nl. Daar kunt u gratis en onafhankelijk energie vergelijken om zodoende snel en simpel de goedkoopste aanbieding te vinden. Energie vergelijken op Energievergelijking.nl is volledig vrijblijvend. Maak dus snel een energievergelijking en bekijk hoeveel u kan besparen op uw energiekosten.

Atoomstroom ervaringen 2016

Er zijn 5 Ervaringen over “Atoomstroom”

Atoomstroom Ervaring van johannes, september 29, 2012

Algemene indruk 11111
Helpdesk 11111
Energieprijzen 33333
Overstapproces 11111
Energierekening 11111
Reclames 11111
Bereikbaarheid 11111
Klachtafhandeling 11111

Atoomstroom heeft zomaar 5 maal een voorschot geïncasseerd over een periode begin dit jaar toen ik geen overeenkomst met ze had.

Ze geven aan dat het hun schuld is, maar het is nu al 1 maand geleden en ik heb nog geen cent terug gekregen. Ik heb gemaild, gebeld maar het lijkt niet te helpen.

Atoomstroom Ervaring van Roman Sarkovsky, april 20, 2012

Algemene indruk 11111
Helpdesk 22222
Energieprijzen 22222
Overstapproces Not Rated
Energierekening 22222
Reclames 11111
Bereikbaarheid 22222
Klachtafhandeling 11111

Klacht Atoomstroom. 15-03-2012 Jaarafrekening ontvangen 2011 teruggave betaalde voorschotten zou binnen 14dagen op rekening gestort worden..!!

Vandaag 20-04-2012 nog steeds geen teruggave ontvangen we zijn dik anderhalve maand verder.

Ben benieuwd of ik ooit die teruggave mag verwachtten, ( opgelicht misschien ). zijn er meer mensen die nog op hun teruggave wachtten.

Meerdere malen contact opgenomen vorige week nog met mededeling dat het bedrag op 13-04-2012 overgemaakt zou worden.

Atoomstroom Ervaring van H.E. van Putten, april 19, 2012

Ik heb klacht over atoomstroom. Ze betalen het te veel betaalde bedrag van de jaarnota niet terug. Ze zeggen wel dat het gestort is maar we worden aan het lijntje gehouden en voorgelogen.
Ik vroeg om stortingsbewijs, daar doen ze niet aan. Heb spijt dat ik er voor 3 jaar aan vast zit. waardeloos bedrijf!!

Atoomstroom Ervaring van Daniel, juni 6, 2011

Als je het milieu met een noodgang naar de klere wilt helpen, ja dan moet je naar Atoomstroom. Lekker kernenergie voor iedereen. Nee voor mij niet. Ik heb groene energie en nooit klachten en wel goedkoop!

Atoomstroom Ervaring van Karl Donker, juni 6, 2011

Al 2 jaar klant, nooit problemen.

Deel een ervaring over Atoomstroom

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Goedkoopste energie aanbiedingen van dit moment

Atoomstroom heeft met regelmaat aantrekkelijke aanbiedingen, maar dat betekent natuurlijk niet dat Atoomstroom de goedkoopste is. Naast Atoomstroom zijn er ook andere energieleveranciers die hoge kortingen geven. Hieronder kunt u de goedkoopste energie aanbiedingen vergelijken en zien wie nu de voordeligste energieleverancier is.

Is Atoomstroom de goedkoopste energieleverancier?

Wilt u weten of Atoomstroom de goedkoopste is? Vergelijk de energie aanbiedingen van Atoomstroom met alle andere energieleveranciers. Vul de energievergelijker in om een onafhankelijke vergelijking te maken op basis van uw eigen situatie en voorkeuren. Dat is de beste manier om er achter te komen welke energieleverancier u het beste kan kiezen om zoveel mogelijk te besparen.

Atoomstroom Tarieven en Kortingen

Atoomstroom mag dan wel aantrekkelijke aanbiedingen hebben. Dat betekent nog niet dat Atoomstroom de voordeligste aanbieder is. Gebruik daarom altijd een onafhankelijke energievergelijkingssite om de tarieven van Atoomstroom met alle andere energieleveranciers te vergelijken.


Energievergelijking.nl krijgt gemiddeld een 9,4 van de 10 op basis van 2889 beoordelingen