DGB energie

Energiebedrijf De Groene Belangenbehartiger, ook bekend onder Dgb energie, levert stroom en gas. Bent u klant bij Dgb energie of heeft u ervaringen met dit bedrijf? Laat dan een review achter. Zo helpt u andere bezoekers met het maken van een goede keuze.

102 Opmerkingen
 1. Zojuist gebeld. Een vasthoudende jongeman. Viel niet mee om hem te pareren. Ik wil niet overstappen.

 2. Ik vergeet nog te melden dat ik eerst op advies naar Engie ben overgestapt. Wat nu?

 3. Vorige week gebeld door Centraal Advies met een aanbod voor DGB, ben ik op ingegaan. Nog geen week later belde weer Centraal Advies met een aanbod voor Eneco, nog goedkoper – ik krijg zelfs geld toe. Terubellen en terugmailen heeft geen zin, ze bestaan niet. Vanmiddag kreeg ik het contract van DGB, terwijl Eneco nog van niets weet. Ik ben dus belazerd door twee mensen met een dialect in hun Nederlands. Ik heb sterk het vermoeden dat zwaar belazerd ben. Pas op dus voor Centraal Advies uit Diemen en DGB uit Hardenberg. Maar wat doen wij ermee/tegen

 4. This is a topic that’s near to my heart…

  Thank you! Exactly where are your contact details though?

 5. Werd mij verteld dat ik via DGB energie vorige keer een contract been aangegaan bij mijn leverancier. Dit verhaal klopt dus pertinent niet! Alleen al daarom vindt ik het een onbetrouwbare leverancier!

 6. STAP NIET OVER NAAR DGB. IK BEN OP ADVIES OVERGESTAPT. DGB DOET ER ALLES AAN OM DE OVERSTAP VERGOEDING NIET TE BETALEN!!!!!!!!!! ZODRA IK KAN GA IK ER WEG!!!!!!!BEN GENAAID DOOR DEZE ORGANISATIE.!!!!!!

 7. Slechte communicatie. En schrijven 2 maanden geen geld af waardoor ik voor hoge kosten kom te staan. Boetes betalen ze in 2 jaar terug op eindafrekening. Dit waren niet afspraken. Dus na 2 maanden weer overgestapt naar waar ik al zat. Slechte energie maatschappij. Raad het niemand aan

 8. al Jaren klant bij DGB, krijg altijd goeie tarieven en word door de klantenservice altijd goed geholpen

 9. Het zijn oplichters. Ze laten een zogenaamd vergelijkingsbureau langskomen dat adviseert over te stappen naar DGB energie. In een half jaar tijd is er al twee keer iemand mij dat advies komen geven. Na een check bij sites als energiedirect, blijkt dit onzin. De eerste keer heb ik het gelukkig nog kunnen annuleren, maar dat ging niet vanzelf. Ze reageren niet op mail en zijn niet te bellen. Pas toen ik alle mogelijke mailadressen van dgb en Mebo (hun ‘adviesgroep’) tegelijk ging mailen, kreeg ik reactie. De tweede keer heb ik de ‘adviseurs’ aan het lijntje gehouden. Walgelijke mensen.

 10. Oplichters!! Ook in het verkooppraatje gestonken dat ze van mijn oude leverancier zijn en alleen maar het contract wilden veranderen.
  Al 4 weken bezig met opzeggen en 5 telefoongesprekken waar ze van alles beloven..
  Wil het telefoongesprek van het oversluitpraatje opvragen en er werk van gaan maken.

1 2 3 8

Laat een reactie achter

EnergieErvaringen.nl
Logo