EnergieFlex (Prepaid energie)


EnergieFlex (Prepaid energie) is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij EnergieFlex (Prepaid energie)? Er zijn nu in totaal 43 mensen met ervaringen over EnergieFlex (Prepaid energie). Wat zijn uw ervaringen met EnergieFlex (Prepaid energie)? Geef EnergieFlex (Prepaid energie) met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

EnergieFlex (Prepaid energie) ervaringen

Geef EnergieFlex (Prepaid energie) een beoordeling

EnergieFlex (Prepaid energie): energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van EnergieFlex (Prepaid energie) vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van EnergieFlex (Prepaid energie) kan verwachten.

EnergieFlex (Prepaid energie) stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk EnergieFlex (Prepaid energie) met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele EnergieFlex (Prepaid energie) tarieven en aanbiedingen 2019

EnergieFlex (Prepaid energie) tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de EnergieFlex (Prepaid energie) tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

EnergieFlex (Prepaid energie) Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat EnergieFlex (Prepaid energie) ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "EnergieFlex (Prepaid energie)". U krijgt dan direct te zien of EnergieFlex (Prepaid energie) is besproken en wat anderen over EnergieFlex (Prepaid energie) te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij EnergieFlex (Prepaid energie) kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

43
Reageer op dit artikel

avatar
43 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
GabrielPjotrWentinkR. SmitPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Gabriel
Gast
Gabriel

Ik had een contract met EnergieFlex van 23 februari tot 8 maart (14 dagen).
Ik kreeg de rekening 619,64 euro om te betalen.
Dit is niet normaal, het is diefstal.
Ik woon in een huis met 3 kamers.
Ik raad dit bedrijf niet aan !!!

Pjotr
Gast
Pjotr

FlexEnergie heeft geen enkele interesse om klachten (goed) te behandelen. Eerst is er geen klachtenbehandeling, dan opeens weer wel (maar wel met het e-mailadres van de klantenservice). Conclusie: geen fijne organisatie, die niet wil leren van fouten en die ook geen moeite wil doen in tevreden klanten.
Misschien lijkt FlexEnergie goedkoop, maar er gaat heel veel fout en het kost je dus heel veel ergernis. Wordt het toch weer goedkoop = duurkoop want service NUL.
Trap er niet in, mensen.

Wentink
Gast
Wentink

Teveel betaald geld(euro 460) wordt niet terugbetaald.
Steeds nieuwe smoesjes waarom niet, nieuwe toezeggingen, harde datum van betaling, maar helemaal niets. Wat een slechte zaak. Sta op het punt om aangifte te doen wegens oplichting

R. Smit
Gast
R. Smit

Ik heb de eindafrekening ontvangen. Prima, zou je zeggen. Alleen de eindafrekening kwam via een incassobureau met 40 euro extra aan incasso kosten. Factureren kunnen ze daar niet, want al 2 keer een foutieve factuur ontvangen en die kan energieflex niet corrigeren.

Peter
Gast
Peter

Wat een oplichters zijn dit, na het opgeven van de meterstanden sturen ze een mail, dat deze in goed orde zijn ontvangen en ik binnen 42 dagen een eindafrekening zal ontvangen.
Nu vergeet het maar!
Bij telefonisch contact zegt men de standen niet te hebben ontvangen en dat ze niet in hun systeem staan, terwijl ze gewoon in mijn energieflex zijn opgenomen.
Dit is zeker een slimme truuk om je als verbruiker zo lang mogelijk te houden met hogere tarieven.
Niet intrappen dus!

Arjan
Gast
Arjan

Niet te doen om overstappen. Ze vergeten gewoon ons door te zetten. Nu 160 euro aan extra kosten. DANK JE WEL ENERGIEFLEX

Petrus
Gast
Petrus

Telefonisch onbereikbaar. Inloggen gaat ook niet. spijt van de overstap.

Koen Peper
Gast
Koen Peper

Nooit meer Energieflex. We dachten een goede deal te hebben gemaakt met een bonus van €275 na een jaar. Nu zijn we in dit jaar overgestapt van bank waardoor de automatische afschrijving enkele keren niet gelukt is. Bij de eerste herinnering hebben we altijd netjes betaald en is er verder nooit een probleem geweest. Nu bij de afrekening blijkt dat Energieflex de €275 niet wilt uitbetalen vanwege bovenstaand probleem. Probeer je hierover contact op te nemen met Energieflex dan kan je een mail sturen waar je zomaar 2 weken op moet wachten of je staat een half uur in de… Lees verder »

peter
Gast
peter

ik ben ook klant geweest bij deze flessentrekkers om klant te worden bij prepaid moest ik een dekkingstegoed van maar 225 betalen is oke verder geen problemen gehad tot ik wilde overstappen ik dacht ik heb borg betaald dus verreken de laatste rekening daar maar mee op 8 april eindigde mijn contract nu 10 mei zit ik nog op me geld te wachten 42 dagen voor ze de eindafrekening opmaken welke eindafrekening ik zou toch betalen wat ik verbruik simpele berekening wat open staat trek je van de borgsom af rest maak je over nee zeggen zij moet wachten op… Lees verder »

d.mens
Gast
d.mens

in een periode van oktober 2016 tot 1 februari 2017 is mijn verbruik ongeveer gelijk gebleven, maar mijn factuur gestegen van 114 euro per maand naar 70 euro in 10 dagen, omgerekend dus 210 euro voor 30 dagen!! Ook de maand december is dubbel gefactureerd, namelijk van 1 t/m 28 december a 143 euro en de andere factuur is van 1 t/m 31 december a 167 euro! Heel vreemd allemaal! En als je een energieleverancier zoekt zonder borg…. hier betaal je ook rond de 253 euro aan “aansluitkosten”. Hang nu al 12 minuten in de wacht bij de klantenservice omdat… Lees verder »

Paul
Gast
Paul

Dramatisch bedrijf dat op een oneerlijke manier geld probeert te verdienen door welkomstkortingen niet te geven, onterechte opzegboetes te berekenen, het onmogelijk maakt om je maandbedrag te verlagen en vervolgens vanuit de klantenservice hooghartig of totaal niet reageert. Dit bedrijf heeft geen bestaansrecht. Administratie is een chaos, dus als je hier klant wordt wens ik je veel geduld en incasseringsvermogen toe. Ik ben er gelukkig klaar mee.

Robert
Gast
Robert

Ik heb nu 1,5 maand prepay. Ik heb moeten betalen voor een slimme meter, terwijl ze die niet hebben geleverd. Daarnaast betaal je via een link, waardoor de betaling loopt via Sisow. Deze betaling is nog niet verwerkt, zodat ze gaan dreigen met afsluiting. Nu staat ook mijn tegoed in het min, terwijl ze al 225 euro hebben gekregen. Ik gebruik ongeveer maar 30 euro per maand. Maar wel de kosten van rood staan krijgen. Deze zijn inmiddels 60%.

S Vos
Gast
S Vos

Ik heb energieflex ,altijd op tijd opgewaardeerd,nooit wat aan de hand,nu krijg ik een probleem met de bank,en vraag netjes aan Energieflex of ik wat extra daagjes erbij mag,omdat ik nog niet direct kan opwaarderen ,nee dat doen ze niet want u heeft al 30 dagen de tijd, als je een uitkering krijgt kun je maar 1x per maand opwaarderen, ik vind dit zéér onklantvriendelijk ,omdat ik machteloos hier tegen sta.