Algemene indruk2.52.52.52.52.5
Helpdesk2.52.52.52.52.5
Energieprijzen2.332.332.332.332.33
Overstapproces33333
Energierekening2.332.332.332.332.33
Reclames2.52.52.52.52.5
Bereikbaarheid2.672.672.672.672.67
Klachtafhandeling2.52.52.52.52.5

Eon

Overstappen naar Eon? Lees eerst Eon ervaringen. Wat vinden andere mensen van Eon en wat vindt u zelf van Eon? Plaats een beoordeling over Eon. Beschrijf Eon in uw woorden.

Eon, 6.7 out of 10 based on 15 ratings

GD Star Rating
loading...

5 Ervaringen over “Eon”

Eon Ervaring van fanta, juni 19, 2014

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

330 euro goedkoper uit bij EnergieDirect ten opzichte van EON, klantenservice onbeschoft bovendien hebben jaren 14 maanden bij EON als jij een contract afsluit op 5 mei 2014 maken zij ervan 30 juni omdat dit voor hun administratie beter uitkomt

Eon Ervaring van Piet van Buul, juni 16, 2014

Ik probeer nu al enige weken contact met jullie te leggen om te zeggen dat mijn electriciteitsmeter kapot is. Krijg iedere keer zo’n computer aan de lijn. Nu ligt er weer een brief dat ik uiterlijk 18 juni de standen moet doorgeven omdat anders een schatting wordt gemaakt. Ik heb er nu onderhand genoeg van dat onpersoonlijk gedoe bij jullie.

Eon Ervaring van Jillal, oktober 14, 2013

Algemene indrukNot Rated
HelpdeskNot Rated
Energieprijzen33333
Overstapproces55555
Energierekening22222
ReclamesNot Rated
Bereikbaarheid33333
KlachtafhandelingNot Rated

Ik ben net weg bij eon. Had een contract voor 1 jaar met vaste prijzen. Maar op de afrekening waren de prijzen flink stuk hoger.Volgens mij denken ze gewoon, dat toch niemand dit nakijkt.
Ik heb meteen gemaild via de site, en gemeld, dat ze het moeten rechtzetten aan de beloofde vaste prijs van het contract. Dit is nu 1 week geleden, maar heb nog geen reactie terug gehad.
Dit is toch niet netjes!! Ja en bellen kan, maar 0900 nr. en ik heb alleen mobiel, dus dat loopt lekker op, als ze je in de wacht zetten. Maar dat weet ik natuurlijk niet. Eerst ff mail afwachten. Bellen kan altijd nog.

Eon Ervaring van Arnold vd Wal, januari 24, 2012

Algemene indruk44444
Helpdesk44444
Energieprijzen33333
Overstapproces33333
Energierekening44444
Reclames44444
Bereikbaarheid44444
Klachtafhandeling44444

Ik begrijp niet waarom eon nog steeds niet de goedkoopste zijn. Ze zijn de grootste, maar niet de goedkoopste.. Waar is dat voordeel van de grootste?

Eon Ervaring van Patrick Geene, juni 27, 2011

Sinds 3 maanden klant bij eon. De overstap is helemaal gegaan zoals verwacht. 20 euro per maand goedkoper uit en eindelijk af van RWE. Dank Dank Dank!

Deel een ervaring over Eon

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Bereken de energiekosten van alle energieleveranciers. Vergelijk energie prijzen online met de Eon tarieven en bekijk of u bij Eon echt zo voordelig uit bent.