Centrale energievergelijker


Centrale energievergelijker is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Centrale energievergelijker? Er zijn nu in totaal 3 mensen met ervaringen over Centrale energievergelijker. Wat zijn uw ervaringen met Centrale energievergelijker? Geef Centrale energievergelijker met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Centrale energievergelijker ervaringen

Geef Centrale energievergelijker een beoordeling

Bedrijfsnaam: Centrale Energievergelijker BV
Adres: President Kennedylaan 19
Postcode: 2517 JK
Plaats: Den Haag
Gemeente: Gemeente Den Haag
Regio: Regio Haaglanden
Buurt: Stadhoudersplantsoen
Wijk: Duinoord

Centrale energievergelijker: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Centrale energievergelijker vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Centrale energievergelijker kan verwachten.

Centrale energievergelijker stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Centrale energievergelijker met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Centrale energievergelijker tarieven en aanbiedingen 2019

Centrale energievergelijker tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Centrale energievergelijker tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Centrale energievergelijker Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Centrale energievergelijker ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Centrale energievergelijker". U krijgt dan direct te zien of Centrale energievergelijker is besproken en wat anderen over Centrale energievergelijker te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Centrale energievergelijker kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Maria ZeevenhoovenKatinka de WeilNick van dorst Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Maria Zeevenhooven
Gast
Maria Zeevenhooven

Ik ben al 5 maanden bezig mijn opzegvergoeding terug te krijgen waar ik recht op heb gezien de mail die ik ontvangen heb. Ik heb het alleen nog steeds niet ontvangen.
Communicatie is ook heel traag.

Katinka de Weil
Gast
Katinka de Weil

Goed geholpen. Tariefverlaging bleek naar een jaar nog iets meer voordeel op te leveren. Heel fijn!

Nick van dorst
Gast
Nick van dorst

Slechte bereikbaarheid
Slechte informatie
Staat bij aanbod bedenktijd maar je zit eraan vast
Na twee keer Bellen en word gezegd je kunt annuleren
Twee Keer krijg je vervolgends een mail dat het niet kan
Heel erg slecht dit