Essent


Essent is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Essent? Er zijn nu in totaal 123 mensen met ervaringen over Essent. Wat zijn uw ervaringen met Essent? Geef Essent met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Essent ervaringen

Geef Essent een beoordeling

Over Essent

Essent is een energieleverancier die 1999 is ontstaan door een fusie tussen de EDON groep en de PNEM/MEGA Groep. Essent werd in 2009 overgenomen door de Duitse energieleverancier Innogy (Voorheen RWE). Essent levert energie aan meer dan 2 miljoen Nederlandse huishoudens.

Bijzonderheden Essent

Essent ontwikkelde als eerste leverancier een E-thermostaat. Een slimme meter die met een bewegingssensor kan bepalen of er mensen thuis zijn.

Contactgegevens Essent

E-mail: Contactformulier
Telefoon: 0900 1550 (€ 0,35 per gesprek, plus de gebruikelijke kosten).
Bereikbaarheid: Op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Essent: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Essent vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Essent kan verwachten.

Essent stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Essent met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Essent tarieven en aanbiedingen 2019

Essent tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Essent tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Essent Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Essent ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Essent". U krijgt dan direct te zien of Essent is besproken en wat anderen over Essent te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Essent kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

123
Reageer op dit artikel

avatar
123 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
115 Comment authors
INHvAN DEN BRANDEjosvan de griendnisaar Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
INH
Gast
INH

Essent is een grote bende als het op service aangaat,vervolgens sturen ze je incasso op e af(juridisch buiten de wet om). En zeuren de medewerkers stalken je met gesprekken van 0,0 inhoud. Slecht zeer slecht

vAN DEN BRANDE
Gast
vAN DEN BRANDE

oPGEPAST, VOOR JE HET WEET WORD JE EEN SLIMME THERMOSTAAT AANGESMEERD. DAT JE DE RESTWAARDE MOET BETALEN ALS JE VROEGER DAN 3 JAAR WEGGAAT WORDT DAN WEER NIET DUIDELIJK GEZEGD

jos
Gast
jos

Essent biedt makkelijk excuses aan, zeer vriendelijke mensen in de helpdesk maar correcties doorvoeren als ze fouten maken loopt traag terwijl men voor de incorrecte eindafrekening de klant blijft stalken tot incassokosten erop gooien aan toe. Intern communiceren om zaken op hold te zetten blijkt moeilijk ondanks excuses

1 3 4 5