Algemene indruk11111
Helpdesk1.51.51.51.51.5
Energieprijzen2.52.52.52.52.5
Overstapproces11111
Energierekening1.51.51.51.51.5
Reclames11111
Bereikbaarheid1.51.51.51.51.5
Klachtafhandeling11111

Atoomstroom

Overstappen naar Atoomstroom? Lees eerst Atoomstroom ervaringen. Wat vinden andere mensen van Atoomstroom en wat vindt u zelf van Atoomstroom? Plaats een beoordeling over Atoomstroom. Beschrijf Atoomstroom in uw woorden.

Atoomstroom, 8.3 out of 10 based on 4 ratings

GD Star Rating
loading...

6 Ervaringen over “Atoomstroom”

Atoomstroom Ervaring van johannes, september 29, 2012

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen33333
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Atoomstroom heeft zomaar 5 maal een voorschot geïncasseerd over een periode begin dit jaar toen ik geen overeenkomst met ze had.

Ze geven aan dat het hun schuld is, maar het is nu al 1 maand geleden en ik heb nog geen cent terug gekregen. Ik heb gemaild, gebeld maar het lijkt niet te helpen.

Atoomstroom Ervaring van Roman Sarkovsky, april 20, 2012

Algemene indruk11111
Helpdesk22222
Energieprijzen22222
OverstapprocesNot Rated
Energierekening22222
Reclames11111
Bereikbaarheid22222
Klachtafhandeling11111

Klacht Atoomstroom. 15-03-2012 Jaarafrekening ontvangen 2011 teruggave betaalde voorschotten zou binnen 14dagen op rekening gestort worden..!!

Vandaag 20-04-2012 nog steeds geen teruggave ontvangen we zijn dik anderhalve maand verder.

Ben benieuwd of ik ooit die teruggave mag verwachtten, ( opgelicht misschien ). zijn er meer mensen die nog op hun teruggave wachtten.

Meerdere malen contact opgenomen vorige week nog met mededeling dat het bedrag op 13-04-2012 overgemaakt zou worden.

Atoomstroom Ervaring van H.E. van Putten, april 19, 2012

Ik heb klacht over atoomstroom. Ze betalen het te veel betaalde bedrag van de jaarnota niet terug. Ze zeggen wel dat het gestort is maar we worden aan het lijntje gehouden en voorgelogen.
Ik vroeg om stortingsbewijs, daar doen ze niet aan. Heb spijt dat ik er voor 3 jaar aan vast zit. waardeloos bedrijf!!

Atoomstroom Ervaring van Daniel, juni 6, 2011

Als je het milieu met een noodgang naar de klere wilt helpen, ja dan moet je naar Atoomstroom. Lekker kernenergie voor iedereen. Nee voor mij niet. Ik heb groene energie en nooit klachten en wel goedkoop!

Atoomstroom Ervaring van Karl Donker, juni 6, 2011

Al 2 jaar klant, nooit problemen.

Deel een ervaring over Atoomstroom

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Bereken de energiekosten van alle energieleveranciers. Vergelijk energie prijzen online met de Atoomstroom tarieven en bekijk of u bij Atoomstroom echt zo voordelig uit bent.