Clean energy

33 gedachten over “Clean energy”

 1. VETTE WAARSCHUWING VOOR DEZE LEVERANCIER!!!!
  vanmorgen telefoon gehad van radde prater die zei dat ie via een collectief namens onze huidige energieleverancier belde. ik ontkende dat we ooit door hen benaderd waren. hij bleef volhouden dat ik het niet snapte haha…
  hij vertelde dat hij ervoor kon zorgen dat we met de tarieven omlaag gingen bij onze huidige energiemaatschappij. ik weigerde om akkoord te gaan omdat ik een offerte zou moeten tekenen…niet bij onze huidige, maar bij clean energy. denkt die kerel nu echt dat ik blind ben????
  hij vertelde ook nog dat andere leveranciers die ons zouden benaderen oplichters waren. toen ik nogmaals weigerde werd ie kortaf. hoezo klantvriendelijk haha!!
  gelukkig ben ik er niet ingetrapt. wat een boef!

  Beantwoorden
 2. Ik werd gebeld dat ze namens mijn huidige leverancier belden. Heel bla bla verhaal, toen ik bleef volhouden dat ik niets teken voordat ik het overdacht had stelde verkoper voor een uur later terug te bellen.
  Accoord en ondertussen lekker alles uitgezocht en tot conclusie gekomen dat het echt niet goedkoper zou zijn. Verkoper belde terug en ik gaf aan dat het niet goedkoper was inclusief de boete. Kreeg te horen dat zij deze over namen. Niet getekend en ik was nog aan het uitleggen dat ik duurder uit zou zijn gooide verkoper ineens de hoorn erop.
  Rare jongens die call center verkopers.

  Beantwoorden
 3. Net gebeld door een of andere gladjanus die beweert dat ik goedkoper uit ben bij Clean energy ipv bij Eneco. Ik zou van 26ct/kWh naar 22ct/kWh gaan. Even nagekeken in mijn huidige contract en wat blijkt: ik betaal nu al 22ct. Geen enkel voordeel dus. Alleen het risico op een boete waarvan het maar afwachten is of Clean energy die gaat vergoeden na indienen… komt op mij allemaal niet zo clean over, ik heb vriendelijk bedankt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

3 × 2 =