Energieleveranciers.nl


Energieleveranciers.nl is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Energieleveranciers.nl? Er zijn nu in totaal 2 mensen met ervaringen over Energieleveranciers.nl. Wat zijn uw ervaringen met Energieleveranciers.nl? Geef Energieleveranciers.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

Energieleveranciers.nl ervaringen

Algemene indrukNo Ratings
HelpdeskNo Ratings
EnergieprijzenNo Ratings
OverstapprocesNo Ratings
EnergierekeningNo Ratings
ReclamesNo Ratings
BereikbaarheidNo Ratings
KlachtafhandelingNo Ratings

Geef een beoordeling

Klik op de sterren om te beoordelen

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal beoordelingen:

Omdat je dit nuttig vond

Volg ons op social media

Het spijt ons dat je dit niet nuttig vond

Laten we het samen nuttig maken

Informatie over Energieleveranciers.nl

Help mee om zoveel mogelijk informatie over Energieleveranciers.nl te verzamelen. Vertel uw ervaringen met Energieleveranciers.nl aan de rest van de bezoekers. U kunt Energieleveranciers.nl een beoordeling geven met behulp van de sterren.

Energieleveranciers.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Vergelijk Energieleveranciers.nl ook andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de reviews te lezen weet u wat u van Energieleveranciers.nl kan verwachten. U kunt de kosten, tarieven en acties vergelijken met Energievergelijking.nl. De onafhankelijke energievergelijker van Nederland. U kunt op Energievergeljking.nl alle beschikbare sites met een energievergelijker vergeljken met het aanbod van Energieleveranciers.nl. Vergelijk het aanbod en bereken hoeveel u zou kunnen besparen als u zou overstappen.

Vergelijk Energieleveranciers.nl met anderen

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!

2 gedachten over “Energieleveranciers.nl”

  1. Geachte heer/mevrouw,
    Ik geef de volgende klacht door het betreft Uw Klant die geen echte klant is M.A.Kempers
    Postcode 3708DA huis nummer 29 111 te Zeist geb 19-010 1973.
    Het volgende is gebeurd er wordt op 6 nov een bedrag afgeschreven door Energiedirect voor 25 euro terwijl hij geen klant is Het geheel is volkomen belachelijk hij heeft zich nooit aangemeld na informeren bij Eneco blijkt dat Energiedirect dit heeft gedaan (of een wederverkoper) gewoon schandalig er wordt een verkeerd e-mailadres gegeven wat natuurlijk niet overeenkomt met zijn naam waardoor hij nooit dat contract heeft kunnen bevestigen ik vindt dit gewoon belachelijk dat energiedirect daardoor ook een automatische machtiging heeft aangemaakt zo gaat men om met de gegevens van klanten om hoe kunt u dit doen zonder een bevestiging. Wij storneren dan ook dat bedrag van 25 euro en geef dit door aan de bank dat Energiedirect geen automatische afschrijving kan doen dit doe ik voor mij als mijn zoon u bent dus al 2 klanten in de toekomst kwijt daar wij u u niet kunnen vertrouwen Daarnaast is het zo dat na mijn tel klacht van 19 november blijkt dat de beslissing om het terug te draaien over twee weken kan ik ga hier ook niet mee akkoord ik ik geef deze klacht ook aan de betreffende instanties door

  2. Ik ben helemaal niet te spreken over NLE. Ik heb een contract opgedrongen gekregen; ben nooit akkoord gegaan met hun voorstellen. Ze reageren niet op mails en de telefonistes geven nietszeggende antwoorden. Maar ze schrijven wel zomaar geld af! Zorg dat je ver weg blijft bij deze organisatie!

Plaats een reactie

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling