Eneco

Eneco Groep N.V., oftewel Eneco, is een Nederlandse energieonderneming met in 2019 zo’n 3000 medewerkers. Eneco is actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en België. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam.

Het bedrijf Eneco is ontstaan door een fusie van meerdere Nederlandse gemeentes. Inmiddels is het bedrijf in 2020 verkocht aan het Japanse bedrijf Mitsubishi.

ENECO Dochterondernemingen

 • Oxxio
 • Eneco Belgie B.V.
 • Eneco B.V.
 • Ecostream International B.V.
 • Eneco Zuid Nederland B.V.

Eneco ervaringen

Bent u klant bij Eneco of een dochteronderneming en heeft u ervaringen met dit bedrijf? Wat is uw indruk van Eneco. Hoe is de klantenservice en zijn de energiekosten betaalbaar? Dit zijn vragen die veel mensen hebben.

Informatie over Eneco

Door deze vragen met extra toelichting te beantwoorden in uw review, kunt u andere mensen helpen een goede keuze te maken. Dat kan Eneco zijn als er veel positieve reacties zijn. Als er veel klachten over Eneco zijn, dan kunt u beter een andere energieleverancier kiezen.

Eneco tarieven vergelijken

Zoek in onze energievergelijker naar de beste energie aanbiedingen van Eneco en vergelijk deze aanbieding met aanbiedingen van andere energieleveranciers.

Vergelijk de energieprijzen, de maandelijkse en jaarlijkse kosten. Bekijk ook de speciale acties en bereken uw voordeel.

Eneco klantenservice

Als u op zoek bent naar het telefoonnummer van de klantenservice of het adres van Eneco, dan kunt u het beste even op de website kijken: www.eneco.nl. Daar kunt u alle informatie over de klantenservice vinden en hoe u die het beste kan bereiken.

Als u contact heeft gehad met eneco. Laat dan weten hoelang u in de wacht moest staan. Laat ook weten hoe klantvriendelijk de medewerkers zijn. Bent u helemaal tevreden of was het een drama? Vertel waarom u tevreden bent of schrijf uw frustraties van u af door een review over Eneco te plaatsen.

Al met al gaat het erom dat u de beste energieleverancier zult vinden. Of dit nu wel of niet Eneco is, die keuze is aan u. Wij zijn in ieder geval blij dat we via EnergieErvaringen.nl elkaar kunnen helpen.

5.7/10 - (485 stemmen)

68 gedachten over “Eneco”

 1. October 2019. Wederom “bagger”.

  Kreeg zojuist een mail voor het opgeven van meterstanden.
  Heb een slimme meter. Wat willen ze nu? Hun meter controleren?

  Ben van goede wil, dus maar begonnen met meterstanden te noteren. Een onophoudelijk geleuter over stand I, II, III, en IV? Mijn meter heeft maar twee gegevens. Hoog en laag! Dat ding is slim.
  Eneco toont verder een aantal plaatjes van meters. Niet van een slimme. Alleen maar domme.

  Lijkt erop dat Stedin installeert en dit niet doorgeeft aan Eneco. Zo houden we elkaar van straat. Ik wens de heren/dames veel success.

  Beantwoorden
 2. Eind 2019 via Gaslicht.com overgestap (of in ieder geval geprobeerd !) naar Eneco. Eind december mail ontvangen dat ze druk aan de slag waren voor me. Daarna geen gehoor. Na meerdere telefoontjes (meestal eerst 15 minuten in de wacht) en meerdere beloften om teruggebeld te worden was er vandaag !(27-2-2020) uiteindelijk een medewerker die me doodleuk vertelde dat dit contract niet meer geaccepteerd word. Blijkbaar te voordelig voor de klant. Niet acceptabel dus ik vraag iemand anders te spreken. Na nog een keer mijn verhaal te doen ging deze persoon overleggen met de teamlead. Ipv dat die aan de lijn kwam werd de medewerker gezegd om tegen mij te zeggen dat ze “niets meer voor me konden doen”. Hij vond het heel vervelend maar dit contract was simpelweg niet meer mogelijk! Voor details van wat het contract had moeten zijn zie hieronder;

  Ook gaslicht.com geeft wat dit betreft garantie tot aan de deur. Waardeloos. Je lokken met een mooie condities en vervolgens afspraken niet nakomen. Onvoorstelbaar!!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

zeventien − 14 =