Atoomstroom


Atoomstroom is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Atoomstroom? Er zijn nu in totaal 5 mensen met ervaringen over Atoomstroom. Wat zijn uw ervaringen met Atoomstroom? Geef Atoomstroom met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Atoomstroom ervaringen

Geef Atoomstroom een beoordeling

Atoomstroom: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Atoomstroom vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Atoomstroom kan verwachten.

Atoomstroom stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Atoomstroom met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Atoomstroom tarieven en aanbiedingen 2019

Atoomstroom tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Atoomstroom tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Atoomstroom Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Atoomstroom ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Atoomstroom". U krijgt dan direct te zien of Atoomstroom is besproken en wat anderen over Atoomstroom te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Atoomstroom kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

5
Reageer op dit artikel

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
johannesRoman SarkovskyH.E. van PuttenDanielKarl Donker Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
johannes
Gast
johannes

Atoomstroom heeft zomaar 5 maal een voorschot geïncasseerd over een periode begin dit jaar toen ik geen overeenkomst met ze had.

Ze geven aan dat het hun schuld is, maar het is nu al 1 maand geleden en ik heb nog geen cent terug gekregen. Ik heb gemaild, gebeld maar het lijkt niet te helpen.

Roman Sarkovsky
Gast
Roman Sarkovsky

Klacht Atoomstroom. 15-03-2012 Jaarafrekening ontvangen 2011 teruggave betaalde voorschotten zou binnen 14dagen op rekening gestort worden..!!

Vandaag 20-04-2012 nog steeds geen teruggave ontvangen we zijn dik anderhalve maand verder.

Ben benieuwd of ik ooit die teruggave mag verwachtten, ( opgelicht misschien ). zijn er meer mensen die nog op hun teruggave wachtten.

Meerdere malen contact opgenomen vorige week nog met mededeling dat het bedrag op 13-04-2012 overgemaakt zou worden.

H.E. van Putten
Gast
H.E. van Putten

Ik heb klacht over atoomstroom. Ze betalen het te veel betaalde bedrag van de jaarnota niet terug. Ze zeggen wel dat het gestort is maar we worden aan het lijntje gehouden en voorgelogen.
Ik vroeg om stortingsbewijs, daar doen ze niet aan. Heb spijt dat ik er voor 3 jaar aan vast zit. waardeloos bedrijf!!

Daniel
Gast
Daniel

Als je het milieu met een noodgang naar de klere wilt helpen, ja dan moet je naar Atoomstroom. Lekker kernenergie voor iedereen. Nee voor mij niet. Ik heb groene energie en nooit klachten en wel goedkoop!

Karl Donker
Gast
Karl Donker

Al 2 jaar klant, nooit problemen.