Atoomstroom


Atoomstroom informatie

Is Atoomstroom een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er zijn in totaal 5 mensen met ervaringen over Atoomstroom.

Hoe kan ik Atoomstroom bereiken?

Om Atoomstroom te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Atoomstroom kunt u vinden op de website van Atoomstroom.

Heeft u alle ervaringen over Atoomstroom gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Atoomstroom gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Atoomstroom? Kijk dan verder naar andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken om Atoomstroom te vergelijken met andere energieleveranciers. Bij ons profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en mooie welkomstcadeaus.


5 gedachten over “Atoomstroom”

 1. Atoomstroom heeft zomaar 5 maal een voorschot geïncasseerd over een periode begin dit jaar toen ik geen overeenkomst met ze had.

  Ze geven aan dat het hun schuld is, maar het is nu al 1 maand geleden en ik heb nog geen cent terug gekregen. Ik heb gemaild, gebeld maar het lijkt niet te helpen.

  Beantwoorden
 2. Klacht Atoomstroom. 15-03-2012 Jaarafrekening ontvangen 2011 teruggave betaalde voorschotten zou binnen 14dagen op rekening gestort worden..!!

  Vandaag 20-04-2012 nog steeds geen teruggave ontvangen we zijn dik anderhalve maand verder.

  Ben benieuwd of ik ooit die teruggave mag verwachtten, ( opgelicht misschien ). zijn er meer mensen die nog op hun teruggave wachtten.

  Meerdere malen contact opgenomen vorige week nog met mededeling dat het bedrag op 13-04-2012 overgemaakt zou worden.

  Beantwoorden
 3. Ik heb klacht over atoomstroom. Ze betalen het te veel betaalde bedrag van de jaarnota niet terug. Ze zeggen wel dat het gestort is maar we worden aan het lijntje gehouden en voorgelogen.
  Ik vroeg om stortingsbewijs, daar doen ze niet aan. Heb spijt dat ik er voor 3 jaar aan vast zit. waardeloos bedrijf!!

  Beantwoorden
 4. Als je het milieu met een noodgang naar de klere wilt helpen, ja dan moet je naar Atoomstroom. Lekker kernenergie voor iedereen. Nee voor mij niet. Ik heb groene energie en nooit klachten en wel goedkoop!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

6 − 4 =

Call Now ButtonBespaarService: +31637512272