DGB energie

Energiebedrijf De Groene Belangenbehartiger, ook bekend onder Dgb energie, levert stroom en gas. Bent u klant bij Dgb energie of heeft u ervaringen met dit bedrijf? Laat dan een review achter. Zo helpt u andere bezoekers met het maken van een goede keuze.

4.1/10 - (1044 stemmen)

174 gedachten over “DGB energie”

 1. Eveneens klant geworden na het faillissement van Naked Energie. Vanuit de curator horen we niks, alleen maar via De Grote Bedrieger (DGB Energie).

  Op het Tweakers-forum wordt er al uitgebreid over gesproken, maar haal je teveel betaalde geld van Naked Energie terug via een MOI-melding bij je bank (Melding Onterechte Incasso). Hiermee kun je zorgen dat je nooit teveel betaald aan Naked Energie. Tevens zijn hier meer tips te vinden over hoe om te gaan met dit faillissement en De Grote Bedrieger.

  Inzake DGB heb je 56 dagen om te storneren via je bank, DOE DIT! Haal zoveel mogelijk geld terug en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk overstapt naar een fatsoenlijke leverancier. Vervolgens kun je de eindnota voldoen (als deze klopt) en ben je van De Grote Bedrieger af. Let wel, bij verschillende mensen is er een opzegboete van € 50 in rekening gebracht en dit mag niet bij variabele contracten! De ACM is op de hoogte, maar moet nog even uit de luie stoel komen om te gaan handhaven richting De Grote Bedrieger.

  Vroeg of laat valt De Grote Bedrieger om. Dat is een fantastisch moment en ik hoop dat de kranten erbij staan om het personeel met hun spullen in een doosje naar buiten te zien lopen (en ze mooi op de foto te zetten).

  Kortom, ga hier met gierende banden weg, storneer de geincasseerde bedragen (want De Grote Bedrieger heeft geen incassomachtiging) en laat ze maar moeite doen voor de eindnota.

  Tenslotte, meld zoveel mogelijk bij de ACM (ConsuWijzer) zodat ze ein-de-lijk gaan handhaven richting De Grote Bedrieger!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

vier × 1 =