Anode


Anode is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Anode? Er is nu 1 ervaring over Anode. Wat zijn uw ervaringen met Anode? Geef Anode met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Anode ervaringen

Geef Anode een beoordeling

Anode: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Anode vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Anode kan verwachten.

Anode stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Anode met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Anode tarieven en aanbiedingen 2019

Anode tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Anode tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Anode Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Anode ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Anode". U krijgt dan direct te zien of Anode is besproken en wat anderen over Anode te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Anode kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
p123 Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
p123
Gast
p123

Anode: Pas op voor minimaal factuurbedrag van 20 euro per maand. Let goed op bij Anode als je (voorschot)termijnbedrag ver onder de 20 euro zit. Anode factureert namelijk minimaal een bedrag van 20 euro per maand. Ik verbruik per jaar 850 kw stroom en geen gas (stadsverwarming) Ik heb een termijnbedrag van 5 euro. Anode factureert minimaal 20 euro. Ik betaal dus per maand 15 euro te veel. Per jaar is het dus 180 euro teveel aan voorschot. Dit bedrag krijg ik aan het eind van het jaar weer terug. Belachelijk toch! Bij navraag krijg ik te horen dat Anode… Lees verder »