Algemene indruk3.753.753.753.753.75
Helpdesk3.753.753.753.753.75
Energieprijzen3.753.753.753.753.75
Overstapproces3.753.753.753.753.75
Energierekening3.753.753.753.753.75
Reclames3.753.753.753.753.75
Bereikbaarheid3.753.753.753.753.75
Klachtafhandeling3.753.753.753.753.75

Electrabel

Overstappen naar Electrabel? Lees eerst Electrabel ervaringen. Wat vinden andere mensen van Electrabel en wat vindt u zelf van Electrabel? Plaats een beoordeling over Electrabel. Beschrijf Electrabel in uw woorden.

Electrabel, 7.1 out of 10 based on 15 ratings

GD Star Rating
loading...

10 Ervaringen over “Electrabel”

Electrabel Ervaring van jongmans, april 1, 2014

Ik was heel tevreden over electrabel maar ze zijn al maanden bezig om hun eindafrekening te versturen wat maar niet lukt. ik krijg nog geld maar het lijkt erop dat ze niet willen betalen. elke keer een ander verhaal, dan zijn allen facturen verstuurd , de volgende dag blijkt t weer niet zo te zijn, kortom een zooitje. ik overweeg sterk juridisch advies in te gaan winnen om zo mijn centen retour te krijgen en gauw weg bij deze firma.

Electrabel Ervaring van Wesley, december 3, 2013

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Mensen nooit aan Electrabel beginnen. Ik hoor de mensen wel als ze hun eindafrekening te zien krijgen, dan gaan jullie schrikken, maken schattingen wat niet kloppen, Electrabel stuurt je alleen schattingen wat uit komt op rekeningen die je moet bij betalen van 400 euro, keuze aan jullie zelf uw bent ingelicht…

Electrabel Ervaring van Sue, juli 4, 2013

ja idd haha

Electrabel Ervaring van Nle service, juni 18, 2013

Wel heel overdreven positief allemaal. Het lijkt er op dat de reacties zijn geschreven door de medewerkers van Electrabel….

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van de Nederlandse Energie Maatschappij

Electrabel Ervaring van Mieke, mei 8, 2013

Algemene indruk44444
Helpdesk44444
Energieprijzen44444
Overstapproces44444
Energierekening44444
Reclames44444
Bereikbaarheid44444
Klachtafhandeling44444

Ik ben klant bij de Nederlandse energie maatschappij. Ik ben niet heel tevreden omdat ze mij niet de service bieden die ik had verwacht. Nu ben ik aan het twijfelen om naar Electrabel te gaan. Maar omdat ik een achterstand heb bij NEM weet ik niet of dat kan. Kan iemand daar antwoord op geven? Dank u wel.

Electrabel Ervaring van De Kantine Vlissingen, maart 20, 2013

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Waarom zijn hier alleen maar positieve reacties? Omdat Electrabel gewoon een goede energieleverancier is. Je kunt ze normaal bereiken per telefoon zonder lange wachtrijen. Lage tarieven. Geen grappen. Ik ben en blijf bij Electrabel omdat ze mij serieus nemen. Helaas kan ik dat niet van andere energieleveranciers zeggen.

Electrabel Ervaring van Dirk, februari 12, 2012

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Heel goed! Ik ben goed geholpen. Mijn ervaringen zijn meer dan positief.

Electrabel Ervaring van Ben, juni 14, 2011

Bedankt voor je reactie, hier kan ik wat mee. Ik ga Electrabel zeker in overweging nemen.

Electrabel Ervaring van Mark, juni 7, 2011

Beb goede ervaringen!!

Na ruim een anderhalf jaar geleden te zijn overgestapt van de Nederlandse Energie Maatschappij naar Electrabel begin ik weer iets te geloven in de energiemarkt!

Eindelijk vriendelijke medewerkers aan de telefoon, die alle ruimte nemen om mijn vragen te beantwoorden. Bij de NEM was ik helaas anders gewendt.
De proef op de som genomen, ik heb op een maandagochtend 30 seconde moeten wachten voor ik de juiste medewerker aan de lijn had.
De switch is goed verlopen, door het lage voorschot wat we moesten betalen hield ik natuurlijk mijn hart vast voor de jaarafrekening…
Je hoort zulke bizarre verhalen momenteel.
Ik heb zelfs geld terug gehad..dus.. het vertrouwen is weer een beetje terug na jarenlange ervaringen.

Deel een ervaring over Electrabel

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Bereken de energiekosten van alle energieleveranciers. Vergelijk energie prijzen online met de Electrabel tarieven en bekijk of u bij Electrabel echt zo voordelig uit bent.