Budgetenergie

Budget energie: Groen en tóch goedkoop

Wij vinden groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat o.a. uit windenergie en wordt voor een deel opgewekt door Nederlandse windmolens. De zonne-energie komt uit Italië.

We zijn transparant over ons stroometiket. Groene en toch goedkope stroom vinden wij heel vanzelfsprekend en niet iets om onszelf voor op de borst te kloppen. Hoe meer mensen er overstappen, hoe groener alle stroom in Nederland wordt.

6.8/10 - (1746 stemmen)

202 gedachten over “Budgetenergie”

 1. Op 31 januari stapte ik over naar een andere energieleverancier mede door een verhuizing. Sindsdien is Budgetenergie bezig mijn eindnota op te maken. Vandaag weer contact gehad en ik moet weer een week wachten. Smoesjes smoesjes en nog eens smoesjes.
  Ik wil gewoon dat het afgerond wordt maar schijnbaar hebben ze daar niet het juiste personeel die dit kan afhandelen. Ben al een half jaar verder en ben bang dat ik juridische stappen moet gaan ondernemen. Zelden zo’n slecht energiebedrijf meegemaakt. Ik zal ook iedereen deze leverancier afraden….stelletje beunhazen.

  Beantwoorden
 2. Het begon bijna 3 jaar geleden toen ik in de Mediamarkt de overstap naar Budget Energie in gang heb gezet. Slechtste beslissing ooit financieel gezien. Aan het eind van het eerste jaar ongeveer 700 euro bij moeten betalen. Verkoper zei letterlijk dat het termijnbedrag niet omhoog ging. Contact gehad met Klantenservice en die zeiden dat ze er niets aan konden doen. Het was bedriegen en als je als bedrijf zijnde zo met je klant(en) omgaat dan zegt dat genoeg.

  Nu het contract bijna afloopt, kreeg ik begin deze maand het advies om mijn termijnbedrag op te hogen met maar liefst 130 euro. Op geen enkele wijze zijn we meer gas gaan verstoken.

  Budget Energie is goedkoop en komen ook als een van de goedkoopste uit de bus. Totdat je de jaarafrekening ontvangt. Daar wordt alles in verrekend. Consequent of niet of vrij laat aangeven dat het maandbedrag omhoog dient te gaan.

  Budget Energie heeft het bij mij afgedaan. Komende maanden een degelijk marktonderzoek verrichten. Jaren terug was de energiebelasting al doorberekend aan de consument, ongeveer 50 euro omhoog per maand en het feest houdt maar niet op. Als je als klant zelf je eigen dienst beheert, is het vrij prijzig welke tarieven er worden doorberekend.

  Ik snap trouwens niet waarom Mediamarkt in zee gaat met Budget Energie. Het zal om de centen gaan uiteraard, maar reputatieschade levert het zeker op.

  Beantwoorden
 3. Ik ben benaderd door Pim Peters om over te stappen naar Budget energie ! Wij zijn in het verleden al klant geweest bij Budget energie! Er was niks mis met de organisatie maar soms word je toch verleid om weer ergens anders naar toe te gaan . Pim heeft ons na een leuk gesprek weer teruggebracht bij Budget energie. Pim gaf mij een telefoonnummer voor als er nog vragen zouden zijn . Toen ik enkele dagen later naar dat nummer belde ging ik er vanuit dat ik lang in de wacht terecht zou komen maar tot mijn verbazing werd er meteen opgenomen !! Dat is op zich tegenwoordig al heel bijzonder !! Alle vragen worden Duidelijk en goed beantwoord ! Heel fijn !!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

3 × 3 =