Eon


Eon informatie

Is Eon een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er zijn in totaal 58 mensen met ervaringen over Eon.

Hoe kan ik Eon bereiken?

Om Eon te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Eon kunt u vinden op de website van Eon.

Heeft u alle ervaringen over Eon gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Eon gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Eon? Kijk dan verder naar andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken om Eon te vergelijken met andere energieleveranciers. Bij ons profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en mooie welkomstcadeaus.


58 gedachten over “Eon”

 1. EON was de soepelste energieleverancier, kon je afspraken mee maken als mens ipv een nummer beleid beleid beleid.
  Nu is alles weer overgenomen door die flut eneco frankenstein.

  Beantwoorden
 2. schandalig telefonisch er in gestonken; had een contract bij eon prive; overgestapt met valse informatie naar eon zakelijk; n.b. dezelfde leverancier! betaal nu 19 % meer1
  ze reageren niet op mail of aangetekende brief.
  maar ik ben blijkbaar niet de enige.
  nooit met eon in zee gaan!!!

  Beantwoorden
 3. Ook lekker ben ik overgestapt afgelopen maand van eneco naar eon krijg ik een mail waarin staat dat eneco eon heeft overgenomen,ik dacht had ik net zo goed bij eneco kunnen blijven, en de app van eneco werkt alleen op werkdagen.

  Beantwoorden
 4. Via een deurverkoper overgestapt naar E.on, die mij beloofde i.p.v. 45 euro per maand (bij NUON) nog maar 35 euro per maand te kunnen laten betalen bij E.on. Dit klonk erg goed dus ik ging er akkoord mee, bij mij eerste rekening bleek ik geen 35 euro te moeten betalen maar 53 euro!! Ik werd op dat moment gebeld door NUON die zich afvroegen waarom ik was overgestapt en of hun nog iets voor mij konden betekenen. ik vertelde het verhaal en hun wilde dit graag voor mij terug draaien. Nu ben ik weer terug bij NUON waar ik nu 50 euro per maand betaal, dus alsnog 5 euro duurder dan ik gewend was doordat ik weer opnieuw begonnen ben. Vandaag een rekening ontvangen van E.on van 210 euro omdat ik mijn contract ontbonden heb, want zoals de deurverkoper mooi vertelde ‘kan opgezegd worden wanneer je wil’ blijkt ook niks te kloppen. ik voel me zwaar voorgelogen door E.on en toen ik hier over belde dreigde ze alleen maar met het feit dat ik gewoon moet betalen en anders deurwaarders aan de deur krijg. Hierdoor vind ik het de slechtste energieleverancier die ik mee heb gemaakt, totaal niet klantvriendelijk en een stel liegende dieven. Nuon daarin tegen heb ik hierna gebeld en die wil een deel van mijn rekening vergoeden, hier kan E.on nog heel veel van leren.

  Beantwoorden
 5. EON stuurt brieven “uw persoonlijk overzicht” met m3 prijzen ( aardgas) daarop voor de komende periode. Op de eindafrekening hanteren ze echter hogere €/m3. Als je reclameert tot 2 keer toe nu krijg je geen enkele respons.

  Beantwoorden
 6. EON
  Wat een vreselijk stel oplichters via telefoon (Synion en zeggen dat ze de energie vergelijker zijn)benaderd zou goedkoper uitziijn bij EON
  Nou van 77naar 114 €en zakelijk contract voor drie jaar opzeggen kan gaat wel geld kosten
  Nou we gaan weg wil echt niks met dit K bedrijf te maken hebben
  Bellen kan hoor we zoeken het uit Mn
  En natuurlijk had ik het beter moeten lezen alleen stond erin de mail dat opzeggen niet gaat bij zakelijk
  Dus via tel veel beloven dan wurg contract waar je niet vanaf kan
  EON zou zich moeten schamen om met synion in zee te gaan
  Sterren die Verdienen ze niet hooguit een schop voor hun *
  Arjan

  Beantwoorden
 7. Wat een vreselijk bedrijf. Natuurlijk eerst door zo’n deur tot deurverkoper een gouden voorstel gekregen maar toen de rekening uiteindelijk kwam gingen we voor 46 euro per maand het schip in terwijl ik prima zat bij mijn oude leverancier. Betaal je niet geheel op tijd dan krijg je vrolijk de rekening + het aankomende termijn erbij voorgeschoteld en wordt je ‘s avonds via een bel computer gestalkt. We gaan binnenkort verhuizen naar een woning met stadsverwarming. We nemen de opzegboete van E-ON voor lief…

  Beantwoorden

Plaats een reactie

10 + 20 =

Call Now ButtonBespaarService: +31637512272