de Consumentenbond


de Consumentenbond is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij de Consumentenbond? Er is nu 1 ervaring over de Consumentenbond. Wat zijn uw ervaringen met de Consumentenbond? Geef de Consumentenbond met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

de Consumentenbond ervaringen

Geef de Consumentenbond een beoordeling

de Consumentenbond: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van de Consumentenbond vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van de Consumentenbond kan verwachten.

de Consumentenbond stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk de Consumentenbond met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele de Consumentenbond tarieven en aanbiedingen 2019

de Consumentenbond tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de de Consumentenbond tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

de Consumentenbond Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat de Consumentenbond ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "de Consumentenbond". U krijgt dan direct te zien of de Consumentenbond is besproken en wat anderen over de Consumentenbond te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij de Consumentenbond kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kay van maurik Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Kay van maurik
Gast
Kay van maurik

Niet aan beginnen. September gebeld om abonnement op te zeggen ( waar ik nooit gebruik van heb gemaakt alleen in het begin omdat het moest en toen konden ze mij ook niet helpen ). Blijkbaar was de opzegging niet geregistreerd en worden er nu herinneringen gestuurd dat ik als nog moet betalen. Fijn zo’n consumentenbond die slapend rijk wordt. Zeggen ze dat ik de algemene voorwaarden beter had moeten lezen ( ik ken maar weinig mensen die alles leest een uberhaut een algemene voorwaarden ). Maarja dus niet aan beginnen een bond die er moet zijn voor de consument is… Lees verder »