Bespaarselectief.nl


Bespaarselectief.nl is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Bespaarselectief.nl? Er zijn nu in totaal 6 mensen met ervaringen over Bespaarselectief.nl. Wat zijn uw ervaringen met Bespaarselectief.nl? Geef Bespaarselectief.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Bespaarselectief.nl ervaringen

Geef Bespaarselectief.nl een beoordeling

Bespaarselectief.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Bespaarselectief.nl vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Bespaarselectief.nl kan verwachten.

Bespaarselectief.nl stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Bespaarselectief.nl met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Bespaarselectief.nl tarieven en aanbiedingen 2019

Bespaarselectief.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Bespaarselectief.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Bespaarselectief.nl Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Bespaarselectief.nl ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Bespaarselectief.nl". U krijgt dan direct te zien of Bespaarselectief.nl is besproken en wat anderen over Bespaarselectief.nl te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Bespaarselectief.nl kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

6
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
H. G. te EM.E.MarcoA.TulpA. Kerkhof Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
H. G. te E
Gast
H. G. te E

Youri belde me met de opmerking dat ik had verzocht om teruggebeld te worden. Klopt niet, maar Youri hield vol dat het wel zo was. Youri was slecht te verstaan en deed geen enkele moeite zijn limburgse afkomst te verstoppen, was daardoor wat minder goed te verstaan voor mij. Is niet erg. Maar als je belt moet je ook willen luisteren, das wel erg. Een kleine verspreking in het begin maakte dat hij zei dat het ook in opdracht was van de maatschappij waar ik mijn stroom van kreeg. Hij vergat alleen die maatschappij te nomen want hij wist dat… Lees verder »

M.E.
Gast
M.E.

Vreselijke partij. Ik werd gebeld met het verhaal dat ik eind maart contact gehad zou hebben en om een terugbelverzoek had gevraagd als de energietarieven zouden wijzigen. Ik gaf aan dat ik niet gebeld had en ook dat ik niet zelf over de energie-aansluiting ga omdat ik een huurhuis heb. Ik vroeg hoe ze aan mijn nummer kwamen, geen duidelijk antwoord daarop “ik zie hier in het systeem dat u om een terugbelverzoek heeft gevraagd eind maart”. Ik heb aangegeven dat ik uit hun systeem gehaald wilde worden. Vervolgens op de website van Bespaar Selectief gekeken en daar stond op… Lees verder »

Marco
Gast
Marco

Verschrikkelijk irritante partij die het bel-me-niet-register negeert en ondanks meerdere malen verzocht te hebben mij niet meer te bellen, contact blijft opnemen.

A.Tulp
Gast
A.Tulp

Uiterst agressieve benadering en hondsbrutaal. Heb mijn leverancier hier van op de hoogte gesteld. Kortom geen zaken mee doen. Blijft bij mij de vraag hoe ze aan mijn gegevens komen. Kwam geen antwoord op. IK WIL NIET MEER GEBELD WORDEN.

A. Kerkhof
Gast
A. Kerkhof

Dag nadat er een bezoek is gedaan door een energie adviseur van Bespaarselectief, ben ik ook nog eens terug gebeld door de klantenservice van ze. Ze hebben gevraagd hoe ik de service van de adviseur heb ervaren. Het was een heel fijn en duidelijk gesprek. Nadat ik terug gebeld werd, kreeg ik een nog vertrouwder gevoel! Zeker een aanrader!

A. Kerkhof
Gast
A. Kerkhof

De adviseur is persoonlijk bij mijn adres langs geweest en heeft alles omtrent het afsluiten van een zakelijk energiecontract, op een vriendelijke manier uitgelegd. Vervolgens ben ik akkoord gegaan met het aanbod die ik meteen op de mail ook heb ontvangen.
Dag erna ben ik ook nog eens terug gebeld door de klantenservice van Bespaarselectief om te vragen of ik tevreden ben geweest over de service van de adviseur die is langs geweest. Dit telefoontje heeft mij een