Algemene indruk4.54.54.54.54.5
Helpdesk4.254.254.254.254.25
Energieprijzen4.254.254.254.254.25
Overstapproces4.254.254.254.254.25
Energierekening4.54.54.54.54.5
Reclames44444
Bereikbaarheid4.54.54.54.54.5
Klachtafhandeling4.754.754.754.754.75

Essent

Overstappen naar Essent? Lees eerst Essent ervaringen. Wat vinden andere mensen van Essent en wat vindt u zelf van Essent? Plaats een beoordeling over Essent. Beschrijf Essent in uw woorden.

Essent, 6.1 out of 10 based on 9 ratings

GD Star Rating
loading...

12 Ervaringen over “Essent”

Essent Ervaring van Marcel, april 19, 2014

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Sinds een half jaar klant en tot nu toe geen problemen mee gehad. Hiervoor zat ik bij de Nuon. Toen ik ging verhuizen heb ik veel gedoe gehad met Nuon. Al met al vond ik de klantenservice niet vriendelijk en weinig begripvol. Ik heb toen de keuze gemaakt om te gaan vergelijken en te bekijken bij welke leverancier ik beter klant kon worden. Uiteindelijk is dit dus Essent geworden. Essent heeft de problemen die ik had bij de Nuon helemaal opgelost en gaven mij daarop ook nog eens een extra korting. Hierdoor was ik van mijn gedoe met de Nuon af en was ik ook nog een een stuk voordeliger uit.

Essent Ervaring van Lidewij, maart 1, 2014

Vanaf oktober vorig jaar gaat opeens alles fout bij Essent. Waarom? Omdat ik het bankrekening nummer gewijzigd hebt. We moesten de jaarrekening betalen, wij hebben dat netjes betaald. Een paar weken later krijgen we het geld teruggestort van Essent. Wij gebeld, nee het klopte allemaal en we hoefden niks meer te betalen. 2 weken later krijgen we een aanmaning + 20 euro boete. Omdat we de jaarrekening niet betaald hadden!!!!!! De mevrouw aan de telefoon leek het niet door haar verstand te krijgen wat er was gebeurd. Ze wilden niet eens de 20 euro boete er af halen. Absoluut ontevreden. Zo behandel je je klanten niet!! Wij gaan sowieso overstappen.

Essent Ervaring van sjef, februari 24, 2014

slechte service als je een keer bent overgestapt end en weer terug komt kost 8 telefoontjes om alles in goede banen te lijden en dan ben je na alle beloftes en berekeningen nog niets goedkoper uit?

Essent Ervaring van E. Snijder, januari 22, 2014

Ik ben helemaal niet tevreden over Essent.
Waarom niet nou het laatste voorbeeld.
In september 2013 een slimme meter gekregen. Een maal in de twee maanden krijg je van Essent een overzicht, de bedoeling is dat ze van een afstand je meterstand aflezen en daarmee ook je jaarafrekening. Nou dat heb ik geweten, want Essent telt er gewoon nog een paar weken bij! Het verbaast me niet, heb ze ooit met een verhuizing meegenomen, nadat de meterstand in het oude huis was opgenomen, huis afgesloten, moest ik de maand daarop ook nog betalen. Ik zit aan een contract vast maar dat loopt in 2014 af……By By Essent met je achterbaksheid.

Essent Ervaring van A.Evers, maart 3, 2013

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen44444
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames44444
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Na een vergelijking met Nuon kwam Essent voor mij goedkoper uit. Ik wilde niet naar een goedkope prijsvechter waarvan je maar moest afwachten of de service ook goed is. Essent is betrouwbaar en de grootste leverancier van Nederland. Daarnaast hebben ze ook zeker wel scherpe acties. Ik ben altijd netjes te woord gestaan door de klantenservice en toen ik mijn contract moest ontbinden door verblijf in het buitenland werd dit netjes voor mij geregeld. Zodra ik weer zelf een leverancier nodig heb (zit nu tijdelijk in huur incl.) dan zal ik weer voor Essent kiezen.

Essent Ervaring van t vd meer, mei 17, 2012

Algemene indruk44444
Helpdesk44444
Energieprijzen44444
Overstapproces44444
Energierekening33333
Reclames33333
Bereikbaarheid33333
Klachtafhandeling44444

Iedereen zit wel te zeure. Maar essent is gewoon veruit de beste aanbieder. Je moet niet overstappen. Blijf waar je zit. De markt is opgezet door oplichters. Al die nieuwe energiebazen zijn alleen maar geld aan het verdienen over onze rug. Overstappen is niet de oplossing. Verminder je verbruik. Dan kun je ook veel geld besparen. Zeggen je allemaal dat ze de goedkoopste zijn, maar uiteindelijk betaal je gewoon vet veel geld en dan is het al te laat. Dus jongens en meisjes. Blijf gewoon bij essent of nuon of eneco. Deze bedrijven hebben jaren ervarongen en hebben dus ook alles in orde.

Essent Ervaring van Xxx, maart 10, 2012

Algemene indruk44444
Helpdesk33333
Energieprijzen44444
Overstapproces33333
Energierekening55555
Reclames44444
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Ze zijn niet de goedkoopste maar ze hebben ook geen problemen.

Essent Ervaring van d, juni 20, 2011

Ben na 20 jaar klant te zijn geweest van essent overgestapt naar nuon. Achteraf had ik beter bij essnt kunnen blijven.

Essent Ervaring van Nadia, juni 7, 2011

Ik vindt Essent wel erg duur. Nu wil ik overstappen naar Nuon. Is dit verstandig of moet ik een andere energiemaatschappij nemen?

Essent Ervaring van Tjitte, juni 7, 2011

Ja ik, ik ben ook klant bij Essent. je klikt gewoon op de advertentie, daarna op het tabblad rechts bovenin “Bestaande klant”. Invullen en klaar is kees.

Essent Ervaring van Annemiek, juni 6, 2011

Ik ben al jaren klant bij Essent. Nu zie ik de advertentie met en gratis bespaarpakket. Heeft iemand daar al gebruik van gemaakt?

Deel een ervaring over Essent

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Bereken de energiekosten van alle energieleveranciers. Vergelijk energie prijzen online met de Essent tarieven en bekijk of u bij Essent echt zo voordelig uit bent.