Energiedirect

6.1/10 - (471 stemmen)

63 gedachten over “Energiedirect”

 1. De klacht
  Ben overgestapt naar energiedirect. Energiedirect heeft het contract te vroeg in laten gaan. Met als gevolg dat ik een boete van 100 euro moest betalen aan mijn vorige energieleverancier. Had aangegeven bij energiedirect alvorens mijn contract was ingegaan dat ik dan niet zou overstappen naar energiedirect. Energiedirect had mij beloofd dat zij de boete zouden betalen. Nu heb ik intussen wel met 10 verschillende mensen van energiedirect contact gehad maar de boete niet ik gewoon zelf betalen. TENSLOTTE IS DE NIEUWE KLANT AL BINNEN GEHAALD. DUS BLIJF WEG BIJ ENERGIEDIRECT.
  De oplossing

  Beantwoorden
  • Heeelemaal mee eens!!Heb in totaal 4 contracten afgesloten bij energie direct een jaar geleden. Helaas, onwetendheid heeft mij helemaal kapot gemaakt! In Alle 4 de contracten zaten diefstal in.
   Ze zoeken allerlei manieren om je geld af te pakken, als het niet op deze manier is , dan is het op een andere manier!
   IK zou zeggen, gewoon afblijven van deze dieven.Wij, jongeren kunnen het nog in de gaten houden,maar hoe kunnen de oudjes dat? en de mensen die de taal ook niet machtig zijn?
   Is een schande van energie direct, dat ze op deze manier als piraterij geld afhandig maakt en ervan kunnen leven!
   Ennn… let op, ze bieden mensen ook energie aan op een andere naam als aanbieder…Even uitzoeken wie dat is…

   Beantwoorden
 2. Contract loopt binnenkort af. Kreeg nieuwe aanbieding waarbij de vaste leveringskosten ca. 450 0/0 werden verhoogd. Tijdens contact met klantenservice werd mij geadviseerd een andere leverancier te zoeken want ze verdienden niets aan mij. Fijn personeel.

  Beantwoorden
 3. mijn naam is Biermans ik woon in melick groenstraat 46 ik wil de meter standen door geven maar ik weet niet hoe kunnen jullie mij helpen dank daar voor

  Beantwoorden

Plaats een reactie

negen − 3 =