Bespaarselectief.nl ervaringen

6 bezoekers hebben een ervaring achtergelaten.

Lees recente ervaringen over Bespaarselectief.nl en deel ook uw eigen ervaringen. Er zijn in totaal 6 bezoekers met ervaringen over Bespaarselectief.nl. Schrijf een ervaring over Bespaarselectief.nl en geef een beoordeling. Hoe meer sterren Bespaarselectief.nl krijgt hoe beter de kwaliteit. En wilt u weten of Bespaarselectief.nl goedkoop is? Start dan met energie vergelijken en bekijk wie de voordeligste deal heeft.

Power Energie, internet, verzekeringen en meer

Vergelijk Bespaarselectief.nl

Bespaarselectief.nl

Bespaarselectief.nl is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Lees hier meer informatie over Bespaarselectief.nl. Wat hebben andere mensen over Bespaarselectief.nl te vertellen? Wat zijn uw eigen ervaringen met Bespaarselectief.nl? Er zijn in totaal 6 mensen met ervaringen over Bespaarselectief.nl.

Bespaarselectief.nl een beoordeling geven

Op Energieervaringen.nl kunt u Bespaarselectief.nl een uitgebreide beoordeling geven op de volgende criteria's algemene indruk, de helpdesk, de energieprijzen, het overstapproces, de energierekening, de reclames, de bereikbaarheid en de klachtenafhandeling. Vertel zo uitgebreid mogelijk zodat andere mensen een goede indruk krijgen van de dienstverlening van Bespaarselectief.nl.


Algemene indruk33333
Helpdesk33333
Energieprijzen2.52.52.52.52.5
Overstapproces33333
Energierekening2.52.52.52.52.5
Reclames11111
Bereikbaarheid33333
Klachtafhandeling33333

Vergelijk Bespaarselectief.nl ervaringen. Lees wat klanten van Bespaarselectief.nl vertellen

Wilt u klant worden bij Bespaarselectief.nl of bent u reeds klant en wilt u uw ervaringen delen? Wat zijn uw ervaringen met Bespaarselectief.nl? Geef Bespaarselectief.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score. Bekijk ook andere sites met een energievergelijker en vergelijk hun aanbod met die van Bespaarselectief.nl.

Profiteer van de beste Bespaarselectief.nl tarieven en aanbiedingen

Bespaarselectief.nl ervaringen reviews en aanbiedingen

Weten of Bespaarselectief.nl goedkoop is? Vergelijk Bespaarselectief.nl met behulp van online vergelijkingssites. Zo kunt u snel en simpel de beste energie deals vinden. In veel gevallen profiteert u van betere aanbiedingen, die u misschien niet van Bespaarselectief.nl had gekregen als u klant zou worden of blijven.

Vergelijk alle sites met een energievergelijker6 gedachten over “Bespaarselectief.nl”

  1. Youri belde me met de opmerking dat ik had verzocht om teruggebeld te worden. Klopt niet, maar Youri hield vol dat het wel zo was. Youri was slecht te verstaan en deed geen enkele moeite zijn limburgse afkomst te verstoppen, was daardoor wat minder goed te verstaan voor mij. Is niet erg. Maar als je belt moet je ook willen luisteren, das wel erg. Een kleine verspreking in het begin maakte dat hij zei dat het ook in opdracht was van de maatschappij waar ik mijn stroom van kreeg. Hij vergat alleen die maatschappij te nomen want hij wist dat denk ik niet zeker. Nieuwsgierig als ik wel was vroeg ik naar de tarieven, wat kon hij me dan bieden? Joeri of Yuri of Youri moest dan eerst mijn geboortedatum hebben ter controle. Dat leek me alleen voor het doorgeven van een tarief niet nodig. Het was echter bedrijfsbeleid en als ik dat niet wilde kon hij me niet helpen. Ik was al alert en stelde dat wanneer we echt tot zaken kwamen, en er dus een nieuw contract kwam die geboortedatum geen probleem was. Maar nu eerst even de tarieven. Dat kon niet, bedrijfsbeleid. Ik wilde nog wel graag weten met wie ik gesproken heb. Verder dan Youri mocht hij niet gaan. Achternamen mochten ze niet geven, ook bedrijfsbeleid, hadden ze in het verleden als genoeg gedoe mee gehad.
    Youri die geen achternaam mag geven, die belt met een anoniem nummer en me niet kan uitleggen waarom mijn geboortedatum echt nodig is alleen om een tarief door te geven (waarvoor hij immers zelf belde) reageert nogal aangebrand en wil van het gesprek af. Niet de wijze waarop mijn energie leverancier met mij omgaat, gelukkig niet. Denk dan ook dat Youri niet voor die maatschappij belt maar meer uit het commercieel belang van Bespaar selectief. Ik zou zeggen wees selectief en bespaar op het contact met deze firma

    Beantwoorden

Plaats een reactie

negentien − 1 =

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!