DGB energie


DGB energie is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij DGB energie? Er zijn nu in totaal 11 mensen met ervaringen over DGB energie. Wat zijn uw ervaringen met DGB energie? Geef DGB energie met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

DGB energie ervaringen

Geef DGB energie een beoordeling

DGB energie: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van DGB energie vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van DGB energie kan verwachten.

DGB energie stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk DGB energie met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele DGB energie tarieven en aanbiedingen 2019

DGB energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de DGB energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

DGB energie Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat DGB energie ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "DGB energie". U krijgt dan direct te zien of DGB energie is besproken en wat anderen over DGB energie te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij DGB energie kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

11
Reageer op dit artikel

avatar
11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
VoswijkMGHarmkeGerardT. Maatjesman Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Voswijk
Gast
Voswijk

Probeerde mij via telefoon (met een Prive-nr) over te halen om over the stappen. Begon als dat zij melding hadden gekregen dat iets niet klopte, Beweerde dat mijn provider (waar ik ruim 20 jaar zit) mij aan het oplichten was, dat ik te weinig betaalde en dat ik 500€ als jaar eindafrekening ging betalen tenzij ik er wat aan deed, Toen begonnen zij over dat DGB de juiste provider is en ik wist toen dat iets niet klopt. Bijzonder aggresief, ontkende dat het een verkoop praat was en probeerde mij te overtuigen om NIET mijn provider bellen want hun zouden… Lees verder »

MG
Gast
MG

Dit zijn echt oplichters niet aan beginnen. Ze zijn uiteidelijk duurder dan dat ze zeggen. Zou 400 Euro goedkoper uit zijn maar uiteindelijk 120 Euro meer kwijt per jaar. Nooit naar deze groep overstappen

Harmke
Gast
Harmke

Er werd mij verteld dat ik minder zou betalen, mooi niet dus ze zijn duurder dan mijn oude leverancier. Zit er nu even aan vast maar stap zeker weer over wanneer dat kan.

Gerard
Gast
Gerard

via mebo adviesgroep deze leverancier aangesmeerd.
Was niet eens met contract,maar ze reageren nergens op .Zou deze leverancier niet aanraden!!

T. Maatjesman
Gast
T. Maatjesman

Overgestapt naar DGB. Sinds 4 weken klant nu, volgens mij allemaa lwel prima

J. Prosbas
Gast
J. Prosbas

Prima leverancier, met op dit moment goeie prijzen. Ben van Essen naar DGB Energie overgestapt en het scheelde me alleen op gas al €0,08 per kuub.

Smolders
Gast
Smolders

Door Mebo adviesgroep een contract bij DGB aan laten smeren. Ze vertellen dat je 400,00 euro per jaar goedkoper uit bent en uiteindelijk ben je 130 euro per maand duurder uit. Een zeer onbetrouwbaar bedrijf. Zeker niet intrappen!

D.N.
Gast
D.N.

Niet aan te raden! Onbetrouwbare partij die zonder goede communicatie graag contracten automatisch verlengt tegen veel te hoge tarieven. Laagste van het laagste cijfer!

Johan
Gast
Johan

Ik was een contract aangegaan met deze partij. Er was mij namelijk een besparing voorgehouden. Na het ontvangen van de eerste factuur blijk ik duurder uit te zijn dan bij mijn vorige leverancier. Helaas niet goed voorgelicht en nu zit er voor een jaar aan vast.

Jannink
Gast
Jannink

DGB Energie, niet doen! Trap vooral niet in hun verhaal via de Vaste Lasten Dienst uit Heerenveen.

De Vries
Gast
De Vries

Pas op. Mijn contract is zomaar met een jaar verlengd terwijl ik nergens voor getekend heb. Ik ging er vanuit dat mijn contract op variabel kwam te staan. Dit kan bij DGB Energie blijkbaar niet.