Algemene indruk3.673.673.673.673.67
Helpdesk3.673.673.673.673.67
Energieprijzen3.673.673.673.673.67
Overstapproces3.673.673.673.673.67
Energierekening3.673.673.673.673.67
Reclames3.673.673.673.673.67
Bereikbaarheid3.673.673.673.673.67
Klachtafhandeling3.673.673.673.673.67

Vastelastenbond

Overstappen naar Vastelastenbond? Lees eerst Vastelastenbond ervaringen. Wat vinden andere mensen van Vastelastenbond en wat vindt u zelf van Vastelastenbond? Plaats een beoordeling over Vastelastenbond. Beschrijf Vastelastenbond in uw woorden.

Vastelastenbond, 7.4 out of 10 based on 11 ratings

GD Star Rating
loading...

9 Ervaringen over “Vastelastenbond”

Vastelastenbond Ervaring van John Borst, februari 21, 2014

Ik heb vandaag bij de Vastenlastenbond een vergelijk gemaakt voor energie. Ik ben hierin behoorlijk teleurgesteld daar ik rechtsreeks bij verschillende aanbieders een beter (lagere) prijs krijg aangeboden.

Vastelastenbond Ervaring van D. Gorredijk, oktober 17, 2012

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Rotbedrijf! Zeggen dat ik klant ben wat ik niet ben. Ik probeer ze al maanden uit te leggen dat ik geen klant ben maar ze geloven me gewoon niet!

Vastelastenbond Ervaring van Geert, september 27, 2012

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Ben al jaren lid van de Vastelastenbond en ben al 3 keer overgestapt op hun advies. Alles klopt gewoon, nooit problemen gehad.

Vastelastenbond Ervaring van Onzin, juli 21, 2012

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid11111
Klachtafhandeling11111

Ja ze doen maar wat. Eerst heel goedkoop doen, vragen of je een goed woordje wil doen, mooie reacties willen schrijven etc.. Alles om maar meer leden te krijgen.

Toen kwam het, we kregen een energierekening van hier tot tokio! 600 euro bijbetalen. Wij zijn met zn 2 en verbruiken niet zo veel. Dus een klacht in gediend etc. Oplossing. Het teveel betaalde bedrag wordt maandelijks met 60 euro bijgewerkt! Dat is niet normaal volgens mij. Als ik mijn rekening niet betaal moet krijg ik incasso. Hun schijven 600 euro af en betalen mij na een klacht te hebben ingediend met 60 euro per maand terug. Stoppen met die vastelastenbond. Kutbedrijf!

Vastelastenbond Ervaring van Sylwia, april 21, 2012

Moet ik toch ook eens doen, hoewel bij mij de nzaaoodk kleiner is (Oxxio = iets’ beter dan Nuon). Was voorheen al haast overgestapt, maar schrok terug toen ik op een forum las over nogal agressieve verkooppraktijken. Bleek uiteindelijk een ingehuurde club te zijn, die hun medewerkers per verkoop belonen, zonder al te duidelijke instructies over wat niet door de beugel kan.. Fijn om te lezen dat t bevalt.

Vastelastenbond Ervaring van Frans, april 19, 2012

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Ik ben blij dat ik lid geworden ben van de vastenlastenbond al is het alleen maar dat ik nu zelf nergens meer achteraan hoef te gaan.

Vastelastenbond Ervaring van Ingmar, april 18, 2012

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Ik ben al jarenlang lid van deze vereniging. Ik vertrouw op hun advies; uitgebreide en eerlijke informatie en kundige mensen aan de telefoon. Ook nu ben ik weer uitstekend geholpen met mn nieuwe energiecontract. Tevens erg fijn dat ik voor vragen of problemen met de leverancier gewoon met de Vastelastenbond kan bellen ipv naar de leverancier zelf. Ouderwets goede service dus!! Ik kan deze club aan iedereen aanraden.

Vastelastenbond Ervaring van Anouk, januari 12, 2012

Algemene indruk55555
Helpdesk55555
Energieprijzen55555
Overstapproces55555
Energierekening55555
Reclames55555
Bereikbaarheid55555
Klachtafhandeling55555

Zojuist vergeten ratings toe te voegen, vandaar nog één.

Vastelastenbond Ervaring van Anouk, januari 12, 2012

Ze hebben echt naar mijn persoonlijke situatie gekeken en daar de beste opties bij gevonden. De service doet een beetje ouderwets aan, waar wordt je nog zo geholpen tegenwoordig? Ik ben nu klant bij Greenchoice en de overstap is goed verlopen.

Deel een ervaring over Vastelastenbond

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Bereken de energiekosten van alle energieleveranciers. Vergelijk energie prijzen online met de Vastelastenbond tarieven en bekijk of u bij Vastelastenbond echt zo voordelig uit bent.