Greenchoice

Informatie over Greenchoice

Greenchoice is één van de energieleveranciers op de Nederlandse energiemarkt. Bent u op zoek naar ervaringen, reviews, positieve reacties, complimenten, maar ook klachten over Greenchoice van (ex) klanten. Wat zijn uw eigen ervaringen met Greenchoice?

Er zijn in totaal 66 mensen met ervaringen over Greenchoice

Door alle energieleveranciers te vergelijken kunt u gemakkelijk de beste keuze maken. Deel uw beoordeling over Greenchoice met andere mensen zodat zij ook de beste keuze kunnen maken.

Greenchoice is een bekende energieleverancier. Het energiebedrijf levert 100% groene duurzame energie. Greenchoice werd opgericht door 2 ex medewerkers van het energiebedrijf Eneco, welke tevens een belang van 30% heeft in Greenchoice, sinds Eneco gedeeltelijk mede eigenaar is geworden.

We kunnen zeggen dat Greenchoice nu gedeeltelijk eigendom is van het Japanse bedrijf Mitsubishi. De reden hiervoor is omdat Eneco in 2020 werd overgenomen door Mitsubishi.

Greenchoice is overigens niet de enige energieleverancier die gedeeltelijk of geheel eigendom is van een andere grotere energiemaatschappij. Zo is energiebedrijf Energiedirect.nl eigendom van energiebedrijf Essent. Essent is in 2008 overgenomen door RWE, het destijds grootste energiebedrijf van Duitsland. Anno 2020 is RWE veranderd van naam en heet tegenwoordig Innology.

Hetzelfde gebeurde met het energiebedrijf Nuon, dat in 2010 werd overgenomen door het Zweedse Vattenfall. Inmiddels is het merk Nuon ook verleden tijd omdat het tegenwoordig ook Vattenfall heet.

En zo zijn steeds meer energiebedrijf die voorheen eigendom waren van de Nederlandse overheid, verkocht aan grote buitenlandse energiereuzen.

Bent u klant bij Greenchoice en heeft u iets interessants over dit groene energiebedrijf te vertellen? Laat dan een review achter. Door uw ervaringen over Greenchoice kenbaar te maken kunt u andere mensen helpen een weloverwogen keuze te maken.

Wij danken u vriendelijk. Vergeet overigens niet om Energieervaringen.nl te delen, want op die manier kunnen we nog meer mensen bereiken en helpen.


Greenchoice informatie

Is Greenchoice een betrouwbare energie aanbieder?

Lees de ervaringen. Er zijn in totaal 66 mensen met ervaringen over Greenchoice.

Hoe kan ik Greenchoice bereiken?

Om Greenchoice te bereiken kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van Greenchoice kunt u vinden op Telefoonnummer.net of op de website van Greenchoice.

Heeft u alle ervaringen over Greenchoice gelezen?

Heeft u een goede positieve indruk gekregen door het lezen van de reviews? Dan kunt u naar de website van Greenchoice gaan en uw bestelling plaatsen. Leest u veel klachten over Greenchoice? Kijk dan verder naar andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken om Greenchoice te vergelijken met andere energieleveranciers.


66 gedachten over “Greenchoice”

  1. Greenchoice is zeer slecht met hun jaarafrekeningen. Ik krijg wederom ruim 180 euro terug op mijn jaarafrekening. En wat doet men….. je maandelijkse termijn met 20 euro per maand verhogen.
    Dan kun je het maandbedrag via internet aanpassen, maar dat is dan beperk tot een bedrag dan 10 euro per maand meer is dan ik nu betaal. En dat dus terwijl ik al jaren lang geld terug krijg / dus jarenlang te veel betaal.
    Nu wordt ik alweer gedwongen om in de telefonische wachtrij te gaan staan wachten. Heel erg narcistisch van Greenchoice. Stelletje geldwolven die graag gratis geld willen lenen zijn het.

    Beantwoorden
  2. Ook Qurrent ingelijfd waar ik klant was voor velen jaren. Ineens zat ik bij Greenchoice en bleek een vers 3 jarig contract te hebben bij Greenchoice met boete als ik over wil stappen. Ga maar snel op zoek naar een ander.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

5 × 4 =