Gezinsenergie.nl ervaringen

Gezinsenergie.nl. 24 bezoekers hebben een ervaring geplaatst over Gezinsenergie.nl.

Lees alle informatie over Gezinsenergie.nl. Er zijn in totaal 24 bezoekers met ervaringen over Gezinsenergie.nl. Schrijf een ervaring over Gezinsenergie.nl en geef een beoordeling. Hoe meer sterren Gezinsenergie.nl krijgt hoe beter de kwaliteit. Start met het vergelijken van alle energie aanbiedingen en bekijk direct welke energieleverancier de goedkoopste is.

Met spoed energie aanvragen zonder waarborgsom? Ga snel naar EnergieZonderBorg.nl. U kunt direct uw aanvraag voor energie indienen.

Power Energie, internet, verzekeringen en elektronica producten zoals zonnepanelen en accu

Beste energie aanbiedingen

Gezinsenergie.nl

Informatie over Gezinsenergie.nl

Gezinsenergie.nl is één van de aanbieders van energie veilingen op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over Gezinsenergie.nl van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Gezinsenergie.nl?

Er zijn in totaal 24 mensen met ervaringen over Gezinsenergie.nl

Door alle aanbieders van energie veilingen te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Gezinsenergie.nl met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.


Gezinsenergie.nl informatie

Is Gezinsenergie.nl een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen op deze website en oordeel zelf. Er zijn in totaal 24 mensen met ervaringen over Gezinsenergie.nl.

Hoe kan ik Gezinsenergie.nl bereiken?

Om Gezinsenergie.nl te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Gezinsenergie.nl kunt u vinden op de website van Gezinsenergie.nl.

Heeft u alle ervaringen over Gezinsenergie.nl gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Gezinsenergie.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Gezinsenergie.nl? Kijk dan verder naar andere aanbieders van energie veilingen. Start met energie vergelijken om Gezinsenergie.nl te vergelijken met andere aanbieders van energie veilingen. Bij ons profiteert u van exclusieve energiedeals met hoge kortingen en mooie welkomstcadeaus.


24 gedachten over “Gezinsenergie.nl”

 1. Totaal niet flexibel voor het instellen van het maandbedrag, krijg je aan het eind van het jaar € 775,00 terug: gaat je maandbedrag van €127,00 naar € 210.00. ?????
  gezeur over dat de netbeheerder maar 1 x per jaar verrekend, terwijl Gezinsenergie elke maand alle meterstanden uitleest, en ook van de netbeheerder krijgt.
  Op 1 juli de meterstand opgenomen, nu 21-8 nog mijn geld niet terug.
  De kredietbeoordelaar Creditsafe zegt dat Gezinsenergie een bedrijf is waar erg veel geld verdiend wordt: over onze rug dus….
  Gauw weer terug naar mijn vorige leverancier!
  Gerrit Ordelman

  Beantwoorden
 2. ben al jaren bezig om mijn gegevens uit hun systeem te krijgen. heb een bevestiging dat alles verwijderd is en nu wordt ik weer benaderd. als je belt word je vriendelijk te woord gestaan maar de persoon die er over gaat krijg je niet te pakken

  Beantwoorden
 3. Tijdens de gesprekken wordt er alleen gesproken over de kWh- en gastarieven. Maar er zit een addertje onder het gras; met name de heffingen die zijn zeer hoog t.o.v. andere energieleveranciers. (over dat deel wat niet door de overheid is vastgelegd) Een partij die zich voordoet met een christelijke identiteit moet zich diep schamen om zo te handelen. Wanneer je ze daarmee confronteert krijg je een grote mond! De cadeautjes die ze sturen zijn een sigaar uit eigen doos… U zult begrijpen dat ik afscheid neem van deze partij uit Papendrecht

  Beantwoorden
 4. Wat een waardeloze instantie. Je wordt een contract aangsmeerd, vervolgens maken ze een fout, krijg ik een nieuw contract met hogere prijzen. Een rekening van dik 800.- van 1 maamd, omdat ze de verkeerde meterstanden doorgeven aan mijn oude leverancier. Ondertussen 4 weken bezig om dit opgelost te krijgen. Ze beloven terug te bellen, dit wordt niet gedaan. Krijg je weerr een ander aan de lijn als je weer belt, die nergens vanaf weet. Enorm frustrerend allemaal!!!
  Spijt als haar op mijn hoofd dat ik hiermee in zee gegaan ben.

  Beantwoorden
 5. een paar jaar geleden een contract gehad bij gezinsenergie. na afloop bleken ze niet zo voordelig te zijn als ze zeggen. na herhaaldijk verzoek per telefoon/email om al mijn gegevens te verwijderen maar niets helpt. emails blijven komen. ook werd meerdere keren toegezegd dat het verwijders zou worden en dat ik terug gebeld zou worden. Gijsbert Kamerman krijg je ook niet te spreken. mijn advies: als je niet de goedkoopste leverancier wil en je de rest van je leven emails van gezinsenergie wil ontvangen zou kunnen overwegen om een contract af te sluiten

  Beantwoorden
 6. paar jaar terug een contract gehad daarna overgestapt naar een voordeligere aanbieder. afgemeld voor emails die nog steeds bleven komen maar dat hielp niet. gebeld/ gemaild. allerlei toezeggingen dat mijn gegevens verwijderd zouden worden zijn niet waargemaakt. dhr Kamerman is nooit te bereiken. terugbellen gebeurd ook niet.
  ook zijn ze niet zo voordelig als ze zeggen te zijn. heb het diverse keren vergeleken maar kwamen niet als de goedkoopste uit de bus. mijn conclusie: als je het niet erg vind om niet de goedkoopste aanbieder te hebben en je de rest van je leven emails wil ontvangen kan je overwegen om een contract af te sluiten bij gezinsenergie

  Beantwoorden
 7. Mensen die zich willen aanmelden mijn advies niet doen. Je betaald duurder en je zit aan contract voor 3 jaar vast terwijl je veel meer betaald. Je komt er niet makkelijk onderuit zijn oplichters en jullie worden allemaal genaaid. Ga bij een andere aanbieder waar je korting krijgt als een waardebon. Deze mensen zijn slim je betaald al elke maand duur en als je na 3 jaar kijkt is korting die je krijgt is nog veel duurder dus ze naaien je met de zelfde premies die je betaald voor 3 jaar 4212,- euro voor die totale jaar. Terwijl je bij een andere aanbieder geen eens meer dan dat bedrag betaald terwijl je minstens voor drie jaar goedkoper uit bent bij een andere aanbieder 2880,- euro als je een lage kosten maakt.

  Beantwoorden
 8. Zeer onbetrouwbaar in hun afspraken.
  Ze beloven van alles maar komen hun afspraken niet na.
  En dat met de principes die ze naleven zoals ze zeggen

  Beantwoorden
 9. Wat een onmogelijk terreur bedrijf die maar blijven bellen!!! Als dit zo doorgaat ga ik hier werk van maken en er bij radar melding van maken!! Hun verkoopstrategie is agressief en hier ben ik niet van gediend. Zelfs na blokkeren van hun nummer en inschrijving belmeniet register, blijven deze idioten bellen!

  Beantwoorden
 10. Energieleverancier in de categorie “Drama”
  ‘k Ga er zo snel mogelijk weg. Moeten ze maar ophouden met de telefoonterreur die ze er op nahouden. Dit is echt niet normaal. Ze blijven maar bellen ondanks telkens weer vertellen dat ze daar mee op moeten houden.

  Beantwoorden
 11. Bedrijf blijft me lastig vallen, eerst per telefoon, later per e-mail. Ik ben geen klant en nooit klant geweest. Uitschrijven helpt niet. De grote baas Gijsbert Kamerman zou me handmatig uitschrijven. Hij zegt aan mijn e-mailadres gekomen te zijn na een telefoontje voor marktonderzoek (ofwel een manier om aan je gegevens te komen en dan reclame te sturen). Na herhaalde klachten blijven de reclame-e-mails komen. Zojuist een officiële klacht ingediend bij de autoriteit persoonsgegevens.

  Beantwoorden
 12. Houden de markt in de gaten. Is er een goedkoper alternatief, ook voor einde oude contract, dan nemen ze contact op. De verkopers van de gerenommeerde merken aan de deur druipen af bij de scherpe prijs die ik via gezinsenergie krijg

  Beantwoorden
 13. Bellen met een mooi verhaal, zijn opdringerig en vervolgens 64 euro per jaar duurder dan de rest. Vergeet je je mail te checken, zit je eraan vast. Afkopen na 1 maand kost je 250 euro. Wij kiezen voortaan zelf wel een goed doel uit om te sponsoren!
  Vertrouwen geschaad…

  Beantwoorden
 14. Slechter dan slecht. Beloven veel. Je krijgt niks dan ellende. Spaar je energie en doe hier niet aan mee. Laat je vooral niet inpakken met cadeaus want die krijg je niet.

  Beantwoorden
 15. Gezinsenergie zijn een stel oplichters, dankzij hun was ik veel duurder uit gelukkig zit ik nu wel bij een betrouwbare energieleverancier die mij waar voor het geld is. Ze plukken je leeg bij dat collectief voor mij zeker geen aanrader. Ze noemen zich de goedkoopste maar dat valt zwaar tegen met hun aanbiedingen.

  Beantwoorden
 16. Een heel slecht energiecollectief met erg onaardig personeel dat mij niet vriendelijk te woord kon staan. Al meerdere malen gevraagd mij niet meer te bellen met hun onzin maar ze blijven doorgaan! Zal hier niet snel naar overstappen.

  Beantwoorden
 17. Helaas ben ik er ook ingetrapt: Gezinsenergie doet niets anders dan de premie opstrijken die je zelf had gekregen als je je zelf had aangemeld als nieuwe klant bij Budget Energie. Zelfs dat doen ze niet voor je, ze sturen je een link door (van Budget Energie) waarna je zelf je gegevens mag invullen. Wat doet Gezinsenergie? Jouw € 75,- premie binnen halen.
  De moraal van het verhaal: Gezinsenergie = graaien in de portemonnee van de klant. Proficiat!

  Beantwoorden
 18. Deze club blijft je lastig vallen, ook al geef je aan dat je geen interesse hebt.
  Waardeloos dus!

  Maar wel adverteren met steun aan een goed doel:-(

  Beantwoorden
 19. Ze blijven gewoon net zo lang bellen tot je maar besluit om lid te worden. Ik word hier 3x per dag gebeld. Ik heb al vaker aangegeven dat ik niet gebeld wil worden helaas moet ik dat elke 2 weken voor ze spellen.

  Beantwoorden
 20. Wil je graag opgelicht worden? Ga dan in zee met ‘gezinsenergie.nl’.
  Onder het motto “Kom er ook bij en start hier uw structurele besparing!”, ben je een dief van eigen portemonnee als je met deze onbetrouwbare club uit Papendrecht zaken doet.
  De prijsvraag is ook een lachertje! Na deelname werd onze zoon gebeld door gezinsenergie en gefeliciteerd met het winnen van de prijsvraag. De prijs niet zoals vermeld in de advertentie, maar 2,50 korting in de webshop. Laat je hier nou structureel te veel betalen! Hier twee keer contact over gehad met een medewerkster van gezinsenergie. Geen enkele terugkoppeling gehad.
  Daarnaast worden persoonlijke gegevens doorverkocht aan derden. Wees gewaarschuwd! Ga niet in zee met de malafide praktijken van Gijsbert Kamerman.

  Beantwoorden
 21. Heb enige tijd geleden deelgenomen aan gezinsenergie, ben inmiddels weer terug bij Eneco, wat een drammerige instantie is gezinsenergie, ze verplichten je gewoon om deel te nemen aan hun organisatie, rondom gewoon NEGATIEF te noemen, en dat onder het mom van CHRISTELIJK ???? weer de zoveelste gristelijke organisatie waar ik mee omval.

  Beantwoorden
 22. Gezinsenergie beloofd veel maar komt niet na wat zij beloven. Wij hebben mensen naar gezinsenergie over laten stappen er wordt al weken beloofd dat wij een keukenmachine krijgen,maar na 6 of zelfs 7 keer bellen weten ze nergens vanaf en wordt het weer bij een ander persoon neer gelegd en krijgen wij zsm het artikel opgestuurd maar nee hoor …..nog steeds niks en worden wij zeggen zij teruggebeld …. tot op heden niks gezien of gehoord belachelijk gewoon !!! (Veel beloven maar niks nakomen) slechte service van gezinsenergie!!

  Beantwoorden
  • Ben bijna een jaar bezig om mn nummers uit hun systeem te krijgen. Maar niets lukt hij gezinsenergie wordt gemiddeld 2x per maand gebeld en dan nog de oproepen die na 2x overgaan stoppen. Nooit aan gezinsenergie beginnen is mijn advies

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Call Now ButtonBespaarService: +31637512272