Budgetenergie

Budget energie: Groen en tóch goedkoop

Wij vinden groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat o.a. uit windenergie en wordt voor een deel opgewekt door Nederlandse windmolens. De zonne-energie komt uit Italië.

We zijn transparant over ons stroometiket. Groene en toch goedkope stroom vinden wij heel vanzelfsprekend en niet iets om onszelf voor op de borst te kloppen. Hoe meer mensen er overstappen, hoe groener alle stroom in Nederland wordt.

6.8/10 - (1746 stemmen)

202 gedachten over “Budgetenergie”

 1. Budget Energie zijn stelletje OPLICHTERS en uitnemers, zodra ik kan STAP IK OVER. IK betaal altijd op tijd en elke keer van die KUT SMS’jes dat ik nog 1 dag te betalen heb anders komt er 15,00 euro incasso erboven op… DOE EVEN NORMAAL HET IS GVD NET DE 1e vd MAAND EN JULLIE STUREN HET 1 DAG VOOR DE 1E… STELLETJE MAFKEZEN!!!

  Beantwoorden
 2. WAARDELOOS, Ik heb er spijt van als haar op mijn hoofd dat ik ben overgestapt naar Budget Energie. Direct na de start werd er geïncasseerd. Vervolgens werd er direct € 200,00 geïncasseerd en na 14 dagen werd er weer € 200,00 geïncasseerd. Die laat ik storneren en vervolgens krijg ik een ingebrekestelling. Gebeld met de incasso afdeling. Die helpen dus niet. Gevolg, ik stuur vandaag nog de opzegging naar Budget Energie. Hier kom ik nooit meer terug.

  Beantwoorden
  • Ik ben ook overgestapt naar een andere leverancier en nog sturen ze me de volledige nota en hoppa 15 euro extra erboven op niet betalen voor 1 september dan 177 euro en deurwaarder incasso kosten er boven op hoe komen mensen in de shit

   Beantwoorden
 3. Mijn ervaring is erg slecht. Twee maand geleden zijn de standen opgenomen, pas na bellen gingen ze medio juni werk maken van het maken van een jaarnota. En 10 dagen na die dag nog steeds geen geld. Ja, ik krijg terug. Dat kan ik goed gebruiken, maar budgetenergie blijkbaar ook. Ze zijn zeker vriendelijk, maar de financiële afrekeningen gaan niet klantvriendelijk wanneer jij geld terugkrijgt, is mij nu al 2 keer gebleken.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

4 × drie =