Gezinsenergie.nl

Informatie over Gezinsenergie.nl

Gezinsenergie.nl is één van de aanbieders van energie veilingen op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over Gezinsenergie.nl van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Gezinsenergie.nl?

Er zijn in totaal 24 mensen met ervaringen over Gezinsenergie.nl

Door alle aanbieders van energie veilingen te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Gezinsenergie.nl met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.


Gezinsenergie.nl informatie

Is Gezinsenergie.nl een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er zijn in totaal 24 mensen met ervaringen over Gezinsenergie.nl.

Hoe kan ik Gezinsenergie.nl bereiken?

Om Gezinsenergie.nl te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Gezinsenergie.nl kunt u vinden op Telefoonnummer.net of op de website van Gezinsenergie.nl.

Heeft u alle ervaringen over Gezinsenergie.nl gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Gezinsenergie.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Gezinsenergie.nl? Kijk dan verder naar andere aanbieders van energie veilingen. Start met energie vergelijken om Gezinsenergie.nl te vergelijken met andere aanbieders van energie veilingen.


24 gedachten over “Gezinsenergie.nl”

 1. Totaal niet flexibel voor het instellen van het maandbedrag, krijg je aan het eind van het jaar € 775,00 terug: gaat je maandbedrag van €127,00 naar € 210.00. ?????
  gezeur over dat de netbeheerder maar 1 x per jaar verrekend, terwijl Gezinsenergie elke maand alle meterstanden uitleest, en ook van de netbeheerder krijgt.
  Op 1 juli de meterstand opgenomen, nu 21-8 nog mijn geld niet terug.
  De kredietbeoordelaar Creditsafe zegt dat Gezinsenergie een bedrijf is waar erg veel geld verdiend wordt: over onze rug dus….
  Gauw weer terug naar mijn vorige leverancier!
  Gerrit Ordelman

  Beantwoorden
 2. ben al jaren bezig om mijn gegevens uit hun systeem te krijgen. heb een bevestiging dat alles verwijderd is en nu wordt ik weer benaderd. als je belt word je vriendelijk te woord gestaan maar de persoon die er over gaat krijg je niet te pakken

  Beantwoorden
 3. Tijdens de gesprekken wordt er alleen gesproken over de kWh- en gastarieven. Maar er zit een addertje onder het gras; met name de heffingen die zijn zeer hoog t.o.v. andere energieleveranciers. (over dat deel wat niet door de overheid is vastgelegd) Een partij die zich voordoet met een christelijke identiteit moet zich diep schamen om zo te handelen. Wanneer je ze daarmee confronteert krijg je een grote mond! De cadeautjes die ze sturen zijn een sigaar uit eigen doos… U zult begrijpen dat ik afscheid neem van deze partij uit Papendrecht

  Beantwoorden

Plaats een reactie

6 + 15 =