Energieleveranciers.nl ervaringen

2 bezoekers hebben een ervaring achtergelaten.

Lees alle informatie over Energieleveranciers.nl en deel ook uw eigen ervaringen. Er zijn in totaal 2 bezoekers met ervaringen over Energieleveranciers.nl. Schrijf een ervaring over Energieleveranciers.nl en geef een beoordeling. Hoe meer sterren Energieleveranciers.nl krijgt hoe beter de kwaliteit. En wilt u weten of Energieleveranciers.nl goedkoop is? Start dan met energie vergelijken en bekijk wie de voordeligste deal heeft.

Power Energie, internet, verzekeringen en meer

Energieleveranciers.nl tarieven en acties vergelijken

Energieleveranciers.nl

Energieleveranciers.nl is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Lees hier meer informatie over Energieleveranciers.nl. Wat hebben andere mensen over Energieleveranciers.nl te vertellen? Wat zijn uw eigen ervaringen met Energieleveranciers.nl? Er zijn in totaal 2 mensen met ervaringen over Energieleveranciers.nl.

Energieleveranciers.nl een beoordeling geven

Op Energieervaringen.nl kunt u Energieleveranciers.nl een uitgebreide beoordeling geven op de volgende criteria's algemene indruk, de helpdesk, de energieprijzen, het overstapproces, de energierekening, de reclames, de bereikbaarheid en de klachtenafhandeling. Vertel zo uitgebreid mogelijk zodat andere mensen een goede indruk krijgen van de dienstverlening van Energieleveranciers.nl.


Algemene indrukNo Ratings
HelpdeskNo Ratings
EnergieprijzenNo Ratings
OverstapprocesNo Ratings
EnergierekeningNo Ratings
ReclamesNo Ratings
BereikbaarheidNo Ratings
KlachtafhandelingNo Ratings

Vergelijk Energieleveranciers.nl ervaringen. Lees wat klanten van Energieleveranciers.nl vertellen

Wilt u klant worden bij Energieleveranciers.nl of bent u reeds klant en wilt u uw ervaringen delen? Wat zijn uw ervaringen met Energieleveranciers.nl? Geef Energieleveranciers.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score. Bekijk ook andere sites met een energievergelijker en vergelijk hun aanbod met die van Energieleveranciers.nl.

Profiteer van de beste Energieleveranciers.nl tarieven en aanbiedingen

Energieleveranciers.nl ervaringen reviews en aanbiedingen

Weten of Energieleveranciers.nl goedkoop is? Vergelijk Energieleveranciers.nl met behulp van online vergelijkingssites. Zo kunt u snel en simpel de beste energie deals vinden. In veel gevallen profiteert u van betere aanbiedingen, die u misschien niet van Energieleveranciers.nl had gekregen als u klant zou worden of blijven.

Vergelijk alle sites met een energievergelijker2 gedachten over “Energieleveranciers.nl”

  1. Geachte heer/mevrouw,
    Ik geef de volgende klacht door het betreft Uw Klant die geen echte klant is M.A.Kempers
    Postcode 3708DA huis nummer 29 111 te Zeist geb 19-010 1973.
    Het volgende is gebeurd er wordt op 6 nov een bedrag afgeschreven door Energiedirect voor 25 euro terwijl hij geen klant is Het geheel is volkomen belachelijk hij heeft zich nooit aangemeld na informeren bij Eneco blijkt dat Energiedirect dit heeft gedaan (of een wederverkoper) gewoon schandalig er wordt een verkeerd e-mailadres gegeven wat natuurlijk niet overeenkomt met zijn naam waardoor hij nooit dat contract heeft kunnen bevestigen ik vindt dit gewoon belachelijk dat energiedirect daardoor ook een automatische machtiging heeft aangemaakt zo gaat men om met de gegevens van klanten om hoe kunt u dit doen zonder een bevestiging. Wij storneren dan ook dat bedrag van 25 euro en geef dit door aan de bank dat Energiedirect geen automatische afschrijving kan doen dit doe ik voor mij als mijn zoon u bent dus al 2 klanten in de toekomst kwijt daar wij u u niet kunnen vertrouwen Daarnaast is het zo dat na mijn tel klacht van 19 november blijkt dat de beslissing om het terug te draaien over twee weken kan ik ga hier ook niet mee akkoord ik ik geef deze klacht ook aan de betreffende instanties door

    Beantwoorden

Plaats een reactie

9 − 9 =

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling