DGB energie

Energiebedrijf De Groene Belangenbehartiger, ook bekend onder Dgb energie, levert stroom en gas. Bent u klant bij Dgb energie of heeft u ervaringen met dit bedrijf? Laat dan een review achter. Zo helpt u andere bezoekers met het maken van een goede keuze.

4.1/10 - (1044 stemmen)

174 gedachten over “DGB energie”

 1. Meteen ophangen! Ze zeggen dat ze bellen namens je huidige energiebedrijf, maar dit is helemaal niet zo. Dus het gesprek begint al met een dikke leugen. Gewoon ophangen dus.
  Uiteindelijk zei de eerst zeebeer vriendelijke man: okee mevrouw dan heeft u dikke pech, dan zet ik uw tarieven weer op hoog! Ik zei: prima!

  Beantwoorden
 2. DGB
  Ook ik ben de dupe geworden van de vriendelijke doch zeer opdringerige manier van hun
  zaken doen.
  Graag advies hoe ik dit ongedaan kan maken.

  Beantwoorden
 3. Verschrikkelijk slecht bedrijf!!ook ik ben door hun gladde praatjes overgehaald!zeer veel spijt van!boete van ouwe energie bedrijf word terug betaald over vijf jaar!das dus al dik nadeel!omdat mijn naam niet juist was moest ik een nieuwe verklaring invullen!hierdoor haalden ze vier keer voorschot van mijn rekening!in 1 maand dus!2xelectrisch en 2xgas!met hun gebeld maar moest gewoon wachten op de eindafrekening van de oude naam!de teruggave kon 10 weken duren!wacht er dus nog op!de voorschotten innen ze wel gelijk!ben snel weer overgestapt naar mijn oude leverancier!maar de eindafrekening halen ze wel snel van mijn rekening incl.de boete!dat kan wel snel!maar terugbetalen duurt lang!blij dat ik van hun af ben!nog nooit zoveel geouwehoer gehad met een energieleverancier!bandieten zijn het!!!dat het bedrijf nog steeds bestaat!trap alstublieft niet in hun gladde praatje aan de telefoon!!alleen maar ellende krijg je met hun!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

13 − 6 =