HoyHoy.nl


HoyHoy.nl is één van de sites met een energievergelijker op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij HoyHoy.nl? Er zijn geen mensen met ervaringen over HoyHoy.nl. Wat zijn uw ervaringen met HoyHoy.nl? Geef HoyHoy.nl met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

HoyHoy.nl ervaringen

Algemene indrukNo Ratings
HelpdeskNo Ratings
EnergieprijzenNo Ratings
OverstapprocesNo Ratings
EnergierekeningNo Ratings
ReclamesNo Ratings
BereikbaarheidNo Ratings
KlachtafhandelingNo Ratings

Per februari 2016 is Hoyhoy door Pricewise overgenomen van het Britse consumentenverzekeringsgroep BGL Group. Pricewise en Hoyhoy blijven zelfstandige merken. Voor de klanten verandert er niks. Door de gebundelde kennis kunnen HoyHoy en Pricewise de kwaliteit van de producten en de service verder ontwikkelen.

Geef een beoordeling

Klik op de sterren om te beoordelen

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal beoordelingen:

Omdat je dit nuttig vond

Volg ons op social media

Het spijt ons dat je dit niet nuttig vond

Laten we het samen nuttig maken

Informatie over HoyHoy.nl

Help mee om zoveel mogelijk informatie over HoyHoy.nl te verzamelen. Vertel uw ervaringen met HoyHoy.nl aan de rest van de bezoekers. U kunt HoyHoy.nl een beoordeling geven met behulp van de sterren.

HoyHoy.nl: energie, kosten, tarieven en acties

Vergelijk HoyHoy.nl ook andere sites met een energievergelijker en lees vooral ook de reviews. Door de reviews te lezen weet u wat u van HoyHoy.nl kan verwachten. U kunt de kosten, tarieven en acties vergelijken met Energievergelijking.nl. De onafhankelijke energievergelijker van Nederland. U kunt op Energievergeljking.nl alle beschikbare sites met een energievergelijker vergeljken met het aanbod van HoyHoy.nl. Vergelijk het aanbod en bereken hoeveel u zou kunnen besparen als u zou overstappen.

Vergelijk HoyHoy.nl met anderen

Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel!

Plaats een reactie

Algemene indruk
Helpdesk
Energieprijzen
Overstapproces
Energierekening
Reclames
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling