Cogas


Cogas is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Cogas? Er is nu 1 ervaring over Cogas. Wat zijn uw ervaringen met Cogas? Geef Cogas met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Cogas ervaringen

Geef Cogas een beoordeling

Cogas: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Cogas vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Cogas kan verwachten.

Cogas stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Cogas met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Cogas tarieven en aanbiedingen 2019

Cogas tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Cogas tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Cogas Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Cogas ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Cogas". U krijgt dan direct te zien of Cogas is besproken en wat anderen over Cogas te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Cogas kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
doeterniettoe Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
doeterniettoe
Gast
doeterniettoe

Je hoeft cogas niet te vragen of ze je terug willen bellen, bevestiging op de mail willen zetten of andere vragen. Ze beloven vanalles maar komen niets na. Verder geen problemen met Cogas.