Electrabel

32 gedachten over “Electrabel”

 1. Deze maatschappij is een drama.

  Ik zat altijd bij Nuon en ben benaderd op een avond tegen 9 uur. Ik had vakantie en zat de hele dag lekker met vrienden in de stad.

  ‘s Avonds komt die beste man langs en hij legde uit dat alle contracten van Nuon waren over genomen en ik moest tekenen.

  Toen het contract in ging kreeg ik een rekening van zo’n 2300 euro (ze kunnen tot op de dag van vandaag niet uitleggen hoe ze aan het bedrag komen) dat betaald moest worden. Uiteraard in termijnen.

  Ik heb 1 termijn 2 dagen te laat betaald en kreeg aanmaningen, dreiging van deurwaarders, een brief van de schuldhulpverlening en een brief van afsluiting, omdat alles langs elkaar liep.

  Ik heb nog NOOIT schulden gehad en het is zeer ongemakkelijk om uit te moeten leggen aan een schuldhulpverlening dat je ze niet nodig hebt. Je schaamt je.

  Dat is Electrabel. Kan eindelijk terug naar Nuon.

  Beantwoorden
 2. Rare en nare club vooral op de afdeling incasso zitten idioten die schijnbaar menen dat het hun eigen portemonnee betreft:) De medewerkster begon bijna te schuimbekken en te schreeuwen en kwam niet veel verder dan tig keer het argument “u moet betalen”!

  Kreeg een ingebrekestelling d.d. 8-11-2015 voor 1 openstaande vervallen termijn van € 142. Op zich al idioot. Moest binnen 15 dagen betalen anders zouden ze wettelijke incassokosten in rekening brengen.

  Ok ik was te laat en betaalde derhalve gelijk die € 142. Wat schets mijn verbazing dat in een volgende brief d.d. 30-11-2015 er desondanks toch € 64 incassokosten in factuurvorm in rekening werden gebracht. De verklaring hiervoor was absurd en idioot.

  Ten tijde van de ingebrekestelling d.d. 8-11-2015 zou ik deze al verschuldigd zijn geweest! Waarom dan op 08-11-2015 deze ingebrekestelling sturen met een betaalmogelijkheid binnen 15 dagen en niets vermelden over een al openstaande incasso schuld waar nooit iets over bericht was!!

  Vuilnisman kunnen deze ………………

  Beantwoorden
 3. Bedankt voor alle recensies.. promoter komt over 15 minuten aan de deur, ik zou namelijk even met mijn man bellen en heb dus ook de tijd om een vlug research te doen! Meneer de promotor gaat dus niet krijgen wat ie wil. wij blijven dan maar bij de (te dure) Essent.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

4 × drie =