Het Friesche Collectief HFC


Het Friesche Collectief HFC is één van de energiecollectieven nieuwe spelers op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Het Friesche Collectief HFC? Er zijn nu in totaal 10 mensen met ervaringen over Het Friesche Collectief HFC. Wat zijn uw ervaringen met Het Friesche Collectief HFC? Geef Het Friesche Collectief HFC met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Het Friesche Collectief HFC ervaringen

Geef Het Friesche Collectief HFC een beoordeling

Het Friesche Collectief HFC: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Het Friesche Collectief HFC vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energiecollectieven nieuwe spelers en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Het Friesche Collectief HFC kan verwachten.

Het Friesche Collectief HFC stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Het Friesche Collectief HFC met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Het Friesche Collectief HFC tarieven en aanbiedingen 2019

Het Friesche Collectief HFC tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Het Friesche Collectief HFC tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Het Friesche Collectief HFC Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Het Friesche Collectief HFC ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Het Friesche Collectief HFC". U krijgt dan direct te zien of Het Friesche Collectief HFC is besproken en wat anderen over Het Friesche Collectief HFC te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Het Friesche Collectief HFC kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

10
Reageer op dit artikel

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
GermtGermtM.H.BrongersHenkTom Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Germt
Gast
Germt

Zou graag eens onder 4 ogen willen komen met deze vuilakken! Friezen zijn het zeker niet, Collectieve oplichters is zeker! Trap niet in de stront van dit scorum.

M.H.Brongers
Gast
M.H.Brongers

IK wers gebeldl door het friesch Collectief en mendeende aanvankelijk, dat het juist een actiegroep tegen al die oplichters van energie aan iedereen met telefoon was, maar uiteindelijk piepte de juffrouw dat zij ook energie aanboden en dat het gesprek als niet gevoerd moest worden beschouwd.

Telefoonnummer was anonymous, Niet opnemen dus en na de eerste babbel meteen afhaken…..

Henk
Gast
Henk

Boevenbende uit Leeuwarden. Positieve reviews van eigen medewerkers.

Germt
Gast
Germt

Stelletje studenten met leuke babbel. Een Fries is recht door zee! Dit zijn inderdaad een stelletje oplichters! In ieder geval geen Friezen. Zou ze graag eens persoonlijk! recht in de ogen willen kijken!!

Tom
Gast
Tom

Ik ben heel tevreden met mijn overstap dat Irma Radstok voor mij heeft geregeld. Alles is goed gegaan, ik heb een welkomstkorting gekregregen en Irma heeft mij zoals beloofd er optijd op geattendeerd de overstapboette door te sturen. Deze heb ik inmiddels vergoed gekregen door mijn huidige leverancier.

Top, bedankt!

Van der Veen
Gast
Van der Veen

Helaas ben ik er ook ingetrapt en heb nu idd het zelfde probleem als sommige mensen hieronder, contract zou juni ingaan is dus nu al ingegaan dikke eindnota gekregen en boete zou betaald worden door nieuwe leverancier helaas is dit ook niet het geval. Baal als een stekker dat ik er ingetrapt ben.

Astrid
Gast
Astrid

Ook ik ben er ingetrapt, wees op uw hoede! Heb een boete ontvangen van mijn vorige leverancier 400,-

De belofte die ze maken was natuurlijk “geen kosten aan verbonden wij betalen alles voor u” en nu laten ze je stikken, zeer slechte service!!

Gelijk de deur dicht gooien!

NIET DOEN! U kunt fluiten naar Uw GELD! Dieven eerste klas!

OPLICHTERS!

Edwin
Gast
Edwin

Trap hier niet in met hun mooie verhalen. Zeggen wij regelen dat de boete wordt betaald en bla, bla, bla maar ze regelen helemaal niks en eind van het liedje kan je de boetes zelf betalen. Door deze mensen kom je in de problemen moet nu zelf de 250 euro boete betalen.

Klaske
Gast
Klaske

Waardeloos het friesche collectief . JILL LOURENS heeft het voor mij geregeld en ik had van te voren gezegt dat ik en mijn 2 zonen pas in september wilde overstappen . Ivm boete enz . Maar ze zei dat , dat wel kon . En start datum zou september zijn . En nu blijkt dat het al in januarie is begonnen . Dat nu met veel problemen en extra boetes . En JILL LOURENS krijg ik nu niet meer aan de lijn , bel tig keren per dag . Dat bedankt JILL LOURENS DAT JIJ GEZORGD HEBT DAT IK EN… Lees verder »

Postma
Gast
Postma

Begin er niet aan. Alleen al dat onophoudelijke telefonisch lastigvallen ervaar ik als verschrikkelijk. U bent gewaarschuwd.