Algemene indruk3.433.433.433.433.43
Helpdesk2.572.572.572.572.57
Energieprijzen33333
Overstapproces3.293.293.293.293.29
Energierekening2.712.712.712.712.71
Reclames3.23.23.23.23.2
Bereikbaarheid3.293.293.293.293.29
Klachtafhandeling2.332.332.332.332.33

Energie direct

Overstappen naar Energie direct? Lees eerst Energie direct ervaringen. Wat vinden andere mensen van Energie direct en wat vindt u zelf van Energie direct? Plaats een beoordeling over Energie direct. Beschrijf Energie direct in uw woorden.

Energie direct, 9.1 out of 10 based on 7 ratings

GD Star Rating
loading...

13 Ervaringen over “Energie direct”

Energie direct Ervaring van G. Teuwissen, december 3, 2014

Volgens mij is er iets mis in uw administratie. Een fors bedrag werd automatisch extra van mijn rekening afgeschreven. Tijdens mijn onderzoekpoging werd m ‘n wachtwoord niet herkend en daarna verscheen een mij volstrekt onbekend klantnummer en liep de boel dus vast. Ik veronderstel een administratieve misser, per ongeluk op mijn kosten, daarom heb ik het toch wel enorme bedrag laten storneren in de verwachting van herstel uwerzijds.
Alvast bedankt voor de restauratie.
M.v.g. G. Teuwissen, Delft

Energie direct Ervaring van Anna, december 1, 2014

Onwijs ontevreden. Hebben tot 2x toe mijn overschot niet terugbetaald, door een fout in hun eigen communicatie. Zijn erg onbereikbaar als je een klacht/probleem hebt. Communicatie kennen ze daar ook niet want ze houden je niet op de hoogte, en laten je al helemaal niet weten of je een probleem hebt, totdat je de rekening onder je neus geschoven krijgt, dan is het zogenaamd ‘te laat’ en ‘je eigen schuld’. Nogmaals, ik raad iedereen af om bij energiedirect te gaan, er klantonvriendelijk en moeilijk te bereiken. Het is het niet waard, dan maar een paar euro’s meer betalen in de maand.

Energie direct Ervaring van enrgie direct, november 23, 2014

Energie direct is een goedkope leverancier. Maar je moet er geen achterstand krijgen want dan sturen ze je direct een incassobureau op je dak. Heel jammer want tijden zijn veranderd. Alles is duurder geworden en als je dan even niet kan betalen. Dan is het niet handig om je klanten met torenhoge incassokosten op te zadelen.

Energie direct Ervaring van M. Jansen, mei 24, 2014

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Met stip het meest klantonvriendelijkste bedrijf waar ik ooit klant ben geweest. Na een incorrecte nota geen of te late reactie, over termijnen heen gaan en dreigen met van alles en nog wat helaas. Geen fatsoenlijk gesprek mee te voeren, klachtafhandeling ontzettend slecht.

Energie direct Ervaring van Rotterdam, april 19, 2014

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Ik ben nu 3 jaar klant bij energie-direct. Vorig jaar kreeg ik een goedkoper aanbod via de Consumentenbond. Daarvoor moest ik dan wel overstappen naar Budgetenergie. Ik heb daarop contact opgenomen met energie-direct. Zij waren zo slim om mij een nog lager energietarief te geven dan via de consumentenbond. Zodoende ben ik klant gebleven bij energie-direct.

Ben je goed met internet en wil je alles via email ontvangen en niet meer via de post, dan is energie-direct zeker een aanrader.

Vriendelijke groet,
Klant van energie-direct

Energie direct Ervaring van Energie direct, april 2, 2014

2 jaar geleden overgestapt naar energiedirect. Eerste jaar was redelijk goedkoop. Maar nu moest ik flink bijbetalen. Ruim 300 euro en geen welkomstpremie gekregen. Ik heb contact opgenomen maar ze zeggen dat alles klopt en dat er geen afspraak is gemaakt betreffende de premie. Valt me dus heel erg tegen en daarom stap ik nu over naar een andere aanbieder. Tot kijk!

Energie direct Ervaring van fred janssen, augustus 26, 2013

Algemene indruk33333
Helpdesk11111
Energieprijzen22222
Overstapproces11111
Energierekening11111
ReclamesNot Rated
Bereikbaarheid22222
Klachtafhandeling11111

Minder en minder hoor je van EnergieDirect, en terecht. Na de overstap bleken opeens de tarieven aangepast omdat allang bekende heffingen niet door hen verdisconteerd waren. Klagen bij de helpdesk heeft geen zin; telefonische afspraken worden niet na gekomen, terugbelbeloften niet uitgevoerd, interne communicatie lijkt een grote puinhoop -hetgeen leidt tot meermalen bellen uitleggen en maar weer tegen beter weten in wachten op een reaktie. Vervolgens verstrijkt de bezinningstermijn en blijkt deze klant -nooit- gebeld te hebben (…).

Energie direct Ervaring van Ton, augustus 23, 2013

Algemene indruk55555
Helpdesk44444
Energieprijzen33333
Overstapproces55555
Energierekening55555
ReclamesNot Rated
Bereikbaarheid55555
KlachtafhandelingNot Rated

EnergieDirect is een absoluut betrouwbare en goede leverancier. Hebben een perfect werkende site, alle reeds gedane maandelijkse betalingen inzichtelijk opvraagbaar, maandelijkse termijn ook eenvoudig zelf aan te passen. Duidelijke email berichtgevingen over veranderingen, verzoeken tot melden van de meterstanden etc. Een aanrader! En dat zegt iemand die de laatste 8 jaar 6 leveranciers versleten heeft.

Energie direct Ervaring van Bas, juli 27, 2013

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Slechte ervaring met Energiedirect:

– Stalken per e-mail, sms, per post en zelfs middels computer op private telefoonnummer.
– Mensen criminaliseren door ze vrijwel direct na ontvangst e-factuur als ‘wanbetaler’ af te schilderen + incassokosten te vorderen.
– Incassokosten zijn puur fictief en een chantagemiddel gebezigd door Energiedirect.

Hierbij verzoek ik Energiedirect de ‘incassokosten’ middels een Juridische (proef)procedure bij iedereen te vorderen, dit gaat Energiedirect namelijk VERLIEZEN op het redelijkheidsbeginsel. Hierdoor zal Energiedirect veel gedupeerden schadeloos moeten stellen, nl. uitspraak van een onafhankelijke Rechter zal landelijk gelden.

Stroop om de mond: enkele dagen na hun chantagepoging ontvangen mensen een e-mail met een klanttevredenheidsonderzoek aangaande de adviseur, maar niet aangaande de feitelijke dienstverlening welke gewoon slecht is.

Tip: vul het telefoonnummer van Energiedirect 0900–3347328 in bij uw eigen telefoonnummer, dan stalken ze zichzelf, of overstappen en wegwezen daar!

Energie direct Ervaring van Marcel van der meer, februari 26, 2012

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Goede ervaringen met de overstap. Eerlijk gezegd was een andere energieleverancier goedkoper. Energiedirect deed niet moeilijk en betaalde direct het verschil terug.

Energie direct Ervaring van Marina, januari 24, 2012

Algemene indruk44444
Helpdesk11111
Energieprijzen44444
Overstapproces55555
Energierekening11111
Reclames44444
Bereikbaarheid44444
Klachtafhandeling11111

Ik ben overgestapt. Alles is goed gegaan tot ik mijn energienota eens goed bekeek. Ik moest ineens 60 euro meer gaan betalen terwijl ik minder energie ben gaan verbruiken. Dus toen heb ik gebeld. En toen kreeg ik te horen dat ik mijn rekening met maximaal 10% naar beneden kon zetten… Hoe zit dit? Waarom moet ik meer betalen terwijl ik minder energie verbruik? Als ik alles omreken ben ik hoor ik juist minder te gaan betalen. Ik vindt dit echt een naaierstreek!

Marina uit Rotterdam!

Energie direct Ervaring van Energie, juli 22, 2011

Ben erg te spreken over energiedirect. Het is een goede energieleverancier die beloofd wat ze zeggen. Ik was eerst klant bij de Nederlandse energie maatschappij. De ervaringen die ik daar heb gehad… Laat ik me daar maar niet over uitlaten. Als je wil overstappen, dan is energiedirect een goede keuze. Das mijn mening.

Deel een ervaring over Energie direct

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Bereken de energiekosten van alle energieleveranciers. Vergelijk energie prijzen online met de Energie direct tarieven en bekijk of u bij Energie direct echt zo voordelig uit bent.