de Consumentenbond


de Consumentenbond informatie

Is de Consumentenbond een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er is nu 1 persoon met een ervaring over de Consumentenbond.

Hoe kan ik de Consumentenbond bereiken?

Om de Consumentenbond te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van de Consumentenbond kunt u vinden op de website van de Consumentenbond.

Heeft u alle ervaringen over de Consumentenbond gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van de Consumentenbond gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over de Consumentenbond? Kijk dan verder naar andere sites met een energievergelijker. Start met energie vergelijken om de Consumentenbond te vergelijken met andere sites met een energievergelijker. Bij ons profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en mooie welkomstcadeaus.


1 gedachte over “de Consumentenbond”

  1. Niet aan beginnen. September gebeld om abonnement op te zeggen ( waar ik nooit gebruik van heb gemaakt alleen in het begin omdat het moest en toen konden ze mij ook niet helpen ). Blijkbaar was de opzegging niet geregistreerd en worden er nu herinneringen gestuurd dat ik als nog moet betalen. Fijn zo’n consumentenbond die slapend rijk wordt. Zeggen ze dat ik de algemene voorwaarden beter had moeten lezen ( ik ken maar weinig mensen die alles leest een uberhaut een algemene voorwaarden ). Maarja dus niet aan beginnen een bond die er moet zijn voor de consument is er niet voor de consument alleen voor hun eigen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

elf + 2 =

Call Now ButtonBespaarService: +31637512272