Energietelecom.nl


Energietelecom.nl is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Energietelecom.nl? Er zijn nu in totaal 8 mensen met ervaringen over Energietelecom.nl. Wat zijn uw ervaringen met Energietelecom.nl? Geef Energietelecom.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

Energietelecom.nl ervaringen

Algemene indruk11111
Helpdesk11111
Energieprijzen11111
Overstapproces11111
Energierekening11111
Reclames11111
Bereikbaarheid1.331.331.331.331.33
Klachtafhandeling11111

Geef een beoordeling

Klik op de sterren om te beoordelen

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal beoordelingen:

Omdat je dit nuttig vond

Volg ons op social media

Het spijt ons dat je dit niet nuttig vond

Laten we het samen nuttig maken

Informatie over Energietelecom.nl

Help mee om zoveel mogelijk informatie over Energietelecom.nl te verzamelen. Vertel uw ervaringen met Energietelecom.nl aan de rest van de bezoekers. U kunt Energietelecom.nl een beoordeling geven met behulp van de sterren.

Energietelecom.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Vergelijk Energietelecom.nl ook andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de reviews te lezen weet u wat u van Energietelecom.nl kan verwachten. U kunt de kosten, tarieven en acties vergelijken met Energievergelijking.nl. De onafhankelijke energievergelijker van Nederland. U kunt op Energievergeljking.nl alle beschikbare sites met een energievergelijker vergeljken met het aanbod van Energietelecom.nl. Vergelijk het aanbod en bereken hoeveel u zou kunnen besparen als u zou overstappen.

Vergelijk Energietelecom.nl met anderen

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!

8 gedachten over “Energietelecom.nl”

 1. Algemene indruk 11111
  Helpdesk 11111
  Energieprijzen 11111
  Overstapproces 11111
  Energierekening 11111
  Reclames 11111
  Bereikbaarheid 22222
  Klachtafhandeling 11111

  Onder valse voorwendselen gebeld . Ze deden of ze in opdracht van Nuon belden.Dat mijn tarief omlaag kon .Maar de gegegevens die ze hadden klopten niet met wat bij Nuon bekend is dus aangegeven dat ik contact opneeem met Nuon om het te controleren. Ze willen volgende week terug bellenben benieuwd of ze het doen. Kreeg wel een offerte via de mail ik heb er op gestaan dat ze die stop zetten dus ik hoop dat het goed gaat. Onvoorstelbaar dat ze ongevraagd dit kunnen doen

 2. Ongevraagd werd ik gebeld door iemand die zei alles van ons energiecontract te weten. Naam, postcode en woonplaats klopten, de rest kon hij niet zeggen > wist hij dus kennelijk niet. Het lijkt alsof deze persoon van onze energieleverancier is maar is niet zo. Hij zei dat het altijd goedkoper kan via hun. Als je er goed induikt, is dat helemaal niet zo. Wees dus zeer alert en ga er niet meteen op in!!

 3. Algemene indruk 11111
  Helpdesk 11111
  Energieprijzen Not Rated
  Overstapproces 11111
  Energierekening 11111
  Reclames 11111
  Bereikbaarheid 11111
  Klachtafhandeling 11111

  Een stelletje oplichters, onder valse voorwendsels (doen hun voor of ze namens de energie leverancier bellen waar je bij bent aangesloten) een contract aan laten gaan. Weten ook al je gegevens tot geboortedatum toe. Door iemand gebeld die de Nederlandse taal amper machtig is. Pas dus op voor dit stel oplichters!!!!!!

 4. Algemene indruk 11111
  Helpdesk Not Rated
  Energieprijzen Not Rated
  Overstapproces Not Rated
  Energierekening Not Rated
  Reclames Not Rated
  Bereikbaarheid Not Rated
  Klachtafhandeling Not Rated

  onder valse voorwendselen een contract laten aangaan.

 5. Gebeld door een medewerker die bijna onverstaanbaar praatte. Wekte bij mij de indruk dat ze van mijn huidige maatschappij waren. Kreeg een SMS van energietelecom waar zelfs NLE (huidige leverancier) boven stond.
  In de mail die ze naar aanleiding van het telefoongesprek stuurden wekte ze de indruk dat ik een offerte had aangevraagd. Moest gelijk kijken of de mail was binnengekomen. Had hier geen zin in en na ons telefoongesprek de mail goed bekeken.

  Waardeloos vind het bijna oplichting!!!

  Heb geen offerte aangevraagd en al helemaal niet gevraagd om gebeld te worden.

 6. Algemene indruk 11111
  Helpdesk 11111
  Energieprijzen 11111
  Overstapproces 11111
  Energierekening 11111
  Reclames 11111
  Bereikbaarheid 11111
  Klachtafhandeling 11111

  Ga niet met hen in zee!

  Het maandbedrag klopt niet wat ik had afgesproken en het contract bleek helemaal niet na een jaar opzegbaar, maar 5 jaar vast.

  Op het moment dat ik erachter kwam, zijn ze telefonisch onbereikbaar. Evenals de EnergieMaatschappij waar ze mij naar over gezet hebben.

  NIET DOEN!!

 7. Enthousiaste medewerker en snelle afhandeling vond ik het prettigst.

  gebleken is dat er ook ruime tijd wordt gegeven om het eerst na te lezen en daarna een bedenktijd van start gaat.

  zelf vind ik dat de prijzen bij iedereen ongeveer hetzelfde zijn en daarom is het voor mij belangrijk er geen omkijken naar te hebben bij welke leverancier dan ook.

Plaats een reactie

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling