Gezinsenergie.nl


Gezinsenergie.nl is één van de aanbieders van energie veilingen energiecollectieven op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Gezinsenergie.nl? Er zijn nu in totaal 19 mensen met ervaringen over Gezinsenergie.nl. Wat zijn uw ervaringen met Gezinsenergie.nl? Geef Gezinsenergie.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Gezinsenergie.nl ervaringen

Geef Gezinsenergie.nl een beoordeling

Gezinsenergie.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Gezinsenergie.nl vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere aanbieders van energie veilingen energiecollectieven en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Gezinsenergie.nl kan verwachten.

Gezinsenergie.nl stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Gezinsenergie.nl met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Gezinsenergie.nl tarieven en aanbiedingen 2019

Gezinsenergie.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Gezinsenergie.nl tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Gezinsenergie.nl Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Gezinsenergie.nl ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Gezinsenergie.nl". U krijgt dan direct te zien of Gezinsenergie.nl is besproken en wat anderen over Gezinsenergie.nl te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Gezinsenergie.nl kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

19
Reageer op dit artikel

avatar
19 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Sh.j. steenbergenramonVan AmerongenTessa Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
S
Gast
S

Wat een waardeloze instantie. Je wordt een contract aangsmeerd, vervolgens maken ze een fout, krijg ik een nieuw contract met hogere prijzen. Een rekening van dik 800.- van 1 maamd, omdat ze de verkeerde meterstanden doorgeven aan mijn oude leverancier. Ondertussen 4 weken bezig om dit opgelost te krijgen. Ze beloven terug te bellen, dit wordt niet gedaan. Krijg je weerr een ander aan de lijn als je weer belt, die nergens vanaf weet. Enorm frustrerend allemaal!!!
Spijt als haar op mijn hoofd dat ik hiermee in zee gegaan ben.

h.j. steenbergen
Gast
h.j. steenbergen

een paar jaar geleden een contract gehad bij gezinsenergie. na afloop bleken ze niet zo voordelig te zijn als ze zeggen. na herhaaldijk verzoek per telefoon/email om al mijn gegevens te verwijderen maar niets helpt. emails blijven komen. ook werd meerdere keren toegezegd dat het verwijders zou worden en dat ik terug gebeld zou worden. Gijsbert Kamerman krijg je ook niet te spreken. mijn advies: als je niet de goedkoopste leverancier wil en je de rest van je leven emails van gezinsenergie wil ontvangen zou kunnen overwegen om een contract af te sluiten

h.j. steenbergen
Gast
h.j. steenbergen

paar jaar terug een contract gehad daarna overgestapt naar een voordeligere aanbieder. afgemeld voor emails die nog steeds bleven komen maar dat hielp niet. gebeld/ gemaild. allerlei toezeggingen dat mijn gegevens verwijderd zouden worden zijn niet waargemaakt. dhr Kamerman is nooit te bereiken. terugbellen gebeurd ook niet. ook zijn ze niet zo voordelig als ze zeggen te zijn. heb het diverse keren vergeleken maar kwamen niet als de goedkoopste uit de bus. mijn conclusie: als je het niet erg vind om niet de goedkoopste aanbieder te hebben en je de rest van je leven emails wil ontvangen kan je overwegen… Lees verder »

ramon
Gast
ramon

Mensen die zich willen aanmelden mijn advies niet doen. Je betaald duurder en je zit aan contract voor 3 jaar vast terwijl je veel meer betaald. Je komt er niet makkelijk onderuit zijn oplichters en jullie worden allemaal genaaid. Ga bij een andere aanbieder waar je korting krijgt als een waardebon. Deze mensen zijn slim je betaald al elke maand duur en als je na 3 jaar kijkt is korting die je krijgt is nog veel duurder dus ze naaien je met de zelfde premies die je betaald voor 3 jaar 4212,- euro voor die totale jaar. Terwijl je bij… Lees verder »

Van Amerongen
Gast
Van Amerongen

Zeer onbetrouwbaar in hun afspraken.
Ze beloven van alles maar komen hun afspraken niet na.
En dat met de principes die ze naleven zoals ze zeggen

Tessa
Gast
Tessa

Wat een onmogelijk terreur bedrijf die maar blijven bellen!!! Als dit zo doorgaat ga ik hier werk van maken en er bij radar melding van maken!! Hun verkoopstrategie is agressief en hier ben ik niet van gediend. Zelfs na blokkeren van hun nummer en inschrijving belmeniet register, blijven deze idioten bellen!

Jan
Gast
Jan

Energieleverancier in de categorie “Drama”
‘k Ga er zo snel mogelijk weg. Moeten ze maar ophouden met de telefoonterreur die ze er op nahouden. Dit is echt niet normaal. Ze blijven maar bellen ondanks telkens weer vertellen dat ze daar mee op moeten houden.

R.A. Steenbergen
Gast
R.A. Steenbergen

Bedrijf blijft me lastig vallen, eerst per telefoon, later per e-mail. Ik ben geen klant en nooit klant geweest. Uitschrijven helpt niet. De grote baas Gijsbert Kamerman zou me handmatig uitschrijven. Hij zegt aan mijn e-mailadres gekomen te zijn na een telefoontje voor marktonderzoek (ofwel een manier om aan je gegevens te komen en dan reclame te sturen). Na herhaalde klachten blijven de reclame-e-mails komen. Zojuist een officiële klacht ingediend bij de autoriteit persoonsgegevens.

Peter
Gast
Peter

Houden de markt in de gaten. Is er een goedkoper alternatief, ook voor einde oude contract, dan nemen ze contact op. De verkopers van de gerenommeerde merken aan de deur druipen af bij de scherpe prijs die ik via gezinsenergie krijg

Peter
Gast
Peter

Bellen met een mooi verhaal, zijn opdringerig en vervolgens 64 euro per jaar duurder dan de rest. Vergeet je je mail te checken, zit je eraan vast. Afkopen na 1 maand kost je 250 euro. Wij kiezen voortaan zelf wel een goed doel uit om te sponsoren!
Vertrouwen geschaad…

Leen
Gast
Leen

Slechter dan slecht. Beloven veel. Je krijgt niks dan ellende. Spaar je energie en doe hier niet aan mee. Laat je vooral niet inpakken met cadeaus want die krijg je niet.

Jessy
Gast
Jessy

Gezinsenergie zijn een stel oplichters, dankzij hun was ik veel duurder uit gelukkig zit ik nu wel bij een betrouwbare energieleverancier die mij waar voor het geld is. Ze plukken je leeg bij dat collectief voor mij zeker geen aanrader. Ze noemen zich de goedkoopste maar dat valt zwaar tegen met hun aanbiedingen.

Erik
Gast
Erik

Een heel slecht energiecollectief met erg onaardig personeel dat mij niet vriendelijk te woord kon staan. Al meerdere malen gevraagd mij niet meer te bellen met hun onzin maar ze blijven doorgaan! Zal hier niet snel naar overstappen.

Marc
Gast
Marc

Helaas ben ik er ook ingetrapt: Gezinsenergie doet niets anders dan de premie opstrijken die je zelf had gekregen als je je zelf had aangemeld als nieuwe klant bij Budget Energie. Zelfs dat doen ze niet voor je, ze sturen je een link door (van Budget Energie) waarna je zelf je gegevens mag invullen. Wat doet Gezinsenergie? Jouw € 75,- premie binnen halen.
De moraal van het verhaal: Gezinsenergie = graaien in de portemonnee van de klant. Proficiat!

André de Bonte
Gast
André de Bonte

Deze club blijft je lastig vallen, ook al geef je aan dat je geen interesse hebt.
Waardeloos dus!

Maar wel adverteren met steun aan een goed doel:-(

Iris
Gast
Iris

Ze blijven gewoon net zo lang bellen tot je maar besluit om lid te worden. Ik word hier 3x per dag gebeld. Ik heb al vaker aangegeven dat ik niet gebeld wil worden helaas moet ik dat elke 2 weken voor ze spellen.

Dirk Goijert
Gast
Dirk Goijert

Wil je graag opgelicht worden? Ga dan in zee met ‘gezinsenergie.nl’. Onder het motto “Kom er ook bij en start hier uw structurele besparing!”, ben je een dief van eigen portemonnee als je met deze onbetrouwbare club uit Papendrecht zaken doet. De prijsvraag is ook een lachertje! Na deelname werd onze zoon gebeld door gezinsenergie en gefeliciteerd met het winnen van de prijsvraag. De prijs niet zoals vermeld in de advertentie, maar 2,50 korting in de webshop. Laat je hier nou structureel te veel betalen! Hier twee keer contact over gehad met een medewerkster van gezinsenergie. Geen enkele terugkoppeling gehad.… Lees verder »

W S J
Gast
W S J

Heb enige tijd geleden deelgenomen aan gezinsenergie, ben inmiddels weer terug bij Eneco, wat een drammerige instantie is gezinsenergie, ze verplichten je gewoon om deel te nemen aan hun organisatie, rondom gewoon NEGATIEF te noemen, en dat onder het mom van CHRISTELIJK ???? weer de zoveelste gristelijke organisatie waar ik mee omval.

Kja lock
Gast
Kja lock

Gezinsenergie beloofd veel maar komt niet na wat zij beloven. Wij hebben mensen naar gezinsenergie over laten stappen er wordt al weken beloofd dat wij een keukenmachine krijgen,maar na 6 of zelfs 7 keer bellen weten ze nergens vanaf en wordt het weer bij een ander persoon neer gelegd en krijgen wij zsm het artikel opgestuurd maar nee hoor …..nog steeds niks en worden wij zeggen zij teruggebeld …. tot op heden niks gezien of gehoord belachelijk gewoon !!! (Veel beloven maar niks nakomen) slechte service van gezinsenergie!!