Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Robin energie

Overstappen naar Robin energie? Lees eerst Robin energie ervaringen. Wat vinden andere mensen van Robin energie en wat vindt u zelf van Robin energie? Plaats een beoordeling over Robin energie. Beschrijf Robin energie in uw woorden.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Robin energie tarieven 2016 vergelijken

Wilt u de energieprijzen van Robin energie vergelijken om te weten wie de goedkoopste energieleverancier is? Ga dan ook even naar Energievergelijking.nl. Daar kunt u gratis en onafhankelijk energie vergelijken om zodoende snel en simpel de goedkoopste aanbieding te vinden. Energie vergelijken op Energievergelijking.nl is volledig vrijblijvend. Maak dus snel een energievergelijking en bekijk hoeveel u kan besparen op uw energiekosten.

Robin energie ervaringen 2016

Er zijn 5 Ervaringen over “Robin energie”

Robin energie Ervaring van Emmy, juli 7, 2016

Ik kan maar 1 advies geven: GA NIET IN ZEE MET ROBIN ENERGIE
Wat een ellende.
zie het als een kaasboer die groenten verkoopt: Geen verstand van het product dat men verkoopt. En daar is de klant te dupe van. het voelt bijna als oplichting

Robin energie Ervaring van jh lupker, januari 7, 2016

vanaf december 2015 zou ik geld terug krijgen van robin energie , nog steeds niks . waar blijft het is het oplichting van robin ?

Robin energie Ervaring van bewindvoering, mei 7, 2015

Algemene indruk 11111
Helpdesk 11111
Energieprijzen 11111
Overstapproces 11111
Energierekening 11111
Reclames 11111
Bereikbaarheid 11111
Klachtafhandeling 11111

Wij hebben een client aangemeld bij Robin Energie omdat zij nauw zouden samenwerken met bewindvoerders. Er is afgesproken dat zij maandelijks de facturen bij ons kantoor indienen, maar dit gebeurt niet. In februari heb ik een factuur ontvangen over de maand januari en in april heb ik een factuur ontvangen over de maand april. de maanden februari en maart zijn niet ontvangen. Zouden na worden gestuurd maar inderdaad ook nog niets.

Robin energie Ervaring van ivo, april 17, 2015

Ook wij wachten al sinds december 2014 op onze jaarafrekening. Het is inmiddels 17 April 2015.
En ook wij bellen, mailen. Helaas krijgen wij steeds een ander antwoordt. Het enige wat lijkt te kloppen is dat ze overgegaan zijn op een ander computer systeem. En hier lijkt het probleem te liggen.Maar de ene dame zegt vanaf feb. het duurt nog 14 dagen, terwijl een andere dame geen idee heeft hoe lang dit gaat duren.
Ons maandtarief is zomaar aangepast in januari 2015 terwijl hun zeggen dat de jaarafrekeningen niet uitgedraait kunnen worden. Dit is al met al een vreemde zaak. Zullen ze rente pakken van al het teveel betaalde? of is dit bedrijf failliet?
Wij willen ook overstappen, maar ik wil wel graag een jaarafrekening. Dus wachten we voorlopig nog maar af.

Dus Robin van ons krijgen jullie 0 sterren

Robin energie Ervaring van wendy, maart 26, 2015

Wij wachten al sinds december 2014 op onze jaarafrekening…..inmiddels 26 maart 2015. Vele e-mails en telefoontjes verder en wordt steeds gezegd, het komt binnenkort, jullie worden door de directeur teruggebeld…..u begrijpt al ….nog niets .
Wij krijgen veel geld terug vanwege de aanschaf van zonnepanelen in januari 2014 en ons maandtarief wilde ze niet aanpassen, dat zouden ze doen bij de jaarafrekening……maarja wanneer komt die…..

Ik weet niet meer wat ik moet doen en baal hier enorm van.
Ik raad robin energie af, 0 sterren

Deel een ervaring over Robin energie

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Goedkoopste energie aanbiedingen van dit moment

Robin energie heeft met regelmaat aantrekkelijke aanbiedingen, maar dat betekent natuurlijk niet dat Robin energie de goedkoopste is. Naast Robin energie zijn er ook andere energieleveranciers die hoge kortingen geven. Hieronder kunt u de goedkoopste energie aanbiedingen vergelijken en zien wie nu de voordeligste energieleverancier is.

Is Robin energie de goedkoopste energieleverancier?

Wilt u weten of Robin energie de goedkoopste is? Vergelijk de energie aanbiedingen van Robin energie met alle andere energieleveranciers. Vul de energievergelijker in om een onafhankelijke vergelijking te maken op basis van uw eigen situatie en voorkeuren. Dat is de beste manier om er achter te komen welke energieleverancier u het beste kan kiezen om zoveel mogelijk te besparen.

Robin energie Tarieven en Kortingen

Robin energie mag dan wel aantrekkelijke aanbiedingen hebben. Dat betekent nog niet dat Robin energie de voordeligste aanbieder is. Gebruik daarom altijd een onafhankelijke energievergelijkingssite om de tarieven van Robin energie met alle andere energieleveranciers te vergelijken.


Energievergelijking.nl krijgt gemiddeld een 9,4 van de 10 op basis van 2889 beoordelingen