Delta


Delta is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Delta? Er zijn nu in totaal 3 mensen met ervaringen over Delta. Wat zijn uw ervaringen met Delta? Geef Delta met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Delta ervaringen

Geef Delta een beoordeling

Delta: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Delta vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Delta kan verwachten.

Delta stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Delta met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Delta tarieven en aanbiedingen 2019

Delta tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Delta tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Delta Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Delta ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Delta". U krijgt dan direct te zien of Delta is besproken en wat anderen over Delta te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Delta kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
jroamStefan WehnerM. Durinck Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
jroam
Gast
jroam

Voor de 3de keer tv en internet van Delta opgezegd.
Ze zeggen wel dat de opzegging rond is.
Ik praat moeilijk vanwege mijn handicap, dus ik mail en twitter.
Maar Delta lijkt haar eigen medewerkers niet serieus te nemen.

Voor de 3de keer tv en internet van Delta opgezegd.
Maar Delta blijft rekeningen sturen!

jroam

Stefan Wehner
Gast
Stefan Wehner

Het is een schande dat je je op de website van Delta niet af kunt melden als je naar Zweden emigreert. En als je dat dan via hun email die je nauwelijks kunt vinden op de site toch doet rekenen ze zonder schaamte de extra dagen door met hun vastrecht. Terwijl de nieuwe huurder ook vastrecht mag afdragen. De klantenservice reageert bot zonder gevoel en arrogant. Nooit meer klant bij Delta

M. Durinck
Gast
M. Durinck

Verschrikelijk. Ik wilde toch even mijn ervaring met Delta energie kwijt. Na het trouw ‘uitdienen’van mijn jaar contract bleek dat ik een behoorlijk bedrag van hen tegoed had. Op ‘mijn Delta’kon ik lezen dat de vervaldatum voor deze teruggave op 18-5-2015 zou zijn. Dus groot was mijn verwondering na telefonisch contact bleek dat ik nog tot 3 weken NA betreffende vervaldatum moet wachten tot Delta tot betaaling overgaat. U snapt dat dit mij zeer verbaasd, zeker omdat als een consument zich niet aan de voor hem geldende vervaldatum houdt er een verhoging met ‘administratie kosten erbij komt. Mocht ik dan… Lees verder »