Gaslicht.com


Gaslicht.com reviews en ervaringen

Is Gaslicht.com een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er zijn in totaal 5 mensen met ervaringen over Gaslicht.com. Er zijn steeds meer mensen op zoek naar Gaslicht.com. Hoe kan dat? Wat zijn uw ervaringen met Gaslicht.com?

Hoe kan ik Gaslicht.com bereiken?

Om Gaslicht.com te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. De actuele contactgegens van Gaslicht.com kunt u vinden in de energieergelijker. Vergelijk Gaslicht.com met andere sites met een energievergelijker.

Heeft u alle ervaringen over Gaslicht.com gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Gaslicht.com gaan om hun aanbod te bekijken en eventueel een bestelling te plaatsen. Leest u veel klachten over Gaslicht.com? Kijk dan verder naar andere sites met een energievergelijker.

Vergelijk Gaslicht.com met andere sites met een energievergelijker

Begin met energie vergelijken om te zien of Gaslicht.com in vergelijking met andere sites met een energievergelijker de beste energie aanbieding kan doen. Met onze energievergelijker kunt u alle sites met een energievergelijker vergelijken en profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en welkomstcadeaus. Vergelijk ervaringen met Gaslicht.com met die van andere sites met een energievergelijker.

5 gedachten over “Gaslicht.com”

 1. Zojuist gebeld door Gaslicht. De aardige mevrouw gaf aan dat er veel klachten waren op telefonisch benaderen van energieafnemers. En hier zei ik dat we hier veel last van hebben. Iets verder in het gesprek ging het deze kant uit dat jullie wel kunnen bemiddelen. Bemiddelen is in mijn boek hetzelfde dan verkopen! Ik had al meermaals aangegeven hier niet van gediend te zijn en hier veel last van heb. Luisteren was niet haar sterkste kant. Ik heb het gesprek uiteindelijk maar bruut ten einde gebracht.
  Wat een onvriendelijke en vervelende manier van verkoopstrategie!!! Sturen op verkoopcijfer en zieltjes winnen Bah…

  Beantwoorden
 2. Ben al 20 jaar abonee bij nuon heb veel aan energie besparing gedaan krijg als beloning een verhoging van 34 euro per maand op mijn voorschot bedrag en bedankt.

  Beantwoorden
 3. Grote oplichterij die vergelijkingen.
  Als je invult dat je bij nuon zit, komt die niet in de lijst voor. En als je Essent invult, wordt Nuon op 1 geadviseerd. Zeer dubieus.

  Beantwoorden
 4. Klacht over Qurrent

  Na Gaslicht.com geraadpleegd te hebben, ben ik verleden jaar overgestapt naar Qurrent voor zowel gas als elektriciteit.
  Volgens GASLICHT zou ik na afloop van het eerste jaar een welkomsbonus van 200 euro op de jaarafrekening van Qurrent ontvangen.
  Ondanks mijn aandringen ontvang ik geen bonus van Qurrent. Qurrent reageert niet op mijn e-mails.

  Dit alles werpt ook een zware schaduw over de betrouwbaarheid van Gaslicht.
  Ik verzoek u derhalve Qurrent te bewegen de contractverplichting na te komen. Gaslicht heeft dat
  bedrijf immers aanbevolen.

  Overbodig te melden dat ik uit onvrede na ruim een jaar geen klant meer ben van Qurrent.

  Qurrent Klantnummer: 23122997 Contractnummer: 003011901113

  Beantwoorden
 5. regionaal totaal vriendelijke dame Tessa die maar gewoon contracten afsluit, wil je annuleren , zegt ze dat ze alles regelt, maar ale met al regelt ze helemaal niks.
  ze scheept ons op met een contract bij Eon met hoge vaste kosten per aansluiting per maand.
  je word gewoon opgelicht door haar
  Tessa Felipa Buizerdstraat 6 Bergen Limburg

  Beantwoorden

Plaats een reactie