de Consumentenbond


de Consumentenbond is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij de Consumentenbond? Er is nu 1 ervaring over de Consumentenbond. Wat zijn uw ervaringen met de Consumentenbond? Geef de Consumentenbond met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

de Consumentenbond ervaringen

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames33333
Bereikbaarheid33333
Klachtafhandeling11111

Geef een beoordeling

Klik op de sterren om te beoordelen

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal beoordelingen:

Omdat je dit nuttig vond

Volg ons op social media

Het spijt ons dat je dit niet nuttig vond

Laten we het samen nuttig maken

Informatie over de Consumentenbond

Help mee om zoveel mogelijk informatie over de Consumentenbond te verzamelen. Vertel uw ervaringen met de Consumentenbond aan de rest van de bezoekers. U kunt de Consumentenbond een beoordeling geven met behulp van de sterren.

de Consumentenbond: energie, kosten, tarieven en acties

Vergelijk de Consumentenbond ook andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de reviews te lezen weet u wat u van de Consumentenbond kan verwachten. U kunt de kosten, tarieven en acties vergelijken met Energievergelijking.nl. De onafhankelijke energievergelijker van Nederland. U kunt op Energievergeljking.nl alle beschikbare sites met een energievergelijker vergeljken met het aanbod van de Consumentenbond. Vergelijk het aanbod en bereken hoeveel u zou kunnen besparen als u zou overstappen.

Vergelijk de Consumentenbond met anderen

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!

1 gedachte over “de Consumentenbond”

 1. Algemene indruk 11111
  Helpdesk 11111
  Energieprijzen 11111
  Overstapproces 11111
  Energierekening 11111
  Reclames 33333
  Bereikbaarheid 33333
  Klachtafhandeling 11111

  Niet aan beginnen. September gebeld om abonnement op te zeggen ( waar ik nooit gebruik van heb gemaakt alleen in het begin omdat het moest en toen konden ze mij ook niet helpen ). Blijkbaar was de opzegging niet geregistreerd en worden er nu herinneringen gestuurd dat ik als nog moet betalen. Fijn zo’n consumentenbond die slapend rijk wordt. Zeggen ze dat ik de algemene voorwaarden beter had moeten lezen ( ik ken maar weinig mensen die alles leest een uberhaut een algemene voorwaarden ). Maarja dus niet aan beginnen een bond die er moet zijn voor de consument is er niet voor de consument alleen voor hun eigen.

Plaats een reactie

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling