Electrabel


Electrabel is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Electrabel? Er zijn nu in totaal 32 mensen met ervaringen over Electrabel. Wat zijn uw ervaringen met Electrabel? Geef Electrabel met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Electrabel ervaringen

Geef Electrabel een beoordeling

Electrabel: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Electrabel vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Electrabel kan verwachten.

Electrabel stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Electrabel met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Electrabel tarieven en aanbiedingen 2019

Electrabel tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Electrabel tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Electrabel Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Electrabel ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Electrabel". U krijgt dan direct te zien of Electrabel is besproken en wat anderen over Electrabel te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Electrabel kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

32
Reageer op dit artikel

avatar
32 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
FrankH. van der LaanemmieErikJody Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Frank
Gast
Frank

Vroeger ooit klant geweest bij Electrabel, nu niet meer. Blijf meerdere malen per week gebeld worden door de calldesk van Electrabel of ik wil overstappen terwijl ik duidelijk heb aangegeven dit niet te willen.
Zeer irritant.

H. van der Laan
Gast
H. van der Laan

Wij werden enkele weken geleden telefonisch benaderd. Vrij vasthoudende meneer die niet begreep waarom wij niet over wilden stappen. Vroeg opeens hoeveel vluchtelingen in onze woonplaats verbleven, want met al die lui!!! zou onze energierekening wel omhoog gaan. Daarop antwoorde mijn man dat hij deze taal absoluut niet waardeerde. Nou deze meneer wilde wel eens een gesprek aangaan over deze lui. Onvoorstelbaar, agressieve verkoop en racistische praat!!!!! NOOIT ELECTRABEL!!!!!