Easyswitch.nl


Easyswitch.nl is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Easyswitch.nl? Er is nu 1 ervaring over Easyswitch.nl. Wat zijn uw ervaringen met Easyswitch.nl? Geef Easyswitch.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

Easyswitch.nl ervaringen

Algemene indrukNo Ratings
HelpdeskNo Ratings
EnergieprijzenNo Ratings
OverstapprocesNo Ratings
EnergierekeningNo Ratings
ReclamesNo Ratings
BereikbaarheidNo Ratings
KlachtafhandelingNo Ratings

Geef een beoordeling

Klik op de sterren om te beoordelen

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal beoordelingen:

Omdat je dit nuttig vond

Volg ons op social media

Het spijt ons dat je dit niet nuttig vond

Laten we het samen nuttig maken

Informatie over Easyswitch.nl

Help mee om zoveel mogelijk informatie over Easyswitch.nl te verzamelen. Vertel uw ervaringen met Easyswitch.nl aan de rest van de bezoekers. U kunt Easyswitch.nl een beoordeling geven met behulp van de sterren.

Easyswitch.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Vergelijk Easyswitch.nl ook andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de reviews te lezen weet u wat u van Easyswitch.nl kan verwachten. U kunt de kosten, tarieven en acties vergelijken met Energievergelijking.nl. De onafhankelijke energievergelijker van Nederland. U kunt op Energievergeljking.nl alle beschikbare sites met een energievergelijker vergeljken met het aanbod van Easyswitch.nl. Vergelijk het aanbod en bereken hoeveel u zou kunnen besparen als u zou overstappen.

Vergelijk Easyswitch.nl met anderen

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!

1 gedachte over “Easyswitch.nl”

  1. Beste potentiële overstapper, maak niet dezelfde fout als dat ik heb gemaakt. EasySwitch laat u overstappen en dat lijkt in eerste instantie helemaal top. Vervolgens laten ze u een contract tekenen bij een partij in mijn geval Current om na een half jaar te mailen (via een formele mail) dat uw contract afloopt waardoor je denkt in actie te moeten komen. De mail is op dat moment onterecht en brengt u op een dwaalspoor. Dat heb ik ook meegemaakt. Conclusies u bent duurder uit en beide partijen strijken de winst op. Tip: sluit gewoon zelf uw contract af bij Greenchoice of Current, na onderzoek de meest voordelige partijen anno november 2018. Groet, Rob

    ps. ga ook vooral niet telefonisch in gesprek met EasySwitch want u komt er bijna niet tussen, oprecht luisteren is er niet bij en tot klanttevredenheid lijken ze niet te willen komen,

Plaats een reactie

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling