Algemene indruk3.23.23.23.23.2
Helpdesk3.83.83.83.83.8
Energieprijzen2.62.62.62.62.6
Overstapproces33333
Energierekening2.82.82.82.82.8
Reclames2.42.42.42.42.4
Bereikbaarheid3.23.23.23.23.2
Klachtafhandeling3.23.23.23.23.2

Eneco

Overstappen naar Eneco? Lees eerst Eneco ervaringen. Wat vinden andere mensen van Eneco en wat vindt u zelf van Eneco? Plaats een beoordeling over Eneco. Beschrijf Eneco in uw woorden.

Eneco, 5.3 out of 10 based on 9 ratings

GD Star Rating
loading...

7 Ervaringen over “Eneco”

Eneco Ervaring van Zevenbergen, november 21, 2014

35 jaar zijn wij al klant bij eneco. Pas kregen wij de zoveelste narekening. Waarvoor wij toch even gingen bellen. Na het uitgelegd te hebben bleek de mevrouw van Eneco niet geintresseert en hing op met ‘ een fijne dag verder ‘. Ze zetten een klant van 35 jaar zo aan de kant na het melden van een klacht. Zeer asociaal! Ons zijn ze kwijt.

Eneco Ervaring van onno NIET DOEN!, september 18, 2014

Algemene indruk11111
Helpdesk33333
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Ervaring: Zeer zeer slecht, Eneco maakt zich structureel schuldig aan intimidatie (telefonisch natuurlijk, je hebt

dan geen enkel bewijs)en misbruik van de monopolipositie inzake stadsverwarming. NIET DOEN, WEGBLIJVEN!!

Met name in de zgn. achterstandswijken regent het klachten tijdens het spreekuur van het bewonersoverleg.

(Mensen willen opzeggen maar worden gehinderd door belegen overheidswetgeving). Als ze merken dat hun

intimidaties geen effect sorteren,lees: tegen ouderen, buitenlanders, alleenstaande moeders met kinderen, dan

gaan ze over tot het financieel uitmelken van de betreffende klant door de kosten op de jagen, daarbij geen

rekening houdende met de financiele positie. Ook schroomt men niet klanten die weigeren een digitale meter aan

te schaffen (IS NIET VERPLICHT) telefonisch te intimideren en weigert men vervolgens de opgegeven meterstanden

te accepteren. De digimeter begint te lopen bij 5 graden C je betaalt terwijl je dus nog in de vrieskou zit. (Ooh

dat was dus de reden dat Eneco hals over kop iedereen van zo’n metertje wilde voorzien, nog voordat het

wetsvoorstel door de !e kamer was)Je krijgt straf: Eneco verhoogt vervolgens zelf het warmteverbruik met 100%

op de daadwerkelijke meterstanden en dwingt je onder de bedreiging van een incassobureau de foutieve nota te

betalen. Welke stumper/ambtenaar heeft zich laten omkopen bij het werderom toekennen van het contract voor

stadsverwarming aan Eneco in Utrecht? Stadsverwarming: feodaal,niet van deze tijd! afschaffen deze wanpraktijk

gevoelig contractvorm. Scheep de productenten van die afvalwarmte op met stadsverwarming -maar die kun je

niet intimideren, particulieren wel.- De overheid dient burgers te beschermen i.p.daarvan beschermt deze dikke

nekken-overheid multinationals en bedrijven. “Geef iemand macht en je leert zijn karakter kennen” (A. Lincoln)

Eneco Ervaring van SvdPloeg, april 12, 2014

Algemene indruk44444
Helpdesk55555
Energieprijzen33333
OverstapprocesNot Rated
Energierekening44444
Reclames33333
Bereikbaarheid44444
Klachtafhandeling44444

Prima leverancier. Al 3 jaar klant, nooit problemen. Verzoek opname meterstanden en jaarafrekeningen komen netjes op tijd. Vorig jaar moest ik veel bijbetalen door hoog verbruik,maar kon een nette betaalregeling treffen. Echter zit ik wel te kijken of ik elders goedkoper uit ben. Tarieven Eneco behoren niet tot de goedkoopste. Maar over de goedkoopste lees ik slechte berichten, dus wil liever iets meer betalen voor zorgeloze leverancier.

Eneco Ervaring van Eneco niet doen, mei 30, 2012

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Slechte maatschappij ontzettend duur en de klant is slechts een nummertje

Eneco Ervaring van Geld besparen, april 26, 2012

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen33333
Overstapproces55555
Energierekening33333
Reclames22222
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

In Belgie hebben ze de energietarieven wel lager gemaakt… Maar in Nederland betalen we de hoofdprijs. Ze hebben goede service, maar daarom betaal je denk ik ook meer…

Eneco Ervaring van Sjonnie, januari 27, 2012

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Volgens ons de beste!

Deel een ervaring over Eneco

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Bereken de energiekosten van alle energieleveranciers. Vergelijk energie prijzen online met de Eneco tarieven en bekijk of u bij Eneco echt zo voordelig uit bent.