Algemene indruk2.782.782.782.782.78
Helpdesk2.782.782.782.782.78
Energieprijzen2.782.782.782.782.78
Overstapproces2.892.892.892.892.89
Energierekening2.892.892.892.892.89
Reclames2.892.892.892.892.89
Bereikbaarheid2.892.892.892.892.89
Klachtafhandeling2.892.892.892.892.89

Vastelastenbond

Overstappen naar Vastelastenbond? Lees eerst Vastelastenbond ervaringen. Wat vinden andere mensen van Vastelastenbond en wat vindt u zelf van Vastelastenbond? Plaats een beoordeling over Vastelastenbond. Beschrijf Vastelastenbond in uw woorden.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vastelastenbond tarieven 2016 vergelijken

Wilt u de energieprijzen van Vastelastenbond vergelijken om te weten wie de goedkoopste energieleverancier is? Ga dan ook even naar Energievergelijking.nl. Daar kunt u gratis en onafhankelijk energie vergelijken om zodoende snel en simpel de goedkoopste aanbieding te vinden. Energie vergelijken op Energievergelijking.nl is volledig vrijblijvend. Maak dus snel een energievergelijking en bekijk hoeveel u kan besparen op uw energiekosten.

Vastelastenbond ervaringen 2016

Er zijn 14 Ervaringen over “Vastelastenbond”

Vastelastenbond Ervaring van Guido, mei 17, 2016

Algemene indruk 11111
Helpdesk 11111
Energieprijzen 11111
Overstapproces 11111
Energierekening 11111
Reclames 11111
Bereikbaarheid 11111
Klachtafhandeling 11111

Oplichters! Switch service nooit doen! Werkelijke bedragen kloppen niet met wat ze op de site weergeven! Vroeger waren ze goed, nu te commercieel, gaat ze alleen om geld verdienen, klant staat niet centraal!

Vastelastenbond Ervaring van Leo, september 7, 2015

Algemene indruk 11111
Helpdesk 11111
Energieprijzen 11111
Overstapproces 11111
Energierekening 11111
Reclames 11111
Bereikbaarheid 11111
Klachtafhandeling 11111

Was vergeten de score van hun

Vastelastenbond Ervaring van Leo, september 7, 2015

Ik ben het met de klagers eens hier want ze liegen zodat je er maar in zult trappen ik denk dat ze daar ook beter van worden om die mensen lid te late worden van hun dus als er iemand vraagt om goed koop tv of internet zehpggen ze tele 2 ik heb zoon vermoeden dat dat toch wel wat op leverd voor hun

Vastelastenbond Ervaring van Leo, september 5, 2015

Algemene indruk 11111
Helpdesk 11111
Energieprijzen 11111
Overstapproces 22222
Energierekening 22222
Reclames 22222
Bereikbaarheid 22222
Klachtafhandeling 22222

Te triest voor woorden als je im advies vraagt wat de goedkoopste tv aan bieder is volgens mij werken die lui samen met tele 2 ze liegen allebei even hard vastenlastenbond zegt niet alles wat je vraagt over het product ze houden informatie achter en tele 2 liegt over dat ze je willen helpen
Dus beide bedrijven liegen en misschien ook nog bedriegen

Vastelastenbond Ervaring van Leo, september 4, 2015

ik wou effe een ervaring delen
Ik vind die lui zijn niet te vertrouwen houden informatie achter zo hadden wij informatie gevraagt over goed koper intenet en tv er kwam tele2 uit maar ze hadden verzwegen dat het via de telefoon lijn ging en dat hadden we niet dus zitten we er een jaar aan vast dank zij de leugens van de (VASTELASTEBOND)

Vastelastenbond Ervaring van John Borst, februari 21, 2014

Ik heb vandaag bij de Vastenlastenbond een vergelijk gemaakt voor energie. Ik ben hierin behoorlijk teleurgesteld daar ik rechtsreeks bij verschillende aanbieders een beter (lagere) prijs krijg aangeboden.

Vastelastenbond Ervaring van D. Gorredijk, oktober 17, 2012

Algemene indruk 11111
Helpdesk 11111
Energieprijzen 11111
Overstapproces 11111
Energierekening 11111
Reclames 11111
Bereikbaarheid 11111
Klachtafhandeling 11111

Rotbedrijf! Zeggen dat ik klant ben wat ik niet ben. Ik probeer ze al maanden uit te leggen dat ik geen klant ben maar ze geloven me gewoon niet!

Vastelastenbond Ervaring van Geert, september 27, 2012

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Ben al jaren lid van de Vastelastenbond en ben al 3 keer overgestapt op hun advies. Alles klopt gewoon, nooit problemen gehad.

Vastelastenbond Ervaring van Onzin, juli 21, 2012

Algemene indruk 11111
Helpdesk 11111
Energieprijzen 11111
Overstapproces 11111
Energierekening 11111
Reclames 11111
Bereikbaarheid 11111
Klachtafhandeling 11111

Ja ze doen maar wat. Eerst heel goedkoop doen, vragen of je een goed woordje wil doen, mooie reacties willen schrijven etc.. Alles om maar meer leden te krijgen.

Toen kwam het, we kregen een energierekening van hier tot tokio! 600 euro bijbetalen. Wij zijn met zn 2 en verbruiken niet zo veel. Dus een klacht in gediend etc. Oplossing. Het teveel betaalde bedrag wordt maandelijks met 60 euro bijgewerkt! Dat is niet normaal volgens mij. Als ik mijn rekening niet betaal moet krijg ik incasso. Hun schijven 600 euro af en betalen mij na een klacht te hebben ingediend met 60 euro per maand terug. Stoppen met die vastelastenbond. Kutbedrijf!

Vastelastenbond Ervaring van Sylwia, april 21, 2012

Moet ik toch ook eens doen, hoewel bij mij de nzaaoodk kleiner is (Oxxio = iets’ beter dan Nuon). Was voorheen al haast overgestapt, maar schrok terug toen ik op een forum las over nogal agressieve verkooppraktijken. Bleek uiteindelijk een ingehuurde club te zijn, die hun medewerkers per verkoop belonen, zonder al te duidelijke instructies over wat niet door de beugel kan.. Fijn om te lezen dat t bevalt.

Vastelastenbond Ervaring van Frans, april 19, 2012

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Ik ben blij dat ik lid geworden ben van de vastenlastenbond al is het alleen maar dat ik nu zelf nergens meer achteraan hoef te gaan.

Vastelastenbond Ervaring van Ingmar, april 18, 2012

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Ik ben al jarenlang lid van deze vereniging. Ik vertrouw op hun advies; uitgebreide en eerlijke informatie en kundige mensen aan de telefoon. Ook nu ben ik weer uitstekend geholpen met mn nieuwe energiecontract. Tevens erg fijn dat ik voor vragen of problemen met de leverancier gewoon met de Vastelastenbond kan bellen ipv naar de leverancier zelf. Ouderwets goede service dus!! Ik kan deze club aan iedereen aanraden.

Vastelastenbond Ervaring van Anouk, januari 12, 2012

Algemene indruk 55555
Helpdesk 55555
Energieprijzen 55555
Overstapproces 55555
Energierekening 55555
Reclames 55555
Bereikbaarheid 55555
Klachtafhandeling 55555

Zojuist vergeten ratings toe te voegen, vandaar nog één.

Vastelastenbond Ervaring van Anouk, januari 12, 2012

Ze hebben echt naar mijn persoonlijke situatie gekeken en daar de beste opties bij gevonden. De service doet een beetje ouderwets aan, waar wordt je nog zo geholpen tegenwoordig? Ik ben nu klant bij Greenchoice en de overstap is goed verlopen.

Deel een ervaring over Vastelastenbond

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Goedkoopste energie aanbiedingen van dit moment

Vastelastenbond heeft met regelmaat aantrekkelijke aanbiedingen, maar dat betekent natuurlijk niet dat Vastelastenbond de goedkoopste is. Naast Vastelastenbond zijn er ook andere energieleveranciers die hoge kortingen geven. Hieronder kunt u de goedkoopste energie aanbiedingen vergelijken en zien wie nu de voordeligste energieleverancier is.

Is Vastelastenbond de goedkoopste energieleverancier?

Wilt u weten of Vastelastenbond de goedkoopste is? Vergelijk de energie aanbiedingen van Vastelastenbond met alle andere energieleveranciers. Vul de energievergelijker in om een onafhankelijke vergelijking te maken op basis van uw eigen situatie en voorkeuren. Dat is de beste manier om er achter te komen welke energieleverancier u het beste kan kiezen om zoveel mogelijk te besparen.

Vastelastenbond Tarieven en Kortingen

Vastelastenbond mag dan wel aantrekkelijke aanbiedingen hebben. Dat betekent nog niet dat Vastelastenbond de voordeligste aanbieder is. Gebruik daarom altijd een onafhankelijke energievergelijkingssite om de tarieven van Vastelastenbond met alle andere energieleveranciers te vergelijken.


Energievergelijking.nl krijgt gemiddeld een 9,4 van de 10 op basis van 2889 beoordelingen