Budgetenergie


Budgetenergie is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Budgetenergie? Er zijn nu in totaal 189 mensen met ervaringen over Budgetenergie. Wat zijn uw ervaringen met Budgetenergie? Geef Budgetenergie met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Budgetenergie ervaringen

Geef Budgetenergie een beoordeling

Budgetenergie: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Budgetenergie vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Budgetenergie kan verwachten.

Budgetenergie stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Budgetenergie met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Budgetenergie tarieven en aanbiedingen 2019

Budgetenergie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Budgetenergie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Budgetenergie Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Budgetenergie ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Budgetenergie". U krijgt dan direct te zien of Budgetenergie is besproken en wat anderen over Budgetenergie te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Budgetenergie kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

189
Reageer op dit artikel

avatar
189 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
181 Comment authors
GerritPeter de GrootDhr. L. KruithifP dijksmaAH Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Gerrit
Gast
Gerrit

STELLETJE OPLICHTERS wij hebben ons huis verkocht en gaan tijdelijke bij vrienden wonen
Wij hebben Budgetenergie aangeboden om ons contract door te schuiven naar onze nog te bouwen woning.
Maar omdat dit over een langere periode dan 2 maanden gaat moeten we een boete van €100.00 betalen.
Blijkbaar zijn er geen mensen in Nederland meer die eerst hun huis verkopen en dan een nieuwe laten bouwen.
Houdt er in ieder geval rekening mee dat de nieuwe woning binnen 2 maanden gebouwd moet zijn om een boete te voorkomen.

Peter de Groot
Gast
Peter de Groot

Stap niet over naar budget energie. Ik sloot een contact af voor een jaar, maar bleek voor 3 jaar te zijn. Binnen 14 dagen schriftelijk opzegt, maar deze brief hebben ze nooit ontvangen. Mijn oude leverancier heeft nooit een opzegging gehad en tot de dag van vandaag mijn energie geleverd. Dus die budget energie kan niets waarmaken maar toch geld innen. Alleen maar slechte reviews dus wil er snel vanaf. Dan maar bellen: in totaal 1.5 week voor ik iemand kreeg te spreken, iemand met volgens mij weinig kennis, en zei erg jammer voor u maar we gaan uw cadeaukaart… Lees verder »

Dhr. L. Kruithif
Gast
Dhr. L. Kruithif

Stelletje boeven bij budget energie. Ik zou vanaf 08 juli aangesloten zijn bij hun,maar ze waren niet bereikbaar of reageerden niet.dus voor de 3de keer opzegformulier ingevuld, en deze werd wel gezien. Nu moet ik cadeaubon (175 euro) logisch terugbetalen,maar ook een boete van 250 euro. Dus 425 euro voor geen geleverde energie, want wat blijkt: mijn netbeheerder gebeld en deze gaven aan dat budget energie nooit gas/licht hebben geleverd! Ga nooit met deze kneuzen in zee, lees alleen maar negatieve verhalen, en heb nog nooit problemen gehad met een overstap van leverancier. Budget energie is zeer slecht bereikbaar en… Lees verder »

P dijksma
Gast
P dijksma

Mogelijk berijkbaar
En als het voor hun te moeilijk word mag je het zelf oplossen
Ze sturen je van kastje naar de muur
het bedrijf is niet professioneel

AH
Gast
AH

Niet te bereiken wegens personeelstekort

Marianne
Gast
Marianne

en nu ik weet dat jullie atoomstroom zijn hoe zo kernenergie en dan vertellen dat jullie groen zijn maar jullie nutsbedrijf is atoomstroom maar daar ging het bergafwaarts mee en dan worden jullie aangeraden door consumentenbond nou ook die heb ik opgezegd

j van steeg
Gast
j van steeg

Budget energie is een oplichters zooitje want als je weer overstapt naar iemand anders eisen ze de destijds verkregen cadeaubon terug !!! wat een hufters

de Beer
Gast
de Beer

Wil me aanmelden bij Budgetenergie. Heb alle doorkiesnummers gehad en bij elk nummer na 15 minuten opgehangen. Ik kreeg niemand aan de telefoon.
Telkens wordt er gezegd dat het iets langer duurt dan normaal. Dit vindt ik niet normaal

Van der Hoeven
Gast
Van der Hoeven

Probeer al 2 dagen klantenservice te bereiken..bij 25 minuten in de wacht er maar mee gestopt, chatservice ook al 2 dagen niet on line. Zelfs als je de 1 intoetst (met spoed aanmelden) gebeurt er niets. Is iedereen daar op vakantie? Echt dramatisch.

1 5 6 7