Clean energy


Clean energy informatie

Is Clean energy een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er zijn in totaal 9 mensen met ervaringen over Clean energy.

Hoe kan ik Clean energy bereiken?

Om Clean energy te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Clean energy kunt u vinden op Telefoonnummer.net of op de website van Clean energy.

Heeft u alle ervaringen over Clean energy gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Clean energy gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Clean energy? Kijk dan verder naar andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken om Clean energy te vergelijken met andere energieleveranciers.


Plaats een reactie

4 × 1 =

9 gedachten over “Clean energy

 1. Ik werd zojuist gebeld namens hen met een verhaal wat niet klopte (bleek toen ik het natrok bij de huidige energiemaatschappij). Dit is niet eerlijk!

  Beantwoorden
 2. Ik denk zelfs, dat Green Choice ook van hun is, net als NL energie adviesbureau bv. Oplichters zijn het!! Nooit met deze lui in zee gaan! Ze benaderen je telefonisch! Niet doen!!
  Beloven goedkoper te zijn dan anderen! Zonder dat je iets gebruikt, betaal je al 12,50 netto aan vastrecht!! Etcetera!!

  Beantwoorden
 3. clean energy doet samen met NL energie advies. Ze hebben mij in 2019 benaderd omdat ik in KvK ben ingeschreven toen. Beloofde dat ik goedkoper uit was. Grote lariekoek, je betaald sowieso 12,50 aan vastrecht zonder dat je iets gebruikt! Mijn B&B moet gestopt worden vanwege een verschrikkelijke echtscheiding. diverse malen emailcontact gehad met deze lui. Heb mail gestuurd, dat ik wil opzeggen zonder opzegboete uit coulance van hun kant, doen er ellenlang over om te antwoorden! Uiteindelijk mail gekregen, dat ze mij nog een hogere opzegboete geven dan is toegestaan! Ze zeggen coulant te zijn dat ze mij een boete geven van 300 euro ipv 400 euro. Hoe verzinnen ze het? De boete is normaal 75 euro per product!
  Etcetera.
  Sluit nooit geen contract af met deze lui. In mijn ogen zijn het oplichters!

  Beantwoorden
 4. Ongewenst mijn contract overgenomen van een ander bedrijf. Online meerdere verhalen terug te vinden hierover. Riekt naar oplichterij. Zeer ontevreden. Adviseer hier geen contract bij te sluiten.

  Beantwoorden
 5. Niet veel op aan te merken, vriendelijke klantenservice hebben ze wel.
  De prijzen zijn wel hoger dan gemiddeld.
  Zit er daarom aan te denken om over te stappen, kan toch een voordeel halen van €40.00 p/m met een instapbonus van €300.00

  Beantwoorden
  • Desiree,
   Ik ben benaderd en de prijzen lijken heel laag. Jij zegt dat ze hoog zijn…is er een addertje onder het gras?
   Groetjes Wicca

   Beantwoorden
 6. een naam als clean energy gebruiken en vermelden dat alles super groen is terwijl ze nog geen 3/10 scoren op de greenpeace toetsing voor groene energie

  Algemene indruk 11111
  Helpdesk 11111
  Energieprijzen 11111
  Overstapproces 11111
  Energierekening 11111
  Reclames 11111
  Bereikbaarheid 11111
  Klachtafhandeling 11111
  Beantwoorden
 7. Eerder bij Greenchoice aangesloten geweest alles was aanzicht goed geregeld, maar toch helaas laten ompraten door clean Energy.
  zeer betreurd hoog maandbedrag meer als bij Greenchoice en uiteindelijk op de eind afrekening ook nog eens moeten bijleggen !
  en dat terwijl ik in bezit ben van zonnepanelen en een warmte pomp.
  ik krijg geen overzicht en kunnen ze ook niet verklaren hoe dat dit kan, zeer jammer………zei hebben cijfers opgevraagd bij mijn vorige energie leverancier die wat veel hoger uitkomen als de daadwerkelijke cijfers. die wat Essent wel gewoon kunnen zien raar toch !?
  verder is het moeilijk om je maandelijks gebruik etc in te zien aangezien ze geen app hebben dit alleen online gaat beetje omslachtig anno 2019.

  met andere woorden niet aan te raden !

  Algemene indruk 11111
  Helpdesk 22222
  Energieprijzen 11111
  Overstapproces 33333
  Energierekening 11111
  Reclames 44444
  Bereikbaarheid 11111
  Klachtafhandeling 22222
  Beantwoorden