Energiedirect


Energiedirect is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Energiedirect? Er zijn nu in totaal 52 mensen met ervaringen over Energiedirect. Wat zijn uw ervaringen met Energiedirect? Geef Energiedirect met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Energiedirect ervaringen

Geef Energiedirect een beoordeling

Energiedirect is een prijsvechter en tevens dochteronderneming van energiemaatschappij Essent. Al 15 jaar daagt Energiedirect andere energieleveranciers in de energiemarkt uit met scherpe tarieven en aanbiedingen. Behalve Energiedirect zijn er ook andere prijsvechters waar u goedkope energie van kunt kopen.

Weten of energiedirect de goedkoopste energieleverancier is? Ga naar Energievergelijking.nl om het aanbod van Energiedirect onafhankelijk te vergelijken met andere aanbieders op de markt.

Adres Energiedirect
Willemsplein 4
5211 AK ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer Energiedirect
0900 3347328

Energiedirect: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Energiedirect vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Energiedirect kan verwachten.

Energiedirect stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Energiedirect met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Energiedirect tarieven en aanbiedingen 2019

Energiedirect tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Energiedirect tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Energiedirect Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Energiedirect ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Energiedirect". U krijgt dan direct te zien of Energiedirect is besproken en wat anderen over Energiedirect te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Energiedirect kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

52
Reageer op dit artikel

avatar
52 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
WouterRobin BouwmeesteransirachVincent Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Wouter
Gast
Wouter

Voor het eerst overgestapt. Van Nuon naar energiedirect. Hier geen klagen. Ging snel gemakkelijk en ook via chat snel antwoord op vragen.

Tevreden.

Robin Bouwmeester
Gast
Robin Bouwmeester

Wij hebben een persoon aan de deur gehad die ons een aanbod deed wat uit kwam op 76 euro per maand. Wat een stuk goedkoper was dan ons dan lopende contract van 103 euro per maand. Een jaar later krijgen wij een jaarrekening waarop wij even 548 euro bij willen betalen. Na controle blijken wij vrijwel exact verbruikt te hebben wat verwacht was. Alleen bleek het aanbod wat Energiedirect ons aan de deur had gedaan gebaseerd op een veel lager verbruik! wat op geen enkele manier te verantwoorden is. Resultaat is dus dat wij een duurder contract hebben bij energiedirect… Lees verder »

an
Gast
an

Zeer slechte ervaring met Energiedirect.

sirach
Gast
sirach

zeer slechte ervaring met Energiedirect.

Vincent
Gast
Vincent

Zijn zeer vriendelijk als ze je wat kunnen verkopen. Maar als je het wilt annuleren proberen ze je agressief te overtuigen dit niet te doen. Uiteindelijk wel snel geholpen. Maar heb er wel een slecht gevoel aan over gehouden. Ik zou me schamen als ik daar zou werken.

Jolanda schuitemaker
Gast
Jolanda schuitemaker

Stap nooit over naar energie direct…je gaat teveel betalen…zijn echt oplichters.
Jaarafrekeningen kloppen niet en lichten samen met essent mensen op…

Sylvia
Gast
Sylvia

Snap al die negatieve reacties niet goed, ik ben al jaren bij energie direct en ben uiterst tevreden over de service en bereikbaarheid en zeker ook over de afrekeningen die voor mij positief uitvallen!
Alles duidelijk en overzichtelijk en makkelijk terug te vinden

Sebastiaan Schenk
Gast
Sebastiaan Schenk

EnergieDirect heeft echt de meest belabberde service die ik ooit heb meegemaakt. Er is NIET nagedacht wat er gebeurt als er iemand moet verhuizen die zijn/haar naam op het contract heeft, zelfs niet als de ander er blijft wonen en gewoon dezelfde energie geleverd wilt blijven houden! Ik heb met verschillende mensen aan de lijn gehangen, die mij gewoon domweg niet konden helpen. Het komt erop neer dat ik nu een boete van 100 euro moet betalen + een grote eindafrekening van 250-400 euro heb. De huurder die in het huis bleef WILDE gewoon energie blijven krijgen van energiedirect, maar… Lees verder »

nvt
Gast
nvt

Op de vergelijkingssites “goedkopeenergieengas” en energievergelijking.nl komt energiedirect als goedkoopste uit de vergelijking. Maar bij aanvragen kom je op desite van energiedirect die prijzen niet meer tegen en ben je zeker 100 euro duurder uit. Waardeloos !

Rob Kempers
Gast
Rob Kempers

Geachte heer/mevrouw, Ik geef de volgende klacht door het betreft Uw Klant die geen echte klant is M.A.Kempers Postcode 3708DA huis nummer 29 111 te Zeist geb 19-010 1973. Het volgende is gebeurd er wordt op 6 nov een bedrag afgeschreven door Energiedirect voor 25 euro terwijl hij geen klant is Het geheel is volkomen belachelijk hij heeft zich nooit aangemeld na informeren bij Eneco blijkt dat Energiedirect dit heeft gedaan (of een wederverkoper) gewoon schandalig er wordt een verkeerd e-mailadres gegeven wat natuurlijk niet overeenkomt met zijn naam waardoor hij nooit dat contract heeft kunnen bevestigen ik vindt dit… Lees verder »

j van geelen
Gast
j van geelen

herhaaldelijk telefonisch benaderd. dramatisch slecht ! Veel achtergrond geroezemoes, onduidelijke informatie, steeds haperen , even opzoeken…., even wachten,… Niet luisteren naar mijn commentaar. Verzoek om NIET meer te bellen negeren. Blijven proberen om een bevestiging mijnerzijds los te peuteren

Jasper
Gast
Jasper

Ik word regelmatig gebeld door —— die zich voordoen als mensen van energiedirect.nl, misschien van hunzelf, maar ik sta al jaren in het belmenietregister en heb hier nooit toestemming voor gegeven. Daarnaast geef ik ook ELKE KEER dat ze bellen aan dat ze op moeten houden. Dus ze zijn gewoon strafbaar bezig. Ik word er schijtziek van en daarom ook de zeer negatieve ervaring met hen.

J.H.\. van Lierop
Gast
J.H.\. van Lierop

Vreselijk bedrijf. contract vanaf 23 maart 2016. Eerste jaar ging goed. jaar rekening in maart 2017 12 termijnen voldaan. per april 2017 nw termijn bedrag jaarrekening 20 febr 2018 terug te ontvangen 169 euro. wordt niet uitbetaald ze brengen gewoon 12 termijnen in rekening. In oktober al aangegeven dat wij per 23 maart naar andere leverancier gaan. Nu gewoon eindafrekening ontvangen vanaf 20 februari tot 23 maart 2018. nog recht op 169 euro aftrek op die laatste rekening. maar nee mailen helpt niet ze weigeren gewoon de jaar rekening te corrigeren naar 11 termijnen (alle voldaan) er werd gewoon een… Lees verder »

laila van berge
Gast
laila van berge

Voor alle mensen die er ook van houden om voorgelogen te worden en graag van hun geld af willen, net zoals ik, is Energiedirect.nl echt een aanrader! Nadat ik door een medewerken aan de deur werd “geadviseerd”, of eerder voorgelogen, dat ik op basis van mijn gegevens bij hen op mijn termijnbedrag kon besparen, kreeg ik laatst ook nog een leuke onverwachte verrassing van het huis, namelijk een jaarrekening van circa 500 euro. Gelukkig heb ik een contract van 3 jaar en mag ik dus nog even genieten van de ‘fijne’ extra’s van energie incorrect, Super! Nog nooit zo veel… Lees verder »

VAN DER HOFFGRAETS-PAAY
Gast
VAN DER HOFFGRAETS-PAAY

Vordering………….. GA NOOIT IN ZEE MET DEZE FIGUREN NEVER EVER ENERGIE DIRECT BETER EEN STROOMLOOS LEVEN DAN EEN LEVEN MET ENERGIEDIRECT Je schrijft als energie direct dat er een vordering was? en dat deze is overgedragen naar een ander? [zoiets heet schulden vermarket, naar in dit geval is de firma direct betalen bv of te wel direct pay een engelse naam voor nederlandse geld maffia criminelen net zoals energiedirect of te wel nettepakkenmisdadigers die het geleerd hebben op wallstreet zoiets]maar bij ons was er nogmaals was er al helemaal geen vordering de betalingen waren netjes gedaan, er was ook na… Lees verder »

van der stadt-heuvelingh
Gast
van der stadt-heuvelingh

OP BASIS VAN RECHTSWETSARTIKEL Nbw 17 ART 7 Hierbij verzoek ik Energiedirect de ‘incassokosten’ middels een Juridische (proef)procedure bij iedereen te vorderen, dit gaat Energiedirect namelijk VERLIEZEN op het redelijkheidsbeginsel. Hierdoor zal Energiedirect veel gedupeerden schadeloos moeten stellen, nl. uitspraak van een onafhankelijke Rechter zal landelijk gelden.
NOG NOOIT EEN ”BEDRIJF” ONTMOET MET ZULKE SLECHTE GEVOELENS ERBIJ TE HEBBEN GEKREGEN DIT IS ERGER DAN DE SLECHTSTE AUTO VERKOPER OP EEN ZWARTE MARKT IN UTRECH BIJVOORBEELD. BOLLEDIG ONBETROUW BAAR..NOOIT ZAKEN MEE DOEN MENSEN!

Guus
Gast
Guus

Nooit bevestigd, toch aangesloten.

A Goeree
Gast
A Goeree

Overstappen ging vlot maar mijn slimme meters werden niet uitgelezen. Na klacht werd gelijk verwezen naar de netbeheerder, die mij verzekerde dat het niet aan hun lag. Na verder contact met Energiedirect hierover werd mij door de medewerker verteld “meneer het is hier een zootje”. Uiteindelijk werd een van de slimme meters uitgelezen maar de andere niet omdat er niet genoeg verbruikt was of zoiets. De meterstand was wel bij hun op te vragen. Het verbruiksoverzicht is een simpel pdfje met cijfers. Vandaag de dag zou je toch iets online met een grafiekje verwachten. Naar de meterkast lopen om de… Lees verder »

Manon
Gast
Manon

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit zeg. Vanaf het allereerste moment ging het mis. 1 persoons nieuw, energiezuinig appartement. Afgenomen aan de deur met de belofte dat het goedkoper zou zijn, en toch hebben ze het weten te presteren weken lang aan het verkeerde adres te leveren. Belofte over hoogte van termijnbedrag zou lager uitvallen dan bij Nuon (45 per maand), vervolgens heb ik een maandbedrag van 160 euro gekregen, zonder dat hier iets over is gemeld of besproken. Toen ik hier na 2 termijnen achter kwam was er niks meer in mogelijk. Mijn boete van opzeggen van de Nuon… Lees verder »

K Prins
Gast
K Prins

Erg ontevreden over Energiedirect. omdat de beloofde welkomstpremie van 350e niet werd uitgekeerd, zijn we overgestapt naar een andere leverancier. altijd netjes onze voorschotbedragen en de eindafrekening betaald.
Energiedirect bleef gewoon het termijn bedrag van onze rekening halen, dit heb ik uiteraard terug laten storten toen was er opeens wel snel contact, men zou alles uitzoeken ( ook de welkomstpremie) en we zouden spoedig worden terug-gebeld dat deden ze natuurlijk niet. een aanmaning volgde. MENSEN GA NOOIT MET ENERDIRECT IN ZEE het zijn criminelen

Martijn
Gast
Martijn

Ik was al een paar jaar klant en ik was ook tevreden. Maar nu ze PSV steunen ben ik er wel klaar mee.

Irene
Gast
Irene

Misleidende reclame, besparen kan op je energie kosten te zeggen dat dit zoveel geld op een jaarbasis kan besparen. Doordat de energie kosten ook nog eens gingen dalen dacht ik goedkoper uit te zijn waardoor ik eindelijk mijn studie kon volgen en daarmee kon betalen. Maar de overstap heeft mij duur komen te staan. Betaal iedere maand precies op tijd. Maar omdat energie direct zelf wilt incasseren en wanneer het hen niet lukt daarop nog eens extra kosten in rekening gaan brengen. Ook hebben zij mij aangemeld bij de gemeente bij schuldhulpverlening met een bedrag van 404 euro wat mij… Lees verder »