Eneco


Eneco is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Eneco? Er zijn nu in totaal 66 mensen met ervaringen over Eneco. Wat zijn uw ervaringen met Eneco? Geef Eneco met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Eneco ervaringen

Geef Eneco een beoordeling

Achtergrondinformatie Eneco

Het energiebedrijf Eneco werd opgericht op 1 januari 1995, als een fusie van de energiebedrijven van Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. ENECO staat voor “Energie en Communicatie”. In juli 2000 fuseerde ENECO met zes andere regionale energiebedrijven. Omdat in hetzelfde jaar de kabelactiviteiten werden verkocht aan UPC, werd de naam veranderd in ENECO Energie.

In 2000 nam Eneco Energiebedrijf Midden-Holland EMH uit Gouda en Gasdistributie Zeist en Omstreken (GZO) over. In 2003 lijfde Eneco het Utrechtse energiebedrijf REMU in. Dit werd mogelijk gemaakt door het kapitaal dat was vrijgekomen door de verkoop van de kabelactiviteiten aan UPC. ENECO Energie werd in grootte de derde energiemaatschappij van Nederland en leverancier in drie van de vier grote steden.

Eneco: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Eneco vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Eneco kan verwachten.

Eneco stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Eneco met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Eneco tarieven en aanbiedingen 2019

Eneco tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Eneco tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Eneco Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Eneco ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Eneco". U krijgt dan direct te zien of Eneco is besproken en wat anderen over Eneco te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Eneco kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

66
Reageer op dit artikel

avatar
66 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
65 Comment authors
KoBusraG van DongenHenk StarkB. Gorter Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Ko
Gast
Ko

Gisteren 2mannen aan de deur gehad of ik over wilde stappen.1hing verveeld tegen het hek,de ander deed zijn verhaal,beloofde me gouden bergen€200,- als welkom,nu zie ik op de site dat het bedrag hoger ligt,dus gaat het restant wrs in zijn eigen zak,ben blij dat ik daar niet ben ingetrapt

Busra
Gast
Busra

Ik wil nooit meer te maken hebben met Eneco. Als je ze wilt bellen ben je sowieso drie kwartier kwijt aan het wachten. En dan heb je nog steeds geen antwoord op je vraag. Ik heb ze vorige week dinsdag gemaild, 7 dagen geleden, maar heb nog steeds geen antwoord terug. Wanneer jij ze moet betalen mag je geen dag te laat zijn, maar ik wacht al maanden op een bedrag dat ik terug zou krijgen. Walgelijk gewoon, ik beveel het niemand aan!!!!

G van Dongen
Gast
G van Dongen

Valt bij mij op nummer 1 qua ergernis. Betalingen die terug gestort moeten worden, worden NIET gedaan. Zit op een teruggave van ruim €. 1100,= uit 2018 nog steeds te wachten!!! krijg telefonisch ook moeilijk of geen contact. ZEER lange wachttijden!!! Krijg je iemand aan de telefoon zijn het onervaren mensen die geen antwoord op je vraag kunnen of willen geven.
Zodra alles afgerond is en de mogelijkheid heb ben ik bij deze organisatie weg.

Henk Stark
Gast
Henk Stark

Eneco werkt samen met bedrijfjes die je overhalen om over te stappen voor stroom en gas. Ik ben erin getrapt omdat ik fors zou gaan besparen. Nu blijkt dat ik ruim 1300 euro per jaar DUURDER uit ben. En Eneco zegt telefonisch dat ze hier niets aan kunnen doen. Wat een smerige oplichterij!

B. Gorter
Gast
B. Gorter

N.a.v. jaarafrekening 3 x contact gehad met klantendienst. 3 x verschillende antwoorden, maar nog altijd niet de toegezegde cash back ontvangen. Als klant sta je met de rug tegen de muur. Waardeloze organisatie !!!!!!!!!

m.jager
Gast
m.jager

gaat over Eneco zakelijk
nauwelijks bereikbaar, schrikbarend duur