Huismerk energie


Huismerk energie is één van de energie aanbieders op de Nederlandse energiemarkt. Wilt u klant worden bij Huismerk energie? Er zijn nu in totaal 6 mensen met ervaringen over Huismerk energie. Wat zijn uw ervaringen met Huismerk energie? Geef Huismerk energie met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter.

Huismerk energie ervaringen

Geef Huismerk energie een beoordeling

Huismerk energie: energie, kosten, tarieven en acties

Wilt u een actie, dienst of product van Huismerk energie vergelijken met andere energie aanbieders / vergelijkingssites? Bezoek dan ook de websites van andere energie aanbieders en lees vooral ook de reviews. Door de ervaringen te lezen weet u wat u van Huismerk energie kan verwachten.

Huismerk energie stroom en gas aanbiedingen

Vergelijk Huismerk energie met anderen

Vul uw verbruik en postcode in en klik op de oranje knop. Pas de filteropties toe om de energie aanbiedingen neutraal en objectief te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren. U krijgt daardoor inzicht in de kosten per aanbieder. Zo weet u dus welke stroom en gas aanbieder de laagste maandlasten heeft.

Actuele Huismerk energie tarieven en aanbiedingen 2019

Huismerk energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Duizenden mensen vergelijken online en besparen honderden euro's! Wilt u de Huismerk energie tarieven 2019 en aanbiedingen vergelijken? Ga dan ook naar Energievergelijking.nl. Energievergelijking.nl is één van de beste onafhankelijke energie vergelijkingssites van Nederland! Vergelijk het aanbod van alle energieleveranciers op Energievergelijking.nl en kijk of u kan besparen.

Huismerk energie Consumentenbond, kassa, radar?

De Consumentenbond, kassa, radar zijn consumentenprogramma's. Zij helpen consumenten mee om de beste keuze te maken. Het is mogelijk dat Huismerk energie ook is besproken. Om te weten of dat ook daadwerkelijk het geval is kunt u de site van de Consumentenbond, kassa, tros radar doorzoeken op "Huismerk energie". U krijgt dan direct te zien of Huismerk energie is besproken en wat anderen over Huismerk energie te zeggen hebben.

Storing melden: Bel 0800 - 9009 (gratis)

Wilt u een storing melden? Stroom en gas storingen bij Huismerk energie kunt u zelf doorgeven via het nationaal storingsnummer. Bel bij storing het Nationaal Storingsnummer gas en stroom 0800 - 9009 (gratis) bij storing in de gas- en/of stroomlevering of als u een gas geur ruikt. Het nationaal storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

6
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HUBERTSV.OrieJ. BolkArjaA. Visch Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
HUBERTS
Gast
HUBERTS

IK HEB VRAAG WAARBLIJFMIJN E150 WAARDE SCHEQUE
EN HOE KOMT U BIJ BETAEN E800 IK WOON ALEEN NOOIT DEVERWARMING AAN DAT WAT MIJN DE CHEQUE HEB IK GEKREGEN VAN welmoed groot 0619725962

V.Orie
Gast
V.Orie

Orie 12-3-2019 – 11:55 Werd zomaar gebeld door dit bedrijf. Ik betaalde waarschijnlijk veel te veel voor gas / electra. Het zou dus goedkoper kunnen volgens huismerk energie.  Al zou het maandbedrag bij huismerk energie hoger uitvallen, maar dan zou ik aan t eind van het jaar niets bij te hoeven betalen. Of ze een offerte per mail mochten sturen. Zodat ik de aanbieding nog eens rustig door zou kunnen lezen. Prima. Tijdens dit gesprek stuurde ze de offerte en er werd gevraagd of ik de offerte al binnen had gekregen. Of ik direct even wilde kijken. Ja, die had ik… Lees verder »

J. Bolk
Gast
J. Bolk

Bedrijf met criminele intenties proberen argeloze burgers contract aan te smeren die dat niet willen. Gevaarlijk!!!

J. Bolk
Gast
J. Bolk

Dit bedrijf deugt niet. Haalt mensen op slinkse wijze over om contract met hen aan te gaan. Zonder toestemming krijg je een contract met dit bedrijf. Crimineel en frauduleus!! Nooit mee in zee gaan afwimpelen

Arja
Gast
Arja

Kleine persoonlijke organisatie, simpele manier van meterstanden doorgeven e.d. Met klachtafhandeling heb ik geen ervaring, want ik heb geen klachten.
Ze zouden van mij alleen nog iets groener mogen worden, bv. de bio-energie van zgn. resthout eruit doen, want dat ‘resthout’ zijn in praktijk complete bossen uit omg. v die energiecentrale in Cuijk. Beter zou zijn echt alleen afval voor biomassa te gebruiken, zoals bv. resthout v/e houtbewerkingsbedrijf.

A. Visch
Gast
A. Visch

Vandaag de eindafrekening van mijn vorige energie leverancier gekregen inclusief €150,– boete. Heeft dat colporteurtje van hun mijn contrakt 1 maand te vroeg overgenomen.
Nog nooit zo’n stelletje incompetente prutsers meegemaakt.
Bedankt huismerkenergie! Knap staaltje werk.