Gaslicht.com


Gaslicht.com is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Gaslicht.com? Er zijn nu in totaal 4 mensen met ervaringen over Gaslicht.com. Wat zijn uw ervaringen met Gaslicht.com? Geef Gaslicht.com met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Gaslicht.com ervaringen

Geef Gaslicht.com een beoordeling

Gaslicht.com: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Gaslicht.com vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Gaslicht.com kan verwachten.

Gaslicht.com stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Gaslicht.com met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Gaslicht.com tarieven en aanbiedingen 2019

Gaslicht.com tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Gaslicht.com tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Gaslicht.com Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Gaslicht.com ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Gaslicht.com". U krijgt dan direct te zien of Gaslicht.com is besproken en wat anderen over Gaslicht.com te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Gaslicht.com kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

4
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
aRonaldKreijen, Johancreanmehr Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
a
Gast
a

Ben al 20 jaar abonee bij nuon heb veel aan energie besparing gedaan krijg als beloning een verhoging van 34 euro per maand op mijn voorschot bedrag en bedankt.

Ronald
Gast
Ronald

Grote oplichterij die vergelijkingen.
Als je invult dat je bij nuon zit, komt die niet in de lijst voor. En als je Essent invult, wordt Nuon op 1 geadviseerd. Zeer dubieus.

Kreijen, Johan
Gast
Kreijen, Johan

Klacht over Qurrent Na Gaslicht.com geraadpleegd te hebben, ben ik verleden jaar overgestapt naar Qurrent voor zowel gas als elektriciteit. Volgens GASLICHT zou ik na afloop van het eerste jaar een welkomsbonus van 200 euro op de jaarafrekening van Qurrent ontvangen. Ondanks mijn aandringen ontvang ik geen bonus van Qurrent. Qurrent reageert niet op mijn e-mails. Dit alles werpt ook een zware schaduw over de betrouwbaarheid van Gaslicht. Ik verzoek u derhalve Qurrent te bewegen de contractverplichting na te komen. Gaslicht heeft dat bedrijf immers aanbevolen. Overbodig te melden dat ik uit onvrede na ruim een jaar geen klant meer… Lees verder »

creanmehr
Gast
creanmehr

regionaal totaal vriendelijke dame Tessa die maar gewoon contracten afsluit, wil je annuleren , zegt ze dat ze alles regelt, maar ale met al regelt ze helemaal niks.
ze scheept ons op met een contract bij Eon met hoge vaste kosten per aansluiting per maand.
je word gewoon opgelicht door haar
Tessa Felipa Buizerdstraat 6 Bergen Limburg