Frivius


Frivius is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Frivius? Er zijn geen mensen met ervaringen over Frivius. Wat zijn uw ervaringen met Frivius? Geef Frivius met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Frivius ervaringen

Geef Frivius een beoordeling

Frivius: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Frivius vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Frivius kan verwachten.

Frivius stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Frivius met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Frivius tarieven en aanbiedingen 2019

Frivius tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Frivius tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Frivius Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Frivius ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Frivius". U krijgt dan direct te zien of Frivius is besproken en wat anderen over Frivius te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Frivius kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op