Energietelecom.nl


Energietelecom.nl is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Energietelecom.nl? Er zijn nu in totaal 7 mensen met ervaringen over Energietelecom.nl. Wat zijn uw ervaringen met Energietelecom.nl? Geef Energietelecom.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Energietelecom.nl ervaringen

Geef Energietelecom.nl een beoordeling

Energietelecom.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Energietelecom.nl vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Energietelecom.nl kan verwachten.

Energietelecom.nl stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Energietelecom.nl met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Energietelecom.nl tarieven en aanbiedingen 2019

Energietelecom.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Energietelecom.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Energietelecom.nl Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Energietelecom.nl ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Energietelecom.nl". U krijgt dan direct te zien of Energietelecom.nl is besproken en wat anderen over Energietelecom.nl te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Energietelecom.nl kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

7
Reageer op dit artikel

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
CarolienT.R.HuitemaRubenSchefferPauline Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Carolien
Gast
Carolien

Ongevraagd werd ik gebeld door iemand die zei alles van ons energiecontract te weten. Naam, postcode en woonplaats klopten, de rest kon hij niet zeggen > wist hij dus kennelijk niet. Het lijkt alsof deze persoon van onze energieleverancier is maar is niet zo. Hij zei dat het altijd goedkoper kan via hun. Als je er goed induikt, is dat helemaal niet zo. Wees dus zeer alert en ga er niet meteen op in!!

T.R.Huitema
Gast
T.R.Huitema

Een stelletje oplichters, onder valse voorwendsels (doen hun voor of ze namens de energie leverancier bellen waar je bij bent aangesloten) een contract aan laten gaan. Weten ook al je gegevens tot geboortedatum toe. Door iemand gebeld die de Nederlandse taal amper machtig is. Pas dus op voor dit stel oplichters!!!!!!

Ruben
Gast
Ruben

onder valse voorwendselen een contract laten aangaan.

Scheffer
Gast
Scheffer

Gebeld door een medewerker die bijna onverstaanbaar praatte. Wekte bij mij de indruk dat ze van mijn huidige maatschappij waren. Kreeg een SMS van energietelecom waar zelfs NLE (huidige leverancier) boven stond.
In de mail die ze naar aanleiding van het telefoongesprek stuurden wekte ze de indruk dat ik een offerte had aangevraagd. Moest gelijk kijken of de mail was binnengekomen. Had hier geen zin in en na ons telefoongesprek de mail goed bekeken.

Waardeloos vind het bijna oplichting!!!

Heb geen offerte aangevraagd en al helemaal niet gevraagd om gebeld te worden.

Pauline
Gast
Pauline

Ga niet met hen in zee!

Het maandbedrag klopt niet wat ik had afgesproken en het contract bleek helemaal niet na een jaar opzegbaar, maar 5 jaar vast.

Op het moment dat ik erachter kwam, zijn ze telefonisch onbereikbaar. Evenals de EnergieMaatschappij waar ze mij naar over gezet hebben.

NIET DOEN!!

Arjan
Gast
Arjan

overgestapt nadat ik een te hoge eindnota had gekregen. Vriendelijke adviseur en een mooie welkoms korting

V. Peetinga
Gast
V. Peetinga

Enthousiaste medewerker en snelle afhandeling vond ik het prettigst.

gebleken is dat er ook ruime tijd wordt gegeven om het eerst na te lezen en daarna een bedenktijd van start gaat.

zelf vind ik dat de prijzen bij iedereen ongeveer hetzelfde zijn en daarom is het voor mij belangrijk er geen omkijken naar te hebben bij welke leverancier dan ook.