Energieleveranciers.nl


Energieleveranciers.nl reviews en ervaringen

Is Energieleveranciers.nl een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er zijn in totaal 2 mensen met ervaringen over Energieleveranciers.nl. Er zijn steeds meer mensen op zoek naar Energieleveranciers.nl. Hoe kan dat? Wat zijn uw ervaringen met Energieleveranciers.nl?

Hoe kan ik Energieleveranciers.nl bereiken?

Om Energieleveranciers.nl te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. De actuele contactgegens van Energieleveranciers.nl kunt u vinden in de energieergelijker. Vergelijk Energieleveranciers.nl met andere sites met een energievergelijker.

Heeft u alle ervaringen over Energieleveranciers.nl gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Energieleveranciers.nl gaan om hun aanbod te bekijken en eventueel een bestelling te plaatsen. Leest u veel klachten over Energieleveranciers.nl? Kijk dan verder naar andere sites met een energievergelijker.

Vergelijk Energieleveranciers.nl met andere sites met een energievergelijker

Begin met energie vergelijken om te zien of Energieleveranciers.nl in vergelijking met andere sites met een energievergelijker de beste energie aanbieding kan doen. Met onze energievergelijker kunt u alle sites met een energievergelijker vergelijken en profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en welkomstcadeaus. Vergelijk ervaringen met Energieleveranciers.nl met die van andere sites met een energievergelijker.

2 gedachten over “Energieleveranciers.nl”

 1. Geachte heer/mevrouw,
  Ik geef de volgende klacht door het betreft Uw Klant die geen echte klant is M.A.Kempers
  Postcode 3708DA huis nummer 29 111 te Zeist geb 19-010 1973.
  Het volgende is gebeurd er wordt op 6 nov een bedrag afgeschreven door Energiedirect voor 25 euro terwijl hij geen klant is Het geheel is volkomen belachelijk hij heeft zich nooit aangemeld na informeren bij Eneco blijkt dat Energiedirect dit heeft gedaan (of een wederverkoper) gewoon schandalig er wordt een verkeerd e-mailadres gegeven wat natuurlijk niet overeenkomt met zijn naam waardoor hij nooit dat contract heeft kunnen bevestigen ik vindt dit gewoon belachelijk dat energiedirect daardoor ook een automatische machtiging heeft aangemaakt zo gaat men om met de gegevens van klanten om hoe kunt u dit doen zonder een bevestiging. Wij storneren dan ook dat bedrag van 25 euro en geef dit door aan de bank dat Energiedirect geen automatische afschrijving kan doen dit doe ik voor mij als mijn zoon u bent dus al 2 klanten in de toekomst kwijt daar wij u u niet kunnen vertrouwen Daarnaast is het zo dat na mijn tel klacht van 19 november blijkt dat de beslissing om het terug te draaien over twee weken kan ik ga hier ook niet mee akkoord ik ik geef deze klacht ook aan de betreffende instanties door

  Beantwoorden
 2. Ik ben helemaal niet te spreken over NLE. Ik heb een contract opgedrongen gekregen; ben nooit akkoord gegaan met hun voorstellen. Ze reageren niet op mails en de telefonistes geven nietszeggende antwoorden. Maar ze schrijven wel zomaar geld af! Zorg dat je ver weg blijft bij deze organisatie!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Call Now ButtonEnergieService: 0900-5111111